Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Nacitani muskarci su bolji ljubavnici

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 1 | 12.02.2012 , 7:19 PM

Predstavnici jaceg pola koji slobodno vreme provode uz knjigu su romanticniji, imaju vise razumevanja za zene i mnogo su mastovitiji i nezniji u seksualnom odnosu.

Muskarci koji vole da citaju, bolji su ljubavnici - pokazuje istrazivanje britanskih izdavackih kuca.

Nacitani muskarci su zreliji, ozbiljniji, elokventniji i problemima pristupaju na racionalniji nacin. I anketa sprovedena medju pripadnicima jaceg pola je pokazala da cak 49% ispitanika koji ne vole knjige i retko citaju - ne cene mnogo romantiku i ne trude se previse da razumeju zene, kao i da im je mnogo bitniji fizicki izgled kod neznijeg pola nego njen karakter i senzibilitet.

Takodje, ljubav prema knjigama ima prednosti i u fazi udvaranja jer mnogo vise uspeha imaju oni koji u zavodjenju citiraju poeziju.

Zanimljiv je i podatak da 44% zena smatra da muskarci koji citaju samo novine, nisu za ozbiljnu vezu ili brak vec samo za prolaznu avanturu.

Sta mislite o tome? Dame, da li vi imate ovakvog ljubavnika ili sustu suprotnost? Dzentlmeni, da li spadate u ovu grupu ljubavnika?

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 2 | 12.02.2012 , 8:08 PM

Ja volim da čitam, knjige su mi prva ljubav. :D
Quote (Bobby88)
Muskarci koji vole da citaju, bolji su ljubavnici

Ne verujem u ova njihova istraživanja, bezveze su mi. :D
Quote (Bobby88)
muskarci koji citaju samo novine, nisu za ozbiljnu vezu ili brak vec samo za prolaznu avanturu.

Mislim, ništa gluplje nisam čula. Ovi naučnici i njihova istraživanja... :D lol

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 3 | 12.02.2012 , 8:58 PM

Marija, ni ja se ne vodim slepo tim istrazivanjima, ali ipak "ima tu nesto". Smatram da je apsolutno tacno da su nacitani muskarci elokventniji, romanticniji, mastovitiji, pa mozda i bolji u krevetu. To isto vazi i za zene.
I meni su licno zanimljivije nacitane osobe.

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

843
poruka na forumu
234 2303

post # 4 | 12.02.2012 , 9:23 PM

Mozda jeste tako a mozda i nije.... :D

Quote (Marija_Nikola)
Ne verujem u ova njihova istraživanja, bezveze su mi.

A sa ovim se slazem...

255
poruka na forumu
22 349

post # 5 | 12.02.2012 , 10:21 PM

:D :D Ferguson mnogo zna o fudbalu, al Ronaldo bi ga isprasio u partiji Viktorije :D
Verovatno su nacitaniji muskarci bolji partneri za zivot uopste, ali kao ljubavnici to sigurno ne moraju biti :)
Ala su besposleni ovi naucnici... ....Cime se oni bave :D

254
poruka na forumu
81 1657

post # 6 | 13.02.2012 , 0:53 AM

Naravno da je to tacno. Oni lakse pronalaze teme za razgovor, recik im je veoma bogat i lepse se izrazavaju :) Samim tim to prolazi kod cura, lepe reci, romantika itd :)

459
poruka na forumu
54 458

post # 7 | 13.02.2012 , 8:20 AM

ALELUJAAAAAA.... :D

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 8 | 13.02.2012 , 8:41 AM

TEMA JE ZA MAGAZIN NE ZA FORUM

LOCK-KORPA

• Page 1 of 1
  • 1
Search: