Izuvanje u gostima
|
|
|
post # 1 | 12.02.2012 , 1:35 PM
|
Da li se izuvate u gostima i da li od svojih gostiju tražite da se izuvaju?
Ja se uvek izuvam u gostima,sem ako je neki domaćin izričit po tom pitanju i kaže da se ne izuvam. Kod kuće svima kažem da ne moraju da se izuvaju,ali ako neko baš želi,ne branim mu...Imam gomilu papuča,pa dobrodošli!!! __________________
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 2 | 12.02.2012 , 2:01 PM
|
Ne izuvam se niti trazim od bilo koga da se izuva,ali ako nekome to znaci izuo bi se....(to u Srbiji) A ovde se ni ne ide u goste,sedimo u bar-u ili u restoranu...
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 3 | 12.02.2012 , 2:25 PM
|
Dakako,svakako bolje izuvanje u gostima...nego...da te tamo neko izuje kod kuce. 
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 4 | 12.02.2012 , 2:59 PM
|
Da 

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 12.02.2012 , 3:40 PM
|
Quote (tomo47) Ja se uvek izuvam u gostima,sem ako je neki domaćin izričit po tom pitanju i kaže da se ne izuvam. Kod kuće svima kažem da ne moraju da se izuvaju,ali ako neko baš želi,ne branim mu...Imam gomilu papuča,pa dobrodošli!!!
nemam sta da dodam...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 12.02.2012 , 4:43 PM
|
Izuvam se, sem ako domacin ne insistira da se ne izuvam. Kod emne vazi isto pravilo izuvanja, sem ako je suvo napolju i tako to, onda ne mora. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 7 | 12.02.2012 , 5:42 PM
|
Uglavnom se izuvam, ako domaćin kaže da ne treba-onda se neću izuvati. Kod mene se izuva ako je napolju sneg ili kiša a ako je suvo, nema potrebe. Mada više volim kada se gosti izuju. 
|
|
| |
|
post # 8 | 12.02.2012 , 6:01 PM
|
Da 
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 9 | 20.02.2012 , 7:53 PM
|
Ne trazim da se izuvaju. Izuvam se, al' ako traze da to ne radim - onda i ne radim
To je posebno zlo kad idem u goste sa calom ili bratom. Zlo.
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |
|
post # 10 | 20.02.2012 , 8:01 PM
|
Keva mi sredjuje tepihe tako da trazi da se izuju svi,naravno i ja se kod svih izuvam sem kod ljudi koji insistiraju da se ne izuvam 
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
post # 11 | 20.02.2012 , 8:06 PM
|
Obavezno,pa nismo mi neka gospoda a ulice su prljave,prashina,pljuju i pishaju na svakom coshku,zamisli neku boleshtiju da ti unesu u kucu,josh pogotovu ko ima malu decu,zamisli tu gde su gazili sa prljavim cipelama posle tvoje dete puzi i stavlja ruke u usta,mislim da smo daleko mi od takve civilizacije 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 12 | 20.02.2012 , 8:15 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Uglavnom se izuvam, ako domaćin kaže da ne treba-onda se neću izuvati. Kod mene se izuva ako je napolju sneg ili kiša a ako je suvo, nema potrebe. Mada više volim kada se gosti izuju.
Takodje. 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 13 | 20.02.2012 , 8:20 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Uglavnom se izuvam, ako domaćin kaže da ne treba-onda se neću izuvati. Kod mene se izuva ako je napolju sneg ili kiša a ako je suvo, nema potrebe. Mada više volim kada se gosti izuju. da i ja takodjer 
Nemoj žuriti s ljubavi. Čak se i u bajkama sretni završeci nalaze na posljednjoj stranici. ;)
|
|
| |
|
post # 14 | 20.02.2012 , 9:03 PM
|
Kod nas se uvjek izuva i kad se ide u goste i kod kuce ne vjerujem da cete naci ijednu kucu u Republici Srpskoj a da se ne izuvaju nzm tako ljudi navikli 
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
post # 15 | 20.02.2012 , 9:12 PM
|
Izuvam se, a i kad dodju kod mene moraju se izuti 

|
|
| |
|
post # 16 | 20.02.2012 , 11:40 PM
|
Izuvam se. Kada sam na poslu, onda se ne izuvam dok ulazim u tuđe stanove i kuće. Ako mi je poderana čarapa, onda nikako ne ulazim bez obuće 

|
|
| |
|
post # 17 | 20.02.2012 , 11:45 PM
|
Izuvam se uvijek. I tražim da se izuju. Ne volim da mi prljaju kuću . Jedino ako je dijete malo pa nekako,ali ovako stariji. Takav je kod nas bar i običaj tako da. 
|
|
| |
|
post # 18 | 21.02.2012 , 0:03 AM
|
Gde god da odem, uvek se izujem, bez obzira da li domacin kaze da ne treba... Kada neko dodje kod mene, ne trazim da se izuje, za to postoji hodnik ili moze da se izuje ispred vrata.. Ako mi neko udje obuven u sobu, ima da ga nema...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 19 | 21.02.2012 , 0:07 AM
|
Quote (WinterLady) osh pogotovu ko ima malu decu,zamisli tu gde su gazili sa prljavim cipelama posle tvoje dete puzi i stavlja ruke u usta,mislim da smo daleko mi od takve civilizacije
cisto sumnjam da ce neko uci obuven u kucu gde ima male dece...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|