Ime najboljeg druga/prijateljice?
|
|
|
|
post # 2 | 03.03.2012 , 10:49 PM
|
Ona je prijateljica, a to po meni nije isto sto i drugarica. Zove se Dragana. Svi je zovu Gaxy. Mislim da 16 godina intenzivnog druzenja sve govori. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 4 | 04.03.2012 , 0:00 AM
|
Nemanja 
Hacking is life <3 !!!
|
|
| |
|
post # 5 | 04.03.2012 , 0:52 AM
|
Ana, Marija, Milica.
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 6 | 04.03.2012 , 2:48 PM
|
Ivana, Zorica, Dragana.
|
|
| |
|
post # 7 | 04.03.2012 , 3:00 PM
|
Ima ih više i svaki ima svoje kvalitete koji meni odgovaraju. Sirko mi je prijatelj od 4. osnovne i važi za odgovornog inteligentnog čovjeka sa prenaglašenim libidom. Rijetko koja mu je umakla Karijerista! Đipa je bolji od svih nas. Karakter kakav on ima rijetko se sreće. Najbolji šahista među nama Trki je najluđi. On će uraditi sve ono što normalna osoba ne bi ni pomislila Žorž je najveći među nama. To podrazumjeva i težinu i visinu, a bogami i snagu Naš drugi NJegoš. Nažalost, nikada nismo zapisali njegove umotvorine, ali se često usmeno prepričavaju. Lik koji ladno popije 51 klipaču Litar vina za minut. Neprevaziđen lokadžija. Boki je moj mrgud. Jezik brži od pameti, ali vrijedan ko mrav. Neko na koga se uvijek mogu pouzdati Kameni, vječiti borac u životu. Sve je stvorio sam i bori se kao lav. Zvijer na parketu i moj omiljeni saigrač Miloš, lik koji mrzi okolinu i ne klanja se nikome. Ako mu prirastete srcu, sve što je njegovo to je i vaše. Moj Mića 
Poruku je menjao/la luka83 - Nedelja, 04.03.2012, 3:01 PM

|
|
| |
53 poruka na forumu
| |
6
| |
152
|
|
post # 8 | 04.03.2012 , 7:41 PM
|
Tijana-drugarica od osnovne, neprestano smo zajedno, luda je
Andjela-drugarica iz srednje, voli da izlazi, da zeza momke...
Bojana-moja plavusa, povucena i veoma dobra osoba
Nedeljko-moj buraz, dobar ko burek 
|
|
| |
|
post # 9 | 04.03.2012 , 8:42 PM
|
Jovana. 
|
|
| |