Nacitani muskarci su bolji ljubavnici
|
|
|
post # 1 | 12.02.2012 , 7:19 PM
|
Predstavnici jaceg pola koji slobodno vreme provode uz knjigu su romanticniji, imaju vise razumevanja za zene i mnogo su mastovitiji i nezniji u seksualnom odnosu.
Muskarci koji vole da citaju, bolji su ljubavnici - pokazuje istrazivanje britanskih izdavackih kuca.
Nacitani muskarci su zreliji, ozbiljniji, elokventniji i problemima pristupaju na racionalniji nacin. I anketa sprovedena medju pripadnicima jaceg pola je pokazala da cak 49% ispitanika koji ne vole knjige i retko citaju - ne cene mnogo romantiku i ne trude se previse da razumeju zene, kao i da im je mnogo bitniji fizicki izgled kod neznijeg pola nego njen karakter i senzibilitet.
Takodje, ljubav prema knjigama ima prednosti i u fazi udvaranja jer mnogo vise uspeha imaju oni koji u zavodjenju citiraju poeziju.
Zanimljiv je i podatak da 44% zena smatra da muskarci koji citaju samo novine, nisu za ozbiljnu vezu ili brak vec samo za prolaznu avanturu.
Sta mislite o tome? Dame, da li vi imate ovakvog ljubavnika ili sustu suprotnost? Dzentlmeni, da li spadate u ovu grupu ljubavnika?
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 2 | 12.02.2012 , 8:08 PM
|
Ja volim da čitam, knjige su mi prva ljubav. Quote (Bobby88) Muskarci koji vole da citaju, bolji su ljubavnici Ne verujem u ova njihova istraživanja, bezveze su mi. Quote (Bobby88) muskarci koji citaju samo novine, nisu za ozbiljnu vezu ili brak vec samo za prolaznu avanturu. Mislim, ništa gluplje nisam čula. Ovi naučnici i njihova istraživanja... 
|
|
| |
|
post # 3 | 12.02.2012 , 8:58 PM
|
Marija, ni ja se ne vodim slepo tim istrazivanjima, ali ipak "ima tu nesto". Smatram da je apsolutno tacno da su nacitani muskarci elokventniji, romanticniji, mastovitiji, pa mozda i bolji u krevetu. To isto vazi i za zene. I meni su licno zanimljivije nacitane osobe.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 4 | 12.02.2012 , 9:23 PM
|
Mozda jeste tako a mozda i nije....
Quote (Marija_Nikola) Ne verujem u ova njihova istraživanja, bezveze su mi.
A sa ovim se slazem...
|
|
| |
255 poruka na forumu
| |
22
| |
349
|
|
post # 5 | 12.02.2012 , 10:21 PM
|
Ferguson mnogo zna o fudbalu, al Ronaldo bi ga isprasio u partiji Viktorije Verovatno su nacitaniji muskarci bolji partneri za zivot uopste, ali kao ljubavnici to sigurno ne moraju biti Ala su besposleni ovi naucnici... ....Cime se oni bave 

|
|
| |
|
post # 6 | 13.02.2012 , 0:53 AM
|
Naravno da je to tacno. Oni lakse pronalaze teme za razgovor, recik im je veoma bogat i lepse se izrazavaju Samim tim to prolazi kod cura, lepe reci, romantika itd 

|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 7 | 13.02.2012 , 8:20 AM
|
ALELUJAAAAAA.... 
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 8 | 13.02.2012 , 8:41 AM
|
TEMA JE ZA MAGAZIN NE ZA FORUM
LOCK-KORPA
|
|
| |