|
post # 1 | 27.02.2012 , 1:29 AM
|
Ovo sam ja nasao na nekom sajtu, tko hoce neka procita i neka sebe preispita sta radi, tko nece neka ne pametuje, a rasprave "normalne" mozemo voditi izmedju nas
Vidio sam vas jučer kako obavljate vaše svakodnevne poslove. Probudili ste se bez upućivanja molbe (zahvale) Bogu. Štaviše, niste blagoslovili ni vaše jelo (rekli "bismillah" prije jela) niti klanjali sinoć jaciju. Tako ste nezahvalni da vas prosto neizmjerno volim.
Ne mogu ti dovoljno opisati kako sam samo sretan što nisi izmijenio svoj način života. Budalo, pa ti si moj! Sjeti se, ti i ja zajedno smo godinama a još uvijek te ne volim.
Ustvari te mrzim, mrzim ono što je Allah stvorio od gline a potom nam naredio da se tome poklonimo. Kako ću se klanjati glini, kada sam sâm stvoren od vatre!
"Ja" sam nadmoćniji od tebe. "Ja" ne griješim. Sve što "ja" radim ispravno je. Tebe koristim samo da Allahu dokažem da je u krivu.
Izbacio me iz Dženneta (Raja), zato ću tebe koristiti koliko god je to moguće kako bih dokazao da sam u pravu i da sam bolji od svih vas budalâ, u svakome pogledu. Moj život (posljednje počivalište) je Džehennem (Pakao), ali za sve vrijeme koje mi je Allah podario dat ću sve od sebe da što više vas, budala, povedem sa sobom - u Džehennem.
Vidite, budale, ALLAH VAS VOLI i ima za vas velike planove. Također znam da nemam nad vama moć ukoliko svoj život svojevoljno ne predate meni; i ne zaboravite da sam obećao Allahu (Bogu) da ću vam od života napraviti "živi pakao". Tako ćemo zajedno provesti dva vremena. A to stvarno Allaha boli. Zahvaljujući vama.
Uz pomoć vas, pokazujem Mu ko je od nas bolji i kako je On napravio grešku. Za sve vrijeme koje provodimo zajedno.
Gledamo filmove bezobraznoga sadržaja, proklinjemo druge ljude, dernečimo (lumpujemo), odlazimo u disko klubove, do kasno ostajemo van kuće, krademo, lažemo; licemjerni smo (dvoličnjaci), kršimo obećanja,prejedamo se, kazujemo prostačke viceve, ogovaramo, ljudima "z abijamo nož u leđa", ne poštivamo starije i predvodnike, ne poštivamo džamije; nepristojno se ponašamo - sigurno ne želiš sve ovo napustiti!
Ovo je samo moje pismo zahvale tebi. Želim ti reći "hvala" što si mi dopustio da upravljam tvojim budalastim životom. Tako si naivan da ti se smijem. Kada si kušan grijehom, na to odgovaraš smijehom - ha, ha,ha; gadiš mi se.
Činjenje grijeha uzima svoj danak na Ovome životu. Izgledaš najmanje 20 godina stariji, jer trebam svježu krv. Zato hajde, poduči i svoju djecu kako da griješe. Sve što trebaš uraditi je piti alkohol, varati, kockati, ogovarati, lagati te slušati i plesati na muziku prvih deset pjesama top liste.
Sve ovo radi pred svojom djecom, tako će poslije i ona to raditi. Djeca to vole. I tvoja djeca će biti s nama u Džehennemu (Paklu). To je najbolje što ti i ja možemo uraditi za tvoju djecu.
Pa, budalo, moram te pustiti da ideš sada. Eto me nazad za par sekundi da te ponovno kušam.
Ako se ne opametiš, neće negdje odjuriti, pokajati se za svoje grijehe, živjeti za Allaha (Boga) ovaj preostali dio života pred tobom. Nije moj običaj da upozoravam, ali biti u tvojim godinama i dalje griješiti, to postaje malo smiješno. Nemoj me pogrešno shvatiti, još uvijek te mrzim i ne želim u Pakao sâm otići.
Uvijek čekajući na tebe, Šejtan, Iblis, Đavo, Sotona
P.S. Ako me stvarno voliš, ovo pismo nećeš podijeliti ni sa kim.
Poruku je menjao/la Ilir:D - Ponedeljak, 27.02.2012, 1:31 AM
MK4
|
|
| |
|
post # 2 | 27.02.2012 , 1:38 AM
|
Quote (Ilir:D) Ako me stvarno voliš, ovo pismo nećeš podijeliti ni sa kim. Ako me stvarno volis neces ni procitati ovo pismo. Tako treba da stoji 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 3 | 27.02.2012 , 2:23 AM
|
Quote (Ilir:D) Ako me stvarno voliš, ovo pismo nećeš podijeliti ni sa kim. Vala ga nisi trebao deliti ni sa nama.... Voleo-ne voleo...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 5 | 27.02.2012 , 9:35 PM
|
Katastrofa. Ovo je napisao neko od strane očajnih vjernika koji želi da okrene ljude na "pravi put". Katastrofa. Da se ne prejedamo,da ne plešemo. Pa dajte. Jesmo mi mrtvaci ili ljudi ? Iskreno bolje da ovo nisam ni čitala.
|
|
| |
|
post # 6 | 27.02.2012 , 10:50 PM
|
boze sacuvaj lock korpa
|
|
| |