Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Proceni kakva je u seksu – prema grudima!

233
poruka na forumu
151 1281

post # 1 | 23.02.2012 , 0:29 AM

Grudi prema dole

Žene sa grudima spuštenim, ali povijenim na gore, spadaju u grupu inteligentnih, oštroumnih i snalažljivih žena. Lako pronalaze rešanja za svoje probleme, sa muškarcima su najčešće ravnopravne, mada krevet dele isključivo sa jakim muškarcima. Iako u javnosti ostavljaju utisak hladnih kučki, u krevetu su živa vatra – inovativne i kreativne.

Okrugle, jabučaste grudi

Ova sorta žena je po pravilu veoma rezervisana, hladna i teško se otvara. Trebaće vam Herkulova snaga da vlasnicu jabučastih grudi odvučete u krevet. Ipak, sa druge strane, one spadaju među devojke koje su najpodobnije za brak, zasnivanje porodice i porodičnog života. Većina se udaje vrlo mlada i ostaju verne svojim muževima, od kojih su u najvećem broju slučajeva i pametnije.

Trouglaste grudi

Ako želite dobar seks, za partnerku birajte damu sa trouglastim grudima. Seksualno su nezasite, veoma kreativne, maštovite iinovativne. Kako neka istraživanja zaključuju najveći broj žena sa ovakvim grudima može se pronaći među glumicama, pevačicama i prostitutkama.

Kruškaste grudi

Ljubav, toplina, beskrajni šarm, harizma.. neke su od osobina koje najbolje opisuju žene sa kruškastim grudima. Muškarac koji pronađe ovakvu partnerku može biti siguran da će spoznati pravo lice ljubavi, ali i da će postati papučar.

Silikoni

Baš kao i njihove grudi, tako se i seks sa damama koje ugrađuju silikone često pokaže kao veštački i ne preterano uzbudljiv. Sve to ima neke dublje psihološke korene, jer teško da žena nezadovoljna svojim izgledom može da zadovolji muškarca u krevetu. Mada…

Bradavice

Niako ne smemo zaboraviti bradavice, jer i one su deo grudi. Tako štrčeće bradavice o ponosnoj vlasnici istih govore da je u pitanju dominantna i jaka žena koja uživa u oralnom seksu i seks poze u kojima ona dominira nad muškarcem. Povučene bradavice znak su povučene, ali često i sebične osobe s kojom se u seksu baš i nećete usrećiti. Ružičasta koža oko bradavica ukazuje na nežnu ženu, dok je tamnija obeležje strastvenijih i avanturističkih žena.

"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano -
'Igraonica zatvorena.' "

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 2 | 23.02.2012 , 6:43 PM

Ne smem da kazem! Jer totalna sam suprotnost toga sto pise. :) ahhaha

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

105
poruka na forumu
641 1525

post # 3 | 23.02.2012 , 7:40 PM

Procenjuju oni sto gledaju kroz odecu, a vide mega brus..
A kad prvi put vide i kad su im pune ruke posla, ne zamaraju mozak vise time kako ce biti, vec krenu u akciju

...when the rainy days are gone
and the balance returns...

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 4 | 24.02.2012 , 0:24 AM

Glupost lol

352
poruka na forumu
57 512

post # 5 | 24.02.2012 , 1:37 AM

E Danilo,glupost bre :D

If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.

233
poruka na forumu
151 1281

post # 6 | 24.02.2012 , 2:13 AM

Quote (ImFamous)
E Danilo,glupost bre

ovo sam nasao na netu,niasm ja smisljao :)

"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano -
'Igraonica zatvorena.' "

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 7 | 24.02.2012 , 2:21 AM

gj majstore...
steta sto je slika uklonjena... xD

:P

233
poruka na forumu
151 1281

post # 8 | 24.02.2012 , 1:29 PM

Quote (Deki87)
majstore...
steta sto je slika uklonjena...

ahahah e jbg znam bar je imam u kompu :D hahaha ako oces poslacu ti u pp :D hahhah

'Igraonica zatvorena.' "

Ako imas cilj,nacices i put...
762
poruka na forumu
1386 7080

post # 9 | 25.02.2012 , 5:16 AM

hahahahaha....lepo si me nasmejao

Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...

233
poruka na forumu
151 1281

post # 10 | 25.02.2012 , 10:55 PM

Quote (ikica5)
hahahahaha....lepo si me nasmejao

ispravicemo nekako :) haha

'Igraonica zatvorena.' "

• Page 1 of 1
  • 1
Search: