Brisanje nekih osoba sa spiska prijatelja
|
|
|
post # 1 | 08.02.2012 , 7:14 PM
|
Zanima me vase misljenje o brisanju osoba sa spiska prijatelja...recimo sa Facebooka... Da li to radite..da li blokirate osobe..i ako to radite..najcesci razlozi tome...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 2 | 08.02.2012 , 7:38 PM
|
ja sam pre bio zaludjenik counter-strike , pa sam imao preko 100 prijatelja kojih ne poznajem uopste , pa sam se mucio pola sata da ih sve obrisem , kada sam prestao da ga igram , inace ne prihvatam osobe koje ne poznajem , pa neam razloga da brisem , a prave drugove i drugarice nikad ne brisem, iako nekad bas puno smaraju , ne bi nikad obrisao samo jednostavno izadjem sa chata , toliko od mene , 
|
|
| |
|
post # 3 | 08.02.2012 , 7:42 PM
|
Pa neke osobe ne mozes nikada upoznati 100% zato kazem sta mislite o tome...mene je par osoba toliko iznenadilo..da sam se bas pitala sta ce uopste na mom spisku prijatelja ako vec imaju tako lose misljenje o meni...
|
|
| |
|
post # 4 | 08.02.2012 , 8:24 PM
|
Nemam Facebook. Ali ako neko među tim ljudima ima loše mišljenje o tebi, ne treba da bude na tom spisku. Ali ti najbolje znaš šta treba da uradiš, volela bih da mogu da ti pomognem ali ne znam kakav savet da ti dam. 
|
|
| |
|
post # 5 | 08.02.2012 , 9:39 PM
|
meni je najvise krivo , sto je facebook u globalu promenio mnogo ljudi , moji nekad najbolji prijatelji izuzetno su se promenili , bukvalno otkad su napravili facebook , ko da ih je vampir ugrizao , totalno su se promenili , smrdljivi lajkovi , toliko su se "nalozili" i misle da predstavljaju "smekera" "ribu" , mislim da mi najvise bilo potrebno da se facebook obrise , primetio sam da mnoge lepe devojke , nemaju puno lajkova , al one koje slikaju "dupe" "sise" i tako to imaju mnogo vise , strasno... na neke nije uticao facebook , na mene nije uopste , al stvarno , zao mi je sto postoji iskreno .. 
|
|
| |
|
post # 6 | 09.02.2012 , 11:00 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Nemam Facebook. Ali ako neko među tim ljudima ima loše mišljenje o tebi, ne treba da bude na tom spisku. Ali ti najbolje znaš šta treba da uradiš, volela bih da mogu da ti pomognem ali ne znam kakav savet da ti dam. Ma hvala ti puno..snaci cu se vec..nego..zanimalo me vase misljenje..a inace se desi da moram blokirati ljude koliko pretjeraju..imaju kompleks ja sam najbolji..pa misle da se sve vrti oko njih..Added (09 Feb 2012, 10:00 AM) ---------------------------------------------
Quote (LAZICBEJBE) meni je najvise krivo , sto je facebook u globalu promenio mnogo ljudi , moji nekad najbolji prijatelji izuzetno su se promenili , bukvalno otkad su napravili facebook , ko da ih je vampir ugrizao , totalno su se promenili , smrdljivi lajkovi , toliko su se "nalozili" i misle da predstavljaju "smekera" "ribu" , mislim da mi najvise bilo potrebno da se facebook obrise , primetio sam da mnoge lepe devojke , nemaju puno lajkova , al one koje slikaju "dupe" "sise" i tako to imaju mnogo vise , strasno... na neke nije uticao facebook , na mene nije uopste , al stvarno , zao mi je sto postoji iskreno .. Pa slazem se sa tobom..nekada neki dragi ljudi postali su nesto sto nikada ranije nisam vidjela..kakva sve lica mozes upoznati na facebooku..mislis ima samo dva a ono ih okrene jos 10...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 7 | 09.02.2012 , 11:10 AM
|
Nervira me = block Dosadan je = block Glup je = block Neznam ga = ode iz prijatelja ( samo muski)
Lako i jednostavno 
Poruku je menjao/la AMMIR95 - Cetvrtak, 09.02.2012, 11:11 AM
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 8 | 09.02.2012 , 11:14 AM
|
Quote (AMMIR95) Nervira me = block Dosadan je = block Glup je = block Neznam ga = ode iz prijatelja ( samo muski)
Lako i jednostavno Ti to brate jednostavno..ej sto i ja ne povuce te gene..morao si ti uzeti 
|
|
| |
|
post # 9 | 09.02.2012 , 11:23 AM
|
bravo za temu... pa pazi, svakojake osobe me dodaju,a ni ne poznaju me... i onda jednom, `puknem` pa ih sve lagano pobrisem... i onda tako jovo nanovo... 
:P
|
|
| |
|
post # 10 | 09.02.2012 , 11:25 AM
|
Quote (desert_rose) Ti to brate jednostavno..ej sto i ja ne povuce te gene..morao si ti uzeti a stacu drugo da radim imam 500 i kusur prijatelja ... neznam ih mozda 200  Added (09 Feb 2012, 10:25 AM) ---------------------------------------------
Quote (Deki87) bravo za temu... pa pazi, svakojake osobe me dodaju,a ni ne poznaju me... i onda jednom, `puknem` pa ih sve lagano pobrisem... i onda tako jovo nanovo... tako treba 
Poruku je menjao/la AMMIR95 - Cetvrtak, 09.02.2012, 11:24 AM
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 11 | 09.02.2012 , 11:26 AM
|
Quote (Deki87) bravo za temu... pa pazi, svakojake osobe me dodaju,a ni ne poznaju me... i onda jednom, `puknem` pa ih sve lagano pobrisem... i onda tako jovo nanovo... Ej pa i ja tako radim..ali ih prije zamolim da me izbrisu jer ne znam sta rade na mom spisku..a ako oni ne zele onda ja to lagano.. 
|
|
| |
|
post # 12 | 09.02.2012 , 11:30 AM
|
Ne koristim Facebook.
|
|
| |
|
post # 13 | 09.02.2012 , 11:37 AM
|
Quote (Marko27) Ne koristim Facebook. Pa ne mora biti Facebook ..inace..kazem... lista prijatelja koju ti imas.. 
|
|
| |
|
post # 14 | 09.02.2012 , 11:50 AM
|
Quote (Marko27) Ne koristim Facebook. eh to podrzavam bolje i nemoj 
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
65
| |
697
|
|
post # 15 | 09.02.2012 , 3:04 PM
|
samo zadjem i pobrishem... kome sta ja da se pravdam 
|
|
| |
|
post # 16 | 09.02.2012 , 4:19 PM
|
Quote (starless) samo zadjem i pobrishem... kome sta ja da se pravdam eto reko da znam kako vi to..heh..drago mi sto imam istomisljenika..
|
|
| |
37 poruka na forumu
| |
69
| |
291
|
|
post # 17 | 09.02.2012 , 4:25 PM
|
ja nemam prijatelje na fejsu nemam fejs :P
|
|
| |
|
|
post # 19 | 09.02.2012 , 5:56 PM
|
Quote (Deki87) pa pazi, svakojake osobe me dodaju,a ni ne poznaju me... i onda jednom, `puknem` pa ih sve lagano pobrisem... i onda tako jovo nanovo... I ja tako 
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 20 | 09.02.2012 , 6:24 PM
|
Nikad nikog nisam obrisao sa fb ko posalje zahtev prihvatim, jednostavno u poslednje vreme i ne ulazim na FB, tako da kad udjem prihvatim sve zahteve bilo ko da posalje 
|
|
| |