|
Kada ste poslednji put plakali?
|
|
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
|
post # 21 | 07.03.2012 , 2:20 AM
|
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
|
post # 22 | 07.03.2012 , 2:36 AM
|
Poruku je menjao/la Bobby88 - Sreda, 07.03.2012, 2:37 AM
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
|
post # 24 | 07.03.2012 , 2:51 AM
|
Quote (ImFamous) Kakva praksa?Ne znam nista o tome???
Jeste da spamu-ujem, ali nece mi valjda zameriti, posto si ti autorka teme, pa mi se moze.
Ja sam zdravstveni radnik. Osam godina sam vec u toj bransi. Mozes misliti cega sam se sve nagledao. Da ne iznosim ovde javno, nije eticki...
Quote (ImFamous) Aahahhahahahha....pobedio si i Zoranu koja je rekla da ne zna da li je njen zivot imao smisla do pocetka emitovanja serije "Ostrvo". Hihihihihihihihi....
Mislis na Zoranu Pavic? Pevacicu? Stvarno je carica, ako je to izjavila! 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
|
post # 25 | 07.03.2012 , 2:59 AM
|
Nisam bre to znala...bas lepoooo...samo,ja mogu vrlo lako da se rasplacem.I to vise za tudju,nego za svoju nesrecu. E nadam se i ja da nece da se ljute Morala sam da pitam. Quote (Bobby88) Da ne iznosim ovde javno, nije eticki... Satro :P Quote (Bobby88) Mislis na Zoranu Pavic? Pevacicu? Stvarno je carica, ako je to izjavila! Da,rekla je otprilike ovo:"Ja zaista ne znam da li je moj zivot imao smisla do pocetka emitovanja serije "Ostrvo" na najgledanijoj televiziji Pink.Gledajte i reprize ako nesto propustite." I kez na kraju.Majko mila...to je za plakanje... 
Poruku je menjao/la ImFamous - Sreda, 07.03.2012, 2:59 AM
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
|
post # 26 | 07.03.2012 , 3:05 AM
|
Quote (ImFamous) Da,rekla je otprilike ovo:"Ja zaista ne znam da li je moj zivot imao smisla do pocetka emitovanja serije "Ostrvo" na najgledanijoj televiziji Pink.Gledajte i reprize ako nesto propustite." I kez na kraju.Majko mila...to je za plakanje...
Pa, kontam da je ironicna... To bas i nije ok da pljuje TV Pink, jer je od iste profitirala na Farmi. Ali dobro... I da se razumemo, ni ja ne volim Pink. Meni je vazna serija! 
|
|
| |
|
|
|
post # 28 | 07.03.2012 , 3:11 AM
|
|
|
| |
|
|
|
post # 30 | 07.03.2012 , 3:21 AM
|
Quote (ImFamous) Isto Nenormalno sam vezana za zivotinje.Pogotovo za pse.I kao mala sam vecito vukla neke kucice sa sobom.Svako kuce na ulici mi je lepo,samo okice kad mu pogledam.Svog psa gledam kao clana porodice,a ne kao ljubimca.
Pricaj mi o tome! Dobrodosla u klub "Skupljam sve zivo oko sebe sto nadjem".
Meni je mog hrcka udavila macka, pa mi se moja Lida (haski) otrovala i preminula mi na rukama... Joj, taj pogled nikad necu moci da zaboravim... Celu noc sam presedeo na dvoristu sa njom u narucju, ispirajuci joj zeludac, ali dzaba... 
Poruku je menjao/la Bobby88 - Sreda, 07.03.2012, 6:48 PM
|
|
| |
|
|
post # 31 | 07.03.2012 , 11:38 AM
|
Ne sjećam se
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 32 | 07.03.2012 , 2:56 PM
|
Bobby88, i ImFamous, e vas dvoje ste spamovali sad za medalju. Lakše malo.
Plakala sam skoro ali se ne sećam zbog čega. Verovatno mi tako došlo. Ja plačem uglavnom kad sam nemoćna ili iznervirana.
|
|
| |
|
|
|
post # 34 | 07.03.2012 , 4:56 PM
|
evo upravo sada dosao sa razgovora za posao i kada sam cuo koliku mi platu nude suze mi krenule od smeha 
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
|
post # 35 | 07.03.2012 , 5:25 PM
|
Quote (Bobby88) Meni je mog hrcka udavila macka, pa mi se moja Lidu (haski) otrovala i preminula mi na rukama... Joj, taj pogled nikad necu moci da zaboravim... Celu noc sam presedeo na dvoristu sa njom u narucju, ispirajuci joj zeludac, ali dzaba... Znam tacno o cemu govoris... Quote (Marija_Nikola) Bobby88, i ImFamous, e vas dvoje ste spamovali sad za medalju. Lakše malo. Hihihihi...izvinjavam se jos jednom Quote (Marija_Nikola) Ja plačem uglavnom kad sam nemoćna ili iznervirana. Nemoc.Tada mi nista drugo ne preostaje nego da se isplacem.To mi je ubedljivo najgore stanje u kom mogu da se nadjem. Quote (vuk-samotnjak) evo upravo sada dosao sa razgovora za posao i kada sam cuo koliku mi platu nude suze mi krenule od smeha Hihihihi,e nadam se da si se njima u lice rasplakao 
Poruku je menjao/la ImFamous - Sreda, 07.03.2012, 5:27 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 37 | 07.03.2012 , 7:46 PM
|
Quote (-Dzeri-) Danas mi krenuse suze. Kola mi zgazila Saru (pas). . . Zao mi je i potpuno te razumem. Ja bih se ubila od plakanja. S razlogom! 
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 38 | 07.03.2012 , 9:33 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Bobby88, i ImFamous, e vas dvoje ste spamovali sad za medalju.
znaci ako jos neko spomene spam, ja vise necu napisati ni rec na forumu... smarate vise sa tim, ne moze covek progovori tj. napise bilo sta a da ne vicete da je spam...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 39 | 07.03.2012 , 9:35 PM
|
Poslednji put je bilo... Danas.. 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 40 | 07.03.2012 , 11:06 PM
|
Quote (MarijanaBK1) znaci ako jos neko spomene spam, ja vise necu napisati ni rec na forumu... smarate vise sa tim, ne moze covek progovori tj. napise bilo sta a da ne vicete da je spam...
Slazem se sa tobom, ali Marija je to ljubazno rekla, tako da nema frke. Prs'o bi da je nastup bio drzak, kao sto neko ovde zna da bude.
Svi mi nekada spamujemo i to je ok, po meni. Problem je kada to postane obrazac pisanja po postovima i to ne treba tolerisati.
|
|
| |