Sjajila ili ruzevi za usne?
|
|
|
post # 1 | 09.02.2012 , 4:25 PM
|
E da vidimo...sta vi djevojke vise preferirate... Evo do sada sam bas voljela sjajila..ali poceli su me i ruzevi privlaciti..nekako oni sadrze dozu misterioznosti u sebi..za djevojke -zene koje znaju kako da se istaknu... Koji je vas izbor i koje boje birate za sebe???
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 2 | 09.02.2012 , 4:45 PM
|
Volim sve. Uglavnom su to sjajevi roze ili bež boje, bezbojni, boje kajsije... Evo najviše volim ovako nešto 
Fajlovi:
8180955.jpg
(11.8 Kb)
·
0156136.jpg
(18.8 Kb)
|
|
| |
|
post # 3 | 09.02.2012 , 5:54 PM
|
Uglavnom koristim sjajeve njeznijih nijansi 
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 4 | 09.02.2012 , 9:59 PM
|
Vise volim sjaj za usne, sto kaze Marija roze boje ili bezbojni. Ne svidja mi se kako izgledam kad karmin stavim pa ga izbegavam. 
|
|
| |
|
post # 5 | 09.02.2012 , 10:06 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Uglavnom su to sjajevi roze ili bež boje, bezbojni, boje kajsije... Quote (dajanaaaaa) Uglavnom koristim sjajeve njeznijih nijansi Pa inace osobe koje se boje istaknuti u drustvu koriste njezne nijanse....Opet ne znam kakve ste vi..to je moje misljenje... Ali da..sa tim bojama ne mozes nikada pogrijesiti... Ovu nijansu trenutno koristim ..

Fajlovi:
5287091.jpg
(4.8 Kb)
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 10.02.2012 , 0:44 AM
|
volim i jedno i drugo... zavisi od ostatka sminke, garderobe i prilike... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 8 | 10.02.2012 , 1:02 AM
|
Vise volim sjaj za usne, ruz ne koristim 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 9 | 10.02.2012 , 2:55 AM
|
Ja volim sjaj po danu, nesto u boji mesa, a za navece izlasci i to, onda ruzeve koristim, crveni i rozi,pinkic 
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 10 | 10.02.2012 , 11:52 AM
|
Quote (desert_rose) Pa inace osobe koje se boje istaknuti u drustvu koriste njezne nijanse....Opet ne znam kakve ste vi..to je moje misljenje... Nisam ni razmišljala o tome. Inače sam komunikativna i u društvu nisam neprimetna. Tako da nikada nisam povezala sjaj za usne sa tim. A mislim da ni Tanja nije takva, uopšte. Quote (desert_rose) Ovu nijansu trenutno koristim .. Baš je lepa. Imam i ja takav sjaj a i ruž. Ali uglavnom to volim da stavim uveče a ne preko dana. Opet zavisi i od ostatka šminke. Ako naglasim oči, što više volim, onda ne stavljam ovakav sjaj.
|
|
| |
|
post # 11 | 10.02.2012 , 7:41 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Inače sam komunikativna i u društvu nisam neprimetna. Tako da nikada nisam povezala sjaj za usne sa tim. Pa moje misljenje..sto..ne znaci da sam upravu..heh i ja volim sjajila..a inace sam komunikativna..ali takav osjecaj dobijem kada vidim djevojke koje koriste ruz za usne..onda se povlacim Quote (Marija_Nikola) A mislim da ni Tanja nije takva, uopšte. Slazem se da je ona komunikativna...vesele me osobe poput nje..dakle Tanja..ne prelazi na ruzeve .. Naravno salim se..lijepo je promijeniti malo
|
|
| |
|
|
post # 13 | 15.01.2013 , 0:15 AM
|
ma labelo bre
Nicki madafaka :D
|
|