Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Mi smo, zapravo, stvoreni za poljupce

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 1 | 12.02.2012 , 7:38 PM

Iako naučnici nisu jednoglasni kada su i kako nastali prvi poljupci, oni su neizostavan deo života, odraz ljubavi, bliskosti i prijateljstva. Čitav život ljubimo one koje volimo, poljupce razmenjujemo kada smo srećni i veseli, ali i kada nam je potrebna uteha.

Inspiracija pesnicima i piscima, poljupci su u mnogim kulturama vrlo jak simbol. Francuzima oni simbolizuju spajanje duša, Rusi poljubac na venčanju smatraju prvom pravom potvrdom braka i simboličkim spajanjem tela.

Naučnici tvrde da je ljudski mozak predodređen za ljubljenje, iako im još nije najjasnije zbog čega. U mozgu se, naime, nalaze neuroni "zaduženi" za ljubljenje, zahvaljujući kojima možemo da pronađemo partnerove usne u potpunom mraku. Pokušajte to i videćete da se baš nikada neće dogoditi da promašite usne onoga koga želite da poljubite.

Takođe, neki naučnici tvrde i da se ljudi koji imaju istu boju kose strastvenije ljube od drugih parova, upravo zbog ovih neurona koji su kod ljudi iste boje kose kompatibilniji. :)

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 2 | 12.02.2012 , 8:01 PM

Mmmmm, poljupci. poljubac poljubac poljubac :D
Baš ih volim. poljubac

279
poruka na forumu
69 637

post # 3 | 12.02.2012 , 8:58 PM

Poljubci obozvam ih mogla bih 24/7

Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja,
Da banes pod maskom druga ili gosta;

731
poruka na forumu
726 2357

post # 4 | 13.02.2012 , 11:04 AM

Quote (Bobby88)
Rusi poljubac na venčanju smatraju prvom pravom potvrdom braka i simboličkim spajanjem tela.

VOLIM RUSE. :D

Quote (Bobby88)
neki naučnici tvrde i da se ljudi koji imaju istu boju kose strastvenije ljube od drugih parova

Moja istrazivanja kazu suprotno. :D

“I kad budem najstariji
razumecu djake
koji zvacu zvake,
i kad budem najstariji…”

576
poruka na forumu
34 295

post # 5 | 21.02.2012 , 7:28 PM

Poljubac je jako lep, rusi su mi uvek bili ludi :)

>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 6 | 28.02.2012 , 5:39 PM

Quote (Bobby88)
Takođe, neki naučnici tvrde i da se ljudi koji imaju istu boju kose strastvenije ljube od drugih parova, upravo zbog ovih neurona koji su kod ljudi iste boje kose kompatibilniji.

Istina :D Bar kod mene jest. :D

Inače meni poljupci nisu baš nešto jao ovo ono. lol Fino jest,ali savršeno nije.

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 7 | 24.11.2012 , 11:45 PM

Quote (Bobby88)

Naučnici tvrde da je ljudski mozak predodređen za ljubljenje, iako im još nije najjasnije zbog čega. U mozgu se, naime, nalaze neuroni "zaduženi" za ljubljenje, zahvaljujući kojima možemo da pronađemo partnerove usne u potpunom mraku. Pokušajte to i videćete da se baš nikada neće dogoditi da promašite usne onoga koga želite da poljubite.

Ja bih promenio naziv ove teme u : "Mi smo zapravo stvoreni da volimo". ;)
P.S. Nista lepse nema od ljubavi i poljubaca hihihi :D ;)

896
poruka na forumu
89 981

post # 8 | 05.12.2012 , 8:53 PM

Naravno da jeste...ljubimo se svaki put,kad nam neka osoba nedostaje kad je tuzna,sretna....itd :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 9 | 05.01.2013 , 3:58 AM

Ona POD mene i ljubimo se ljubimo,vrijeme stane za nas :)

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 10 | 05.01.2013 , 4:01 AM

....vrijeme radi za nas... da mi je, da mi je da vrijeme radi za mene... :o a ne protiv mene!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 11 | 05.01.2013 , 4:03 AM

vrijeme radi protiv svakog pojedinca :) ne sjekiraj se,svi starimo :p hahahaha

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 12 | 01.02.2013 , 7:30 PM

Eto i opet nauciniti istrazivali ma ja vama kazem najbolje su teme kad sami istrazimo pa kazemo :D :D

Moje istrazivanje o poljubcima kaze da izazivaju nemir u telu :D naravno ako je partner u pitanju
Ako je u pitanju bilo ko drugi to je znak paznje on mi izaziva suze u ocima :)
Najvise volim one sto nesto izazivaju :D :D kazu da su dobri da nemamo bore na licu da nam se misici zategnu tako da sam odlucila ne istrazivati dalje :p

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 13 | 01.02.2013 , 7:41 PM

jesmo,jesmo

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

• Page 1 of 1
  • 1
Search: