Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Pomoc oko muvanja

44
poruka na forumu
9 102

post # 1 | 10.03.2012 , 11:21 PM

E ovako, devojka koju hocu da smuvam je malo povucena, a ja ne znam kako da zapocnem razgovor, a ako mozete da date par saveta, nekih fora na koje devojke padaju ovo ono :D

834
poruka na forumu
212 1454

post # 2 | 10.03.2012 , 11:31 PM

pa nema ti tu puno mudrosti ,ako nisi na losem glasu pridjes joj razmenis par reci i pozoves je u setnju kino kafic ili sta ti ja znam :D

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 3 | 10.03.2012 , 11:32 PM

prvo vec ima par ovakvih tema a drugo ako si ti dosao da trazis upustva na forumu nista od toga veruj mi, ne kontam kako se neko boji da prica sa zenskom osobom i onda dodje ko da mi imamo magicne reci kojam ce ona odmah da mu se baci u krevet... :)

brate pricas s njom i pitas ili ako se bojis zaboravi je i ne opterecuj se :)

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 4 | 10.03.2012 , 11:33 PM

Moj savet ti je, da joj pridjes i odmah poljubis, ako ti opali samar to znaci da joj se svidelo!
Garantujem.

Davor, pa nisu svi kao ti, otvoreni i podatni za razgovor. poljubac

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

44
poruka na forumu
9 102

post # 5 | 10.03.2012 , 11:36 PM

Davor, necu ja nju odmah u krevet :p
Leksi, a sta ako se ona bude naljutila na mene xD a ne da joj se svidi?

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 6 | 10.03.2012 , 11:44 PM

Quote (SoloSile)
Davor, necu ja nju odmah u krevet

to je samo izreka... :p

Quote (SoloSile)

pa jbt sta bi bilo kad bi bilo dok se ti premisljas oces neces neko ce da zavrsi posao al samo jedno je sigurno ako ne pitas ti sigurno neces :p

Quote (Leksi)
pa nisu svi kao ti, otvoreni i podatni za razgovor.

pa ne kazem mu ja da ode i kaze skidaj gace jbt, al moze da ode da se malo isprica ono uvuce je u pricu da se ona primi na zezanje pa onda onako drugarski e sta radis sutra oces da odemo na pice i tako taj fazon... :p

ako joj odmah uskoci s pricom aj da izadjemo svaka imalo normalna ce da ga napusi, zato malo ovo ono :p

12
poruka na forumu
2 18

post # 7 | 10.03.2012 , 11:53 PM

Evo ja se nadam da cu biti nesto korisniji od ovih sto mnogo znaju o tome samo ne zele da podele :) Vidi,zavisi u kakvoj si prici sa njom :) i kakav ima utisak o tebi,da li je cesto vidjas ili samo u prolazu, da li ima drugarice sa kojima si ti dobar,i ako bili bi dobro da znas sta je interesuje :) Sve u svemu sto vise znas o njoj to ti je bolje jer vise mozes da iskoristis. Evo npr. ako je vidjas samo u prolazu za pocetak joj se lepo javis i nasmejes.TO ti je bas onaj pocetak posle nekog vremena kad se malo "navikne" na tebe u bilo kojoj prilici zapocnes pricu sa njom o bilo cemu da bi je bolje upoznao ...itd.. a,ako je vidjas stalno mslm kao ide sa tobom u razred,ili negde tako gde provodite blizu dosta vremena jednostavno dodjes sa bilo kakvom pricom kao da se zajebavas, e sad tu kako dalje da ides zavisi i od tebe i od nje...Od toga koliko si ti opusten-stidljiv tako isto vazi i za nju :) A sad tu moze jos puno da se pise ali me mrzi :D ako ti nesto nije jasno pitaj me na private nadam se da sam pomogao ... :)

365
poruka na forumu
101 771

post # 8 | 11.03.2012 , 0:09 AM

ma ono opusteno pridji devojci i pitaj je, ja se tebi svidjam, a ti meni :D :D i dobices odg.

Sta se setas po mom profilu jedan!

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 9 | 11.03.2012 , 0:14 AM

Quote (SoloSile)

A ti je poljubi opet, sve dok ne bude trazila jos da se ljubi. Ali mora da bude zvaka. :)

Quote (Davor)
pa ne kazem mu ja da ode i kaze skidaj gace jbt

Ti meni kad bi to rekao ja bih skinula lol

44
poruka na forumu
9 102

post # 10 | 11.03.2012 , 0:17 AM

ja nju znam kao povucenu osobu a ne kao neku koja bi oma skinula gace

365
poruka na forumu
101 771

post # 11 | 11.03.2012 , 0:24 AM

aaaaaaaxaxaxxaxaxxaxa bobo smrade skidaj gace xaxaxax

Sta se setas po mom profilu jedan!

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 12 | 11.03.2012 , 0:26 AM

Quote (Leksi)
Ti meni kad bi to rekao ja bih skinula

a bre curo gde si se krila celog mog zivota :D

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 13 | 11.03.2012 , 0:27 AM

Quote (Davor)
a bre curo gde si se krila celog mog zivota

U najmracnijim delovima tvoje maste :) :D

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 14 | 11.03.2012 , 0:29 AM

Quote (Leksi)
U najmracnijim delovima tvoje maste

hm moje maste pa to je poprilicno mracna teritorija, ko zna gde si ti tamo izgubila se :D

44
poruka na forumu
9 102

post # 15 | 11.03.2012 , 0:33 AM

cekala je u redu :D al nije docekala

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 16 | 11.03.2012 , 0:40 AM

Quote (Davor)
hm moje maste pa to je poprilicno mracna teritorija, ko zna gde si ti tamo izgubila se

Hm, aham. Ne smem da ti kazem, ali taj prostor je samo moj. Moram te pohvaliti, ispunio si sva moja ocekivanja. :)

SoloSile, vidis ovo sto radimo Davor i ja, e tako i ti treba da budes spontan. To se zove spontani razgovor, a to smo ti nas dvoje dokazali. I takva vrsta razgovora oraspolozi oba pola. :) Mozemo mi da nastavimo, ali bojimo se da te ne napalimo :) lol

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 17 | 11.03.2012 , 0:43 AM

Uh, ovde postaje vruce... :p Idem ja malo napolje. :D

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

44
poruka na forumu
9 102

post # 18 | 11.03.2012 , 1:18 AM

Quote (Leksi)
vidis ovo sto radimo Davor i ja, e tako i ti treba da budes spontan. To se zove spontani razgovor, a to smo ti nas dvoje dokazali. I takva vrsta razgovora oraspolozi oba pola. Mozemo mi da nastavimo, ali bojimo se da te ne napalimo

nece te me napaliti naprotiv, prico bih ja sa ovom al mi izgleda sa jedne strane tolko povucena da nece da prica o tome, a sa druge takve osobe vole da pricaju o tome :) a ja nzm sta da radim, tu se izgubim

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 19 | 11.03.2012 , 1:22 AM

Quote (SoloSile)
nece te me napaliti naprotiv, prico bih ja sa ovom al mi izgleda sa jedne strane tolko povucena da nece da prica o tome, a sa druge takve osobe vole da pricaju o tome a ja nzm sta da radim, tu se izgubim

Bitno je ona zna da je neces na prvu iskoristiti.
A takve sto su povucene to je samo kamuflaza.
Kladim se da vise zna od mene bilo sta sto se seksa tice. :)

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 20 | 11.03.2012 , 1:22 AM

Quote (SoloSile)
nece te me napaliti naprotiv, prico bih ja sa ovom al mi izgleda sa jedne strane tolko povucena da nece da prica o tome, a sa druge takve osobe vole da pricaju o tome a ja nzm sta da radim, tu se izgubim

Free your mind! :) I ne opterecuj se... Sve ce to ici spontano, ako ima hemije, ako nema... Bice drugeih prilika. ;)

Odvedi je recimo u neki klub ili negde da slusate mjuzu, pa ce je mozda to opustiti, malo ples, malo pogledi, ovo-ono... :)

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: