Pomoc oko muvanja
|
|
44 poruka na forumu
| |
9
| |
102
|
|
post # 21 | 11.03.2012 , 1:27 AM
|
hvala za podrusku i pomoc sutra cu se zahvaliti kad se probudim 
|
|
| |
|
post # 22 | 11.03.2012 , 10:08 PM
|
Quote (SoloSile) prico bih ja sa ovom al mi izgleda sa jedne strane tolko povucena da nece da prica o tome, a sa druge takve osobe vole da pricaju o tome a ja nzm sta da radim, tu se izgubim Pa cisto da znas,ja sam cuo da su bas takve devojke divlje u krevetu 
|
|
| |
|
|
post # 24 | 11.03.2012 , 11:34 PM
|
Quote (SoloSile) jesi cuo ili si iskusio? Dobro ti je covek rekao!
I ja sam povucena dok sam obucena! 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 25 | 11.04.2012 , 2:52 PM
|
ee a sta ako je covjek na losem glasu? mislim na ono klosar,huligan,svasta radi svacim se bavi...
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Sreda, 11.04.2012, 2:53 PM
Be my love?
|
|
| |
334 poruka na forumu
| |
69
| |
766
|
|
post # 26 | 16.04.2012 , 3:54 AM
|
noja preporuka 300 ewrica i twoja je 
|
|
| |
|
post # 27 | 16.04.2012 , 4:29 AM
|
Bez uvrede care ali kao sto neko rece...kad si ti na forumu nasao da pitas za savet kako da smuvas curu onda si mi ti nacisto propao... Kao prvo manje internteta i foruma a vise izlazaka i zabave Kao drugo...svaka devojka ima svoj tip momka u svojoj glavi tako da treba da si svestan da ako te odbije ne znaci da si ruzan/glup i slicno...vec da joj mozda samo ne odgovaras (odma se baci na trazenje neke druge) I trece...To su samo zene odnosno ljudska bica kao i ti...ne ujedaju veruj mi (dobro to mislim bukvalno) zato samo slobodno pridji upoznaj se i malo razgovarajte...ako je za razgovor lagano mozes da vidis hoce li bit sta ili ne...ako je sve oke pozovi na pice ili setnju ili sta ja vec znam Zelim ti srecu 
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 28 | 16.04.2012 , 11:01 AM
|
Pazi ovako!Popijes par pica da se opustis.Ako se nisi dovoljno opustio,onda popijes jos koje.Moras obratiti paznju da ne budes vidno pijan kad pridjes da ne useres motku.Ako kojim slucajem jos uvek nisi prisao devojci a ona ode kuci,znaci da si se bas nalizo.Sve to ponovis sledeci put,samo manje alkohola matori i odradi nesto brzo jer ce se pojaviti neki smor a onda ti nece biti dobro.Sretno 
|
|
| |
|
post # 29 | 20.04.2012 , 11:54 PM
|
moj savet je da budes svoj
|
|
| |
159 poruka na forumu
| |
14
| |
78
|
|
post # 30 | 21.04.2012 , 0:39 AM
|
priđeš joj i kažeš :" ćao ribo ja sam šaran , ajmo se mrjestiti :P i dobiješ šamar naravno 
Tišu mišu :D
|
|
| |
|
post # 31 | 21.04.2012 , 0:50 AM
|
Samo priđeš i kažeš:" Mala oš bombon??",i sve je gotovo... šala mala....to da piješ ja ti ne savjetujem,jer tad ne govoriš ti već alkohol,a sutra kad je sretneš ima da mumlaš perd njom...nema ti tu savjeta i pravila...tu si samo ti i tvoje samopouzdanje...
|
|
| |
|
post # 32 | 21.04.2012 , 1:07 AM
|
Kad je povucena ja jednostavno batalim sve,,na kraju razgovaras i za sebe i za nju 
|
|
| |
|
post # 33 | 21.04.2012 , 2:38 AM
|
Najbolje ti je kad je vidis ,uzmi u ruke kondom i pocni njime da joj mases.....to prolazi 100% 
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
Mallena
|
post # 34 | 07.01.2013 , 4:36 AM
|
Mogu da ti ispricam pricu kako sam ja najbolje "smuvana"...
On derle, ja jos vece... Ja stidljiva, on misli da ne saljem povratne informacije.... i tako nekih 2 mjeseca!
Sretnemo se na zurci, ja drzim pivo, on isto.
Stane preko puta mene i kaze: -Lijepa ti je ta narukvica! Je l srebro?
Ja se izbezumim... promrljam nesto kao: -A da.. jeste!
Nastavlja dalje: -Ajd je skini da ti pokazem nesto!
Ja skinem..
On uzme i ubaci je u svoju casu sa pivom.
Ostanem apsolutno zatecena!!!!!
Kaze mi: -Sta ti je?! Je l je vidis?! Nisam je ukrao, ne boj se!!
Nastavimo pricu sve dok nismo oboje ispili pice... (Tako je dobio na vremenu da ppricamo) a ja cijelo vrijeme gledam u moju narukvicu u njegovoj casi... On ignorise i mene i nju i opusteno pijucka i prica...
Sa zadnjim gutljajem piva ubacuje i moju narukvicu u svoja usta! /mozete zamisliti moju facu tad!/
Nasmijesi se sigurno i promrlja: -Hoces narukvicu?! Dodji po nju!!!
Znaci oborio me sa nogu i prepricala sam to... ne znam ni sama koliko puta!
Tad smo oboje imali samo 16 godina.. Ko zna kakve fazone sad prosipa?!
ET, VALJDA CE TI POMOCI!Added (07 Jan 2013, 3:36 AM) --------------------------------------------- ... vratih se deceniju unazad kad sam sad procitala ovaj post.. i dalje je No1 u nacinima na koja sam ja "smuvana".. 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 35 | 15.01.2013 , 8:37 PM
|
Najbolje da pitas devojke sa foruma...znaju one kako i njima su se udvarali... 
|
|
| |
289 poruka na forumu
| |
16
| |
266
|
|
post # 36 | 06.02.2013 , 3:04 PM
|
budi svoj i osvojit ces je 
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 37 | 19.03.2013 , 3:46 PM
|
i kako zavrsi ovaj frajko sa trebom??? 
Be my love?
|
|
| |
44 poruka na forumu
| |
9
| |
102
|
|
post # 38 | 28.03.2013 , 0:20 AM
|
Ahahahahahahaha zavrsio jako gadno 
|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 39 | 28.03.2013 , 0:47 AM
|
ahahah e lepo stari ljubavni problemi ae pricaj nam sta je bilo Lepo se kaze pametan uci na tudjim greskam 
|
|
| |