Izuvanje u gostima
|
|
|
post # 21 | 21.02.2012 , 0:53 AM
|
kod mene se izuvanje u gostima drugacije shvata. npr kad dodje neko na vrata kod mene sa flasom rakije ja samo tiho kazem da se kod mene ne izuva 
|
|
| |
|
post # 22 | 21.02.2012 , 1:09 AM
|
Kod nas u Bosni je običaj da se izuva UVIJEK. Tako da se izuvam i kući i u gostima, OBAVEZNO
The Reservoir dog
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 23 | 24.03.2012 , 1:12 AM
|
Uvek se izuvam navika. Kada dolaze kod mene isto tako ali jedan drugar ima probleme sa tim pa njemu nikad nedopustam 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 24 | 25.03.2012 , 0:39 AM
|
Quote (Marko) Gde god da odem, uvek se izujem, bez obzira da li domacin kaze da ne treba... Kada neko dodje kod mene, ne trazim da se izuje, za to postoji hodnik ili moze da se izuje ispred vrata.. Ako mi neko udje obuven u sobu, ima da ga nema...
Slažem se. 
|
|
| |
|
post # 25 | 25.03.2012 , 0:49 AM
|
Quote (Reservoir) Kod nas u Bosni je običaj da se izuva UVIJEK. Tako da se izuvam i kući i u gostima, OBAVEZNO kako već reče mada ako neko želi, meni ne predstavlja problem da uđem u obući 
|
|
| |
|
|
post # 27 | 25.03.2012 , 4:19 PM
|
znaci svagde se izuvam,osim u slucaju ako domacin ne kaze da se ne izuva..a tako je i kod mene ..ne izuva se samo u slucaju lepog vremena i ako netko dodje kod mene na brzinu 
|
|
| |
|
post # 28 | 26.03.2012 , 7:16 PM
|
Uvek se izuvam i to ocekujem i od ljude koje dolaze kod mene 
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
|
post # 29 | 09.04.2012 , 2:15 AM
|
Ako vidim da treba da se izujem, nije problem.. Kod mene se sami izuvaju 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 30 | 09.04.2012 , 4:04 AM
|
Neznam mozda sam ja malo zaostao...ali u mojem gradu "Sjenici" bi bilo jako nekulturno da udjes nekome obuven u kucu jer su uglavnom prostorije zastrte tepisima...tako da licno uvek se izuvam a i zahtevam da se izuvaju kad dolaze kod mene (nevidim razloga za obucu kad mozes i bos hodati po tepisima)
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 31 | 13.08.2012 , 0:07 AM
|
Naravno da se radim. Jer smatram da onaj ko to ne ucini, ne postuje moj dom. I cini ga nekulturnim.
Svog vlastitog oca sam bila izbacila iz stana, jer se zaboravio izuti u hodniku i isprljao mi tepih, onda zamislite sta bih uradila nekom ko mi nije u rodu. Ne bi samo prosao da bude izbacen.
Quote (Hectore) (nevidim razloga za obucu kad mozes i bos hodati po tepisima) Verovatno se ne kupaju redovno, pa im smrde noge, te izbegavaju se izuvati. Jer sto bi potrosili 10 minuta na tusiranje i ciste carape, kad mogu samo da pitaju da se ne izuvaju. :)D Zato ja volim leto u jednu ruku, jer se cesce kupaju 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 32 | 17.08.2012 , 0:21 AM
|
Quote (Leksi) Zato ja volim leto u jednu ruku, jer se cesce kupaju
Onaj ko drzi do licne higijene,redovno se kupa,ili makar pere noge bez obzira na godisnje doba 
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 33 | 17.08.2012 , 7:57 AM
|
Quote (ProkletaJerina) Uvek se izuvam i to ocekujem i od ljude koje dolaze kod mene isto 
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti! 
|
|
| |
|
|
post # 35 | 17.08.2012 , 4:58 PM
|
Uvek se izuvam kad odem u goste,a kod mene neki i ne moraju 

|
|
| |
|
post # 36 | 17.08.2012 , 6:40 PM
|
pa nevolim bas da izuvam ... a kad mi kaze da se ne izuvam osecam se malo uvredjenim... ko nosi carape provalice netrazim od nikg da se izuje...a ni da udje obuven.... al ako vec nekog unutra ima obuvenog onda kazem da nemora... svaki slucaj...

|
|
| |
|
post # 37 | 22.01.2013 , 11:34 AM
|
Izuvanje se podrazumeva i kod mene i u gostima 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 38 | 22.01.2013 , 11:51 AM
|
Izuvam se u gostima a tako i trazim od drugih,treba jos neki tamo šaban da mi prlja stan !
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
Smiley
|
post # 39 | 22.01.2013 , 12:09 PM
|
Izuvanje je stvar kulture,samo sto ponekad dodju ti ljudi kojima ne mozes bas reci da se sazuju,pa to vrijeme koje provedu tu paraju oci al jbg... To je njihova kultura
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 40 | 24.01.2013 , 7:02 PM
|
Da,da,izuvam se,sto je po meni normalno.
|
|
| |