Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Vrste prijateljstva

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 1 | 16.02.2012 , 0:10 AM

Ima dosta tema vezanih za prijateljstvo, pa sam resio da otvorim ovu, jer me zanima kakvo je vase vidjenje po pitanju sledeceg...

Da li su bolja, jaca, postojanija musko-muska, zensko-zenska ili musko-zenska prijateljstva?

Za musko-muska prijateljstva uglavnom kazu da su nepostojana, jer se obicno "uhvate" za istu devojku, pa eto rivalstva. Za zensko-zenska prijateljstva vazi isto. Da su rivalke, ljubomorne jedna na drugu i slicno.
Po pitanju musko-zenskih prijateljstava je vecina ljudi skepticna. Obicno kazu kako je to nemoguce, jer se pre ili kasnije desi da se neko od to dvoje zaljubi i time narusi dotadasnji odnos, pa onda kako se 2 razlicita pola ne mogu razumeti u potpunosti i da to nije onda to.

Ja licno mislim da su musko-zenska prijateljstva najjaca i najlepsa. To je prakticno kao brak. Pa, u tom slucaju mogu reci da uzivam u braku! Cak sam i bigamista!!! :D

Poruku je menjao/la Bobby88 - Cetvrtak, 16.02.2012, 0:21 AM

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

317
poruka na forumu
37 72

post # 2 | 16.02.2012 , 1:48 AM

Otvorena sam za svaku vrstu ukoliko je prijateljstvo iskreno ;) <_<

Poruku je menjao/la ladygaga123 - Cetvrtak, 16.02.2012, 1:48 AM

1
poruka na forumu
11 10

post # 3 | 16.02.2012 , 2:11 AM

najstabilnija su musko-muska prijateljstva, a u musko-zenska ne vjerujem... to je tesko odrzati...

slobodanka

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 4 | 16.02.2012 , 2:50 AM

Najstabilnija su naravno musko-muska prijateljstva, ima dvoje ljudi u mom zivotu koje znam da mogu da nazovem prijateljima, jer oni to i jesu i to iz dana u dan sve vise pokazuju.U zivotu ne mozes da se oslonis na svakog vec samo na prave i iskrene prijatelje, a njih je vrlo tesko steci samim tim i sacuvati. :)

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 5 | 13.08.2012 , 1:50 AM

Celi zivot druzim se vise sa muskarcima.
Volim nacin na koji razmisljaju, volim njihove poglede na zivot, definicije o necemu.
Volim i onu tisinu kad niko ne prica.
I smatram da su vise postojana i bolja ona musko-zenska prijateljstva, bar u mom slucaju.

Imam ja i prijateljice, ali s njima ne mogu dugo da se zadrzavam, zato sto me uguse
pricom o retardiranim temama. Ko je s kim, koliko je bio u vezi, ko koga vara, i sl.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

• Page 1 of 1
  • 1
Search: