Srbija dobila status kandidata za clanstvo u EU
|
|
|
|
|
post # 1 | 02.03.2012 , 10:31 PM
|
Otvorila sam ovu anketu ovde jer je ipak jucerasnji dan na neki nacin istorijski za Srbiju. Svi znamo da je Srbija dobila status kandidata za clanstvo u EU pa hajde da vidimo sta mislite o tome, da li ste srecni zbog toga ili ne... Ovo je tek prvi korak ka EU, jos dosta toga nas ceka kako bi dosli do tog cilja, sta mislite, koliko ce vremena tj. godina proci dok ne udjemo tamo, eto na primer Makedonija je dobila status kandidata pre 7 godina pa jos uvek nista i to sve zbog Grcke a tako cemo verovatno i mi proci jer ce traziti Kosovo dok ga ne dobiju...
Sto se mene tice ja nisam srecna zbog ovoga jer ne volim tu EU i nije mi to uopste potrebno i nisam zadovoljna zbog ovoga sto se desilo sinoc...
|
|
| |
|
post # 2 | 02.03.2012 , 10:33 PM
|
Iskreno nisam opredeljen mi smo najebali kako god da okrenes...
I turska je koliko ono god kandidat pa gde su...?
Ja sam vise za neke promene tipa 5 oktobra al ne da se samo zamene mesta vec sve i jednog na vlasti trajno da skinemo...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 3 | 02.03.2012 , 10:36 PM
|
Status kandidata ne znaci i clanstvo. Turska je valjda vec deceniju kandidat, pa nista. Iskreno, Srbija i nije za EU. I pre nego ona pristupi EU, ista ce se raspasti. A, ako nekim cudom udjemo u EU, e onda ce se tada EU definitivno raspasti. Sva ova fama oko EU je namenska, da bi vec vladajuca vlast ponovo dobila mandat, a oni su u saradnji sa ovima iz inostranstva, tako da je sve to namesteno. Vidim, cim dobismo status kandidata, pocese da smanjuju plate, da povecavaju cene benzina, prehrambenih namirnica... Bas smo ozbiljno shvatili clanstvo, nema sta!
Poruku je menjao/la Bobby88 - Petak, 02.03.2012, 10:38 PM
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 4 | 02.03.2012 , 10:40 PM
|
Nema ništa za radovanje. Ne volim EU. I ako krenem da pričam o tome samo ću se iznervirati tako da ću ovde završiti. Daleko im lepa kuća i nek' propadnu što pre, štetočine jedne! 
|
|
| |
|
post # 5 | 02.03.2012 , 10:56 PM
|
Okrenimo se braci Rusima! 
|
|
| |
|
post # 6 | 02.03.2012 , 10:56 PM
|
Nebi da komentarisem.... To je zalost a ne radost
|
|
| |
|
|
post # 8 | 02.03.2012 , 11:07 PM
|
Ma kakvi rusi sve je to jadno nista dok Srbija sama nesto ne uradi
|
|
| |
|
post # 9 | 02.03.2012 , 11:16 PM
|
Quote (Dejan) sve je to jadno nista dok Srbija sama nesto ne uradi To se nece nikad desiti ! Nemamo proizvodnju, nemamo izvoz, nemamo uvoz, u ogromnom smo deficitu... Jadno Ima dosta lepih mesta po Srbiji koje bi posetilo dosta stranih turista, ali za to nas boli djoka.. Pa kako da ocekujemo bolju situaciju, kada sami idemo ka dnu ? Nemoj da krivimo drzavni vrh, kakvi ljudi takva drzava 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 10 | 02.03.2012 , 11:23 PM
|
Quote (Mortal) ! Nemamo proizvodnju, nemamo izvoz, nemamo uvoz, u ogromnom smo deficitu..
istina al nije da nemamo mogucnosti pogledaj Vojvodinu samo toliko zemlje propada umesto da drzava ulozi i podstakne poljoprivredu i stocarstvo...
Pogedaj dole posle Beograda koje sve mogucnosti tamo imaju da ne nabrajam al sve to propada jer vlast je napravila od Beograda celu Srbiju i sve dok mi to prihvatamo nece i ne treba da nam bude bolje...
Moraju da shvate da BG nije Srbija vec deo Srbije al najbitnije da shvate da narod ih je postavio i kad tad narod ce i da ih skine....
|
|
| |
|
post # 11 | 02.03.2012 , 11:32 PM
|
Srbija je najprostije receno propala zemlja kakva kandidatura bre sto kaze Davor, i Turska je kandidat pa nista od njih 10 godina se vucu kao kanditati. A nije ni u EU sve tako bajno i oni propadaju al ovaj Tadic EU i nista drugo kad udjemo mi cemo ono mi cemo ovo, ma bre tek kad udjemo ima da ispastamo. I Grcka je cist primer sad je teraju da napusti EU doveli su jednu zemlju do bankrota Grcka treba da nam sluzi za primer jer to je Srbija u buducnosti mozda cemo cak i gore da prodjemo!
|
|
| |
|
post # 12 | 02.03.2012 , 11:35 PM
|
Quote (Davor) istina al nije da nemamo mogucnosti Samo sam rekao da nemamo nista, sto ne znaci da nemamo mogucnosti za nesto bolje... Imamo i te kakve lepe predele, planine, ali dzabe kada se ne ulaze, vec se kradu pare na sve strane 
|
|
| |
|
post # 13 | 02.03.2012 , 11:37 PM
|
Hvala Bogu kada nashi politichari poskidali gace i okrenuli guzicu svima da ih trte za popisane kredite i pare neka ih,ali izaci ce im taj sex svima na nos ,nego mi jedino zhao naroda shto se zlopati pored budala...............
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 14 | 04.03.2012 , 2:03 AM
|
znas kako... mene za sve to zabole... premlada sam da bih se bavila time... a i da nisam- kao da bi me neko pitao. oko tih politickih zdarijapi jednostavno primenjujem onu - bice sto biti mora 
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 15 | 04.03.2012 , 2:12 AM
|
sta ima da se radujem, mi smo mogli da budemo clanovi jos za vreme tita al covek bio pametan... kao sto rece mortal, toliko toga ima da se iskoristi, a sve propade, sve fabrike pozatvarase... razumem ja ljude iz unutrasnjosti sto su besni sto se u bg ulaze, ali to je stvar gradonacelnika... evo vam jagodine i sapca za primer... pogotovo jagodina, a sabac se u poslednjih god dana razvio samo tako... a kakvih ima glavnih gradova u svetu beograd je nula... ono sto je sigurno, nazalost, za deset godina od srbije bice samo beogradski pasaluk... tuga...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 16 | 04.03.2012 , 2:33 AM
|
Quote (MarijanaBK1) unutrasnjosti sto su besni sto se u bg ulaze, ali to je stvar gradonacelnika
mala korekcija u Bg se ne ulaze Bg sve zivo pokrade velika je razlika
i da kao sto rece stvar je gradonacelinka, i politicara , znaci ovo napolju su sve nedovoljno vesti u politici ( da ne kazemo kradji) da se dokopaju fotelje u Bg gde je prava kinta
sada da se ne hvatam ove 2 teme o Beogradskom pasaluku 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 17 | 04.03.2012 , 2:43 AM
|
Quote (Davor) mala korekcija u Bg se ne ulaze Bg sve zivo pokrade velika je razlika
ja cu na ovo da odgovorim sa jednom recenicom sa kojom se moji ukucani uvek sale kad deda krene da prica o titu i da ga hvali... a to je: '' I Tito je krao, al je nama dao, i ovi kradu al nama ne daju''... ko je razumeo - razumeo je...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 19 | 04.03.2012 , 3:34 AM
|
Po meni Srbija nije za EU. A i smatram da od clanstva nema nista. 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 20 | 04.03.2012 , 5:10 AM
|
Nechy92, MarijanaBK1, Vi ste zene i nije vam mesto u ovako ozbiljnoj temi Ajde u Seks kutak, pa tamo pisite 
|
|
| |