|
Kada ste poslednji put plakali?
|
|
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
|
post # 1 | 06.03.2012 , 9:27 PM
|
Sta vas je to rastuzilo kada ste poslednji put zaplakali? Ja sam plakala poslednji put kada se zavrsila serija "Kad lisce pada".I to se ne secam kada sam plakala kao tada.I uz reprize,dakle dva dana sam bila bukvalno tuzna Iako sam par puta pre toga gledala istu epizodu na yt A vi? Da li je to bila neka osoba,neki dogadjaj ili samo film,serija,knjiga?
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
|
post # 2 | 06.03.2012 , 9:34 PM
|
Plakala sam zadnji put juče i danas. Juče sam sahranila djeda i vidjela da moja mama plače pa sam i ja plakala jer mi je nje žao. Mogu da gledam svakoga da plačem,ali brata,majku i oca nikako.
I danas jer sam se malo sjetila da djeda više nema. 
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
|
post # 3 | 06.03.2012 , 9:36 PM
|
Moje saucesce... 
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
|
post # 4 | 06.03.2012 , 9:39 PM
|
Quote (ImFamous) Moje saucesce...
Hvala 
|
|
| |
|
|
post # 5 | 06.03.2012 , 9:43 PM
|
Plakala sam juce. Bez razloga. Ja placem kad mi dodje i ne pitam se zasto prosto pustim... 
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 06.03.2012 , 9:50 PM
|
Quote (ImFamous) Emotivno praznjenje.I posle toga se osetis kao da si skinula teret tezak tonu sa srca.
Nekad mi bude lakse, nekad jos teze, ali trudim se da ne razmisljam o razlozima i da budem autenticna, t.j da se ponasam onako kako se osecam. Za mene je potpuno nezrela stvar kad neko kaze JA SE SMEJEM KAD MI SE PLACE, JAKA SAM! Meni to nebuloza, a bre ako mi se place ima da prokisnjavam u centru grada u sred restoranu da se svi pitaju sta mi je 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 8 | 06.03.2012 , 9:56 PM
|
Quote (ImFamous) Emotivno praznjenje.I posle toga se osetis kao da si skinula teret tezak tonu sa srca
oo daa.. ja danas sam plakala, jednostavno sve se nakupilo, i onda sam uz jednu pesmu zaplakala, al zato mi sad nije nista tresti muzika... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 9 | 06.03.2012 , 9:59 PM
|
uh ..placem svaki put kad otvorim novcanik 
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
|
post # 10 | 06.03.2012 , 10:03 PM
|
Hihihihhi...ja sam vise za ono: "Placi u sobi,smej se pred svima." Mada se svakako slazem sa tobom da je glupost potiskivati emocije.Da ne placem kad mi se place,davno bih otisla u out  Added (06 Mar 2012, 9:03 PM) ---------------------------------------------
Quote (MarijanaBK1) oo daa.. ja danas sam plakala, jednostavno sve se nakupilo, i onda sam uz jednu pesmu zaplakala, al zato mi sad nije nista tresti muzika... Jaoo...muzika Ala to ume da prodrmaa...Mene barem,vise nego bilo sta Quote (vuk-samotnjak) uh ..placem svaki put kad otvorim novcanik E zvanicno si car!!!! 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 06.03.2012 , 10:05 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) uh ..placem svaki put kad otvorim novcanik Savrseno te razumem bato 
|
|
| |
|
|
post # 12 | 06.03.2012 , 10:45 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) uh ..placem svaki put kad otvorim novcanik ja ne prestajem plakati zbog ovoga 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 13 | 06.03.2012 , 11:19 PM
|
vuk-samotnjak, mislim da 90% sa ovog sajta uradi, ili mu dodje... Quote (ImFamous) Jaoo...muzika Ala to ume da prodrmaa...Mene barem,vise nego bilo sta uuuff, nista mi ne pricaj, balada ume da me ubije u pojam, a onda posle pustim nesto veselo i raspevam se dodje mi da se popnem na sto... inace ni ja ne placem pred drugima... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 14 | 06.03.2012 , 11:30 PM
|
Tacno pre 5 min... 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 15 | 06.03.2012 , 11:33 PM
|
Plakao sam juce gledajuci seriju "Ostrvo", kada je preminula Eleni. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 16 | 06.03.2012 , 11:55 PM
|
Danas mi krenuse suze. Kola mi zgazila Saru (pas). . .
. . .
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 17 | 07.03.2012 , 0:01 AM
|
prije 2 dana ... pao na kladionici za 250 € al sam plako od smijeha jer nisam nista pogodio HAHAHAH ^^
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
164 poruka na forumu
| |
11
| |
174
|
|
|
post # 19 | 07.03.2012 , 0:44 AM
|
Daaanas uz ovu pjesmu kad sam cuo kako kaze Kraljice Bosno nemoj se vise bojati mi smo tvoj stit E tu sam prokinuoooooo
A na ovo jos presastavio
Bio u Svedskoj Holandij iili u Kini
Kad mi srce ne stade Jebem ti citavu Njemacku
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
|
|
| |
|
|
post # 20 | 07.03.2012 , 0:51 AM
|
zadnji a i jedini put sam plakao kada sam se rodio .. i to su me jedva izvadili jer bez fotelje i TV-a nisam hteo napolje 
|
|
| |