Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Srbija dobila status kandidata za clanstvo u EU
Da li se radujete "Statusu kadidata"?
1. Da [ 6 ] [15.00%]
2. Ne [ 34 ] [85.00%]
Answers total: 40

1795
poruka na forumu
403 2824

post # 21 | 04.03.2012 , 5:20 AM

Quote (Mortal)
Vi ste zene i nije vam mesto u ovako ozbiljnoj temi Ajde u Seks kutak, pa tamo pisite

Hm, hm. Sta reci... :D

Da ti budem drazi,
tebi pricao sam lazi,
obecao ti svemir,
a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato
bacio u blato. ♥

136
poruka na forumu
6 79

post # 22 | 04.03.2012 , 5:36 AM

tja status kandidata ne znaci nista...licno voleo bih da docekam jednom da udjemo samo da se konacno razbije korupcija u ovoj nazovi drzavici....ocekivao sam posle petog oktobra da ce biti hapsenja na sve strane....ali sipak....nista se bitno nije desilo...ali videcemo....nekada smo bili idealisti i verovali da se ovde moze napraviti jedna svedska, a danas me jednostavno boli kaktus

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 23 | 04.03.2012 , 12:11 PM

Ne razumijem se baš mnogo u to.Iskreno i ne zanima me mnogo.

Ali ja sam jednostavno protiv EU.Kada mi je neko spomene digne mi se kosa na glavi.Hvala Bogu pa živim u Bosni koja neće ni za 100 godina dobiti status kandidata,a kamoli ući i EU. :)

363
poruka na forumu
29 337

post # 24 | 04.03.2012 , 12:24 PM

Hhahahaha... Mortal ga izgoreo..... :D
Jednostavno i kratko... NE! Sta ce nam Evropa.. Ludi smo bez nje... Ona se raspada i sta se sve tamo ne desava a mi hocemo u Evropu... Boze ljudi dokle smo dogurali....

Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...

256
poruka na forumu
3 109

post # 25 | 04.03.2012 , 1:11 PM

meni je drago sto smo kandidati. a i nasim politicarima je imace vise para da kradu. ja iskreno mislim da ce nam biti bolje sada kada nas finansira EU . politicari nece moci da muvaju

We Are Changing Future Forever!

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 26 | 04.03.2012 , 1:17 PM

Aaawwwwwwwwwwwwwwwww.... Moja tema... lol ( verujem da ću duže pisati lol )
Dakle dragi gradjani ove propale i lepe Srbije, dobili smo to kao članstvo.. :D Pa ovako... Tog petog oktobra, kada već, naš narod se uzdigao, pobunio, napravio revolt. Svrgnuo je predsednika sa vlasti i eto, uspeli smo u tome. Međutim, kakav narod, takav kralj. Obećavali su nam i kule i gradove, zlato... Nema šta nisu... I tako, mi, pametne Srbende smo glasali... I zamislite, opet izabrali lopova. Samo, što on toliko i ne krade, već mic po mic... I tako, narod videvši da je izabrao lopova, ponovo glasa za nekog drugog... I isto... Samo nam prodaju laži. Svi gledaju da se ograde i da stave što više u džep, a narod... Koga boli uvo za to, pa nisu krivi oni što smo ih mi izabrali da kradu... I eto, iz šupljeg u prazno ova Srbija presipa. Inače, nekada Jugoslavija je bila velika sila, ali eto, ego, ponos i ostale gluposti su nas naterali da budemo to što jesmo. Sebična sto*a... Pazite da li će Srbin da kaže Hrvatu brate... Neće... :S I sve to zbog nekih razlika.. :S A ja kao kiša oko Kragujevca... lol
Dakle, EU...
Činjenica da Rumunija je u EU govori sve... I dalje se teško radi, i dalje nema se deci hleba.. A oni su u EU... I šta ćemo mi maleni, balavi tamo? Umesto da pametno iskoristimo ovo što nam Bog daje, mi poklanjamo nekim drugim narodima... Mi imamo pametne mlade ljude, imamo čak i najveće umove sveta... Ali nemamo slogu... SSSS - Samo sloga Srbina spašava... Davno rečeno, a nikako da se ispuni.. Ljudi pljuju komšiju, lome krmači nogu zato što je otišla u njegovo polje, vadi pušku čim udje nepoznati i truć, truć, bla, bla... A znamo da se hvalimo da je najbolja rakija, kajmak, sir i ostala čuda... Pa ljudi, pamet u glavu. Dokle tako!? Dokle!? Pričate da su bila lepa Ex Yu vremena, pa hoću i ja to da osetim... Hoću da živim kako je moja majka živela... Zar vi, političari, ministri i ostala kalakardijo ne možete da obezbedite to mladima...?

Ko si ti?

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 27 | 04.03.2012 , 2:02 PM

naravno da se ne radujem, sad ce nam biti jos mnogo gore, i msm da ce na kraju ipak ustati kuke i motike...
jer bez toga, propadosmo nacisto...

:P

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 28 | 04.03.2012 , 2:30 PM

Quote (Mortal)
Nechy92, MarijanaBK1, Vi ste zene i nije vam mesto u ovako ozbiljnoj temi Ajde u Seks kutak, pa tamo pisite

ahahha pa zbog vas muskaraca drzava nam propade... :p nema nista dok mi zene ne umesamo svoje prste... :D
Quote (voja19)
Hhahahaha... Mortal ga izgoreo.....

ma pravi se, njemu je ustvari drago kad vidi nas... :D
Quote (Alpha)
meni je drago sto smo kandidati. a i nasim politicarima je imace vise para da kradu. ja iskreno mislim da ce nam biti bolje sada kada nas finansira EU . politicari nece moci da muvaju

sutra malo, tek ce sad mucke da krenu, dobili su sad ne znam ni ja koliko miliona od EU kao kredit, samo se pitam ko ce taj kredit da vraca... pa ni ja necu stici da ga isplatim, moja deca ce ga isplacivati... ajde vise taj smak sveta d asvi pocrkamo...
Quote (DxD)
SSSS - Samo sloga Srbina spašava... Davno rečeno, a nikako da se ispuni..

yes

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

6
poruka na forumu
4 87

post # 29 | 04.03.2012 , 3:00 PM

odlicno!!! jos kad bi se zatupljeni ljudi promenili i poceli da misle malo optimisticnoo... to bi bilo super! Ja ovo vidim kao licni napredak,radno mesto,vece plate,odlazak na more...jer je vecini,nazalost,u ovoj zemlji i ovakvim uslovima more misaona imenica...bolji zivot za nasu decu... yes

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 30 | 04.03.2012 , 3:09 PM

ja tu ne vidim nikakav napredak, jel bila Grcka u EU pa zasto sad hoce da izadje? Pricam o zemlji koja ima razvijen turizam, pa na sta je spala pored EU...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

621
poruka na forumu
382 3516

post # 31 | 04.03.2012 , 3:12 PM

Srbija je dobila status kandidata zato sto se Tadic na sastanku valjda u Belgiji pre neki dan odrekao Kosova pod maskom da se stanovnistvo Srbije slaze s tim i da Kosovo ne bude Kosovo vec Kosovo sa zvezdicom (Kosovo*) , predstavnica Kosova koja je bila na tom sastanku odgovorila mu je da ce se ta zvezdica (pahulja) nestati cim se otopi ovogodisnji sneg :D

Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)

218
poruka na forumu
23 298

post # 32 | 04.03.2012 , 5:55 PM

Naj iskrenije, MarijanaBK1, oduševljavaš me, vidi se naširoko da imaš zdrav majčinski stav ka sadašnjosti i budućnosti. Delimično je tačna tvoja tvrdnja da
ahahha pa zbog vas muskaraca drzava nam propade... nema nista dok mi zene ne umesamo svoje prste...
istina je da većina muških vodi ovu državu ali oni sa pogrešnim pogledom na budućnost. Isto tako žene koje se pitaju i odlučuju o našoj sudbini isto tako trenutno imaju pogrešan stav ka budućnosti naroda i ove države.
Koliko sam primetio do sad svaka osoba koja razmišlja ka svojim potomcima, njihovom odrastanju i sigurnošću beži od EU a s druge strane osobe koje su sebične i razmišljaju samo o svom dupetu jedva čekaju da odu u EU.
Takvim osobama želim reći da smo mi već u EU ne na papiru ali sistem EU je kod nas. Jedina razlika izmedju papira i trenutnog stanja u državi je ta da ova naša lopovska vlast nije ništa drugačija od EU, sem što i oni žele deo kolača od ove države i naroda. Samim tim tu i nastaje čep zašto neki od zakona koji važe u EU nisu doneseni kod nas ranije. A niti je odgovaralo EU i Amerima da se donesu ranije a pogotovo MMF.
Navešću primer povraćaja oduzete zemlje a taj problem se vuče od Tita pa do danas i po meni sva državna vlast do danas je radila protiv naroda u Srbiji. (pojedini su shvatili situaciju ali brzo su završili pod zemljom).
Da se vratimo na povraćaj zemlje, da je vraćena ranije dok su još banke bile srpske i narodne brzo bi naslednici unovčili tu zemlju i ojačali privredu a pogotovo bi Pravoslavna crkva ojačala i podpomogla narod što nikako ne ide u interes EU. E sad iz predhodne rečenice zaključite šta su sve morali da unište radi svojih interesa i da po svaku cenu nedozvole da se pojedini zakoni donesu prevremeno. A verujem da takvih primera i u ostalim zakonima sigurno postoje koji nisu u skladu sa Evropskim. (lično bi želeo da imamo naše zakone koji bi bili pravedniji)
Po meni EU je ništa više nego da pojedinci koji su glavešine zarađuju na štetu ostalih država koje su članice EU. Samim tim kada ih dovoljno osiromaše i unište bilo kakvu mogućnost da mogu biti nezavisni tiho ih okupiraju i ukinu slobodu naroda te zemlje. Dodaću i problem pristupa NATO paktu ako se udje u EU, za sigurno tada možete očekivati raspored nuklearnih glava na teritoriju Srbije a sa time dobijate da će Rusi morati da gadjaju te iste da bi zaštitili sebe. Prisiliće moćnici da pravoslavac udari na pravoslavca i samo budala i neinformisan čovek može verovati da u skorijoj budućnosti neće biti rata.
Takvim bi poručio da pogledaju malo oko sebe, ne tudjim očima već svojim, ako ih imaju.
Dobro pogledajte situaciju u Grčkoj i Bugarskoj i koju su oni cenu morali platiti za pristup EU i našta te države danas liče mada slobodno proširite vidike i na ostale članice.

Izdvojiću da mi je drago da postoji toliki broj mladih ljudi koji imaju zdravo razmišljanej o svojim potomcima.

233
poruka na forumu
151 1281

post # 33 | 04.03.2012 , 7:24 PM

Quote (aVe)
Aaawwwwwwwwwwwwwwwww.... Moja tema... ( verujem da ću duže pisati )
Dakle dragi gradjani ove propale i lepe Srbije, dobili smo to kao članstvo.. Pa ovako... Tog petog oktobra, kada već, naš narod se uzdigao, pobunio, napravio revolt. Svrgnuo je predsednika sa vlasti i eto, uspeli smo u tome. Međutim, kakav narod, takav kralj. Obećavali su nam i kule i gradove, zlato... Nema šta nisu... I tako, mi, pametne Srbende smo glasali... I zamislite, opet izabrali lopova. Samo, što on toliko i ne krade, već mic po mic... I tako, narod videvši da je izabrao lopova, ponovo glasa za nekog drugog... I isto... Samo nam prodaju laži. Svi gledaju da se ograde i da stave što više u džep, a narod... Koga boli uvo za to, pa nisu krivi oni što smo ih mi izabrali da kradu... I eto, iz šupljeg u prazno ova Srbija presipa. Inače, nekada Jugoslavija je bila velika sila, ali eto, ego, ponos i ostale gluposti su nas naterali da budemo to što jesmo. Sebična sto*a... Pazite da li će Srbin da kaže Hrvatu brate... Neće... :S I sve to zbog nekih razlika.. :S A ja kao kiša oko Kragujevca...
Dakle, EU...
Činjenica da Rumunija je u EU govori sve... I dalje se teško radi, i dalje nema se deci hleba.. A oni su u EU... I šta ćemo mi maleni, balavi tamo? Umesto da pametno iskoristimo ovo što nam Bog daje, mi poklanjamo nekim drugim narodima... Mi imamo pametne mlade ljude, imamo čak i najveće umove sveta... Ali nemamo slogu... SSSS - Samo sloga Srbina spašava... Davno rečeno, a nikako da se ispuni.. Ljudi pljuju komšiju, lome krmači nogu zato što je otišla u njegovo polje, vadi pušku čim udje nepoznati i truć, truć, bla, bla... A znamo da se hvalimo da je najbolja rakija, kajmak, sir i ostala čuda... Pa ljudi, pamet u glavu. Dokle tako!? Dokle!? Pričate da su bila lepa Ex Yu vremena, pa hoću i ja to da osetim... Hoću da živim kako je moja majka živela... Zar vi, političari, ministri i ostala kalakardijo ne možete da obezbedite to mladima...?

U potpunosti se slazem sa tobom :)

"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano -
'Igraonica zatvorena.' "

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 34 | 04.03.2012 , 8:42 PM

Ma, nas krucijalni problem je sto smo mi kao nacija mazohisti. Mi, Srbi u sustini volimo da budemo servilni, nipodastavani, beskicmenjaci, da nemamo svoje ja. Zasto bismo angazovali svoj um, kada je lakse biti podredjen i glumiti zrtvu i moliti se Bogu za bolje sutra... E, to je nas problem!

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

9
poruka na forumu
0 0

post # 35 | 04.03.2012 , 8:43 PM

ma kakav euuuuu :(

4750
poruka na forumu
495 2877

post # 36 | 06.03.2012 , 0:02 AM

Quote (doroteja2011)
odlicno!!! jos kad bi se zatupljeni ljudi promenili i poceli da misle malo optimisticnoo... to bi bilo super! Ja ovo vidim kao licni napredak,radno mesto,vece plate,odlazak na more...jer je vecini,nazalost,u ovoj zemlji i ovakvim uslovima more misaona imenica...bolji zivot za nasu decu...

Rast plata zaboravi, cijene ce biti vece a plate iste jedino sto ti nece trebati viza ali dzbae i to kad nemas para

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 37 | 06.03.2012 , 11:38 AM

Mučena Turska je kandidat 15-20 godina, ne znam tačno. lol
Tako ćemo i mi.
Dok uđemo u EU ona će se raspasti. lol

834
poruka na forumu
212 1454

post # 38 | 06.03.2012 , 5:53 PM

nisam iz Srbije ali sto se mene licno tice ulazak u Eu je nesto katastrasno,oni koji su imali lovu moc i pozicije imace i dalje,ali ovaj jadni narod ce biti jos jadniji,ako Grci propanu,propada za njima Portugal Italija i Spanija..a koliko su oni razvijeniji od nas...jedina dobra stvar je ovaj sengen pa mozes da odes negde na 3 meseca i da zaradis neku lovu koju ovde ne bi zaradio ni za godinu dana..naravno u Eu je sve boljei moze se ziveti kao covek,ali biti clanica Eu i to nerazvijeni kakvi smo ...bicemo im zadnja rupa na svirali..bolje da smo tezili da mi napravimo nesto od nase privrede nesto kao nasu uniju ..a ne da sve prepisujemo od njih zakone i poreze..a plate i zivot nam sve jadniji...

1005
poruka na forumu
49 230

post # 39 | 06.03.2012 , 6:10 PM

Broj "Ne" odgovora je objasnio. Mi smo sada postali kolonija koja ce da igra kako sviraju Evropske sile, mada, jos nismo ni upali u EU, ovo je samo status kandidata. A mi, Srbi, kakvi smo, razbucamo sve gde se nadjemo tako da me ne bi cudilo da se, neko vreme posle naseg ulaska, EU ne raspadne lol lol lol

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 40 | 06.03.2012 , 8:16 PM

dovescemo EU do prosjackog stapa... lol

Search: