|
post # 1 | 21.02.2012 , 8:01 PM
|
Pozdrav svima Zanima me sta mislite o sada sve vise popularnom sajtu wazzub, posto sam cuo da je kao to samo fora ali mi se i ne cini tako pa reko da i sam probam Ako neko ne zna ili nije cuo bas nista za njega,da ukratko objasnim To je jedan lik ulozio 2miliona $ i kao zeli da bude popularniji od google i placa svojim korisnicima, fora je u tome da po svakom pozvanom coveku dobijas po 1$ i to svaki mesec,i cak dobijas i neki deo ako taj pozvani pozove nekoga. Kao sto mozete i sami da vidite to je sve u cilju da se sto vise prosiri... I kao rekli su da ce svojim korisnicima koji kao pocnu da sire do nekog datum uglvanom ima jos 49 dana davati 50% svoje zarade, a vec ima prijavljenih 1,967,232 i svake sekunde se povecava broj, Pa sam ja pomislio zasto ja to da ne probam ako nekog nesto vise zanima ima na sajtu i napravio sam blog sa mojim linkom pa tako ako bi ste mi ucinili da se registrujete preko mene da imam neke koristi Hvala unapred http://wazzub-make-money.blogspot.com/2012....pref=fb U blogu ima i moj link hvala jos jednom 
|
|
| |
|
post # 2 | 22.02.2012 , 12:19 PM
|
lovačke priče
|
|
| |