Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Problem sa gledanjem filma.

2
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 21.02.2012 , 10:26 PM

Zdravo, poceo sam od skoro da koristim vas sajt,
i stvarno je sjajan. Gledao sam vecinu filmova i svaka cast, sve pohvale.
Ali poceo je da me zeza, izbaci mi svaki put Instal-plugin, ja kliknem i on nista ne uradi.
A imam javu, imam sve, cak sam i obrisao history u goggle chrom-u i dalje nece.
Da li je neki problem sa sajtom ili ne. Ako moze neko da mi pojasni sta se desava. Pozdrav ljudi. cao

Poruku je menjao/la Barrio - Utorak, 21.02.2012, 10:27 PM

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 2 | 21.02.2012 , 10:42 PM

Pozdrav, dobro došao :)
Prije svega, instaliraj Javu
zatim obriši kolacice ili kes na chromu, a preporučio bi ti da koristiš Mozilu za online filmove
ako ne znaš kako sve to da uradiš, imaš u ovoj temi detaljno objašnjeno svaki postupak http://www.extracafe.rs/forum/57-6776-1
PS. ponekad je problem sa samim filmovima a ne sa pretraživačem ili Extra Cafeom, ali takvi se problemi brzo otklone.
Pozz
cao

2
poruka na forumu
0 0

post # 3 | 21.02.2012 , 11:25 PM

E hvala puno druze, valjda nece da se ljute ja tek sad provalio da sam u PC Igre stavio post.
Znam kako se to radi, sacu to sve da odradim i valjda ce biti sve ok. Pozdrav vutra

1
poruka na forumu
0 0

post # 4 | 23.04.2012 , 8:08 PM

POzdrav!Nedavno sam poceo da gledam filmove na ovom sajtu.Sve pohvale.Izuzetan izbor filmova.Medutim imam mali problem.Sve je bilo ok do pre dva dana,filmove sam gledao bez probleme.Sada mi filmovi koce(seckaju).Film krene pa stane i onda kruzic vrti u krug kao kada se skida.To traje nekada kratko,a nekada bas dugo.Imam instalijanu Javu i koristim Mozilu.U cemu je problem.U napred zahvalan!

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 5 | 23.04.2012 , 8:25 PM

Quote (ljubogasic)
POzdrav!Nedavno sam poceo da gledam filmove na ovom sajtu.Sve pohvale.Izuzetan izbor filmova.Medutim imam mali problem.Sve je bilo ok do pre dva dana,filmove sam gledao bez probleme.Sada mi filmovi koce(seckaju).Film krene pa stane i onda kruzic vrti u krug kao kada se skida.To traje nekada kratko,a nekada bas dugo.Imam instalijanu Javu i koristim Mozilu.U cemu je problem.U napred zahvalan!

To sto koci nazalost nije do sajta linkovi se preuzimaju sa drugih servera tako da nekada zna da dodje do zagusenja servera pa koci video ,ili ti je koneksija slaba ,savjet ti je pritisni pauzu da film malo ucita pa onda play i bice ok ;)

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 6 | 23.04.2012 , 8:30 PM

Nema potrebe za daljom diskusijom. LOCK

• Page 1 of 1
  • 1
Search: