Mnogi ljudi i mnogi od nas imaju nekakvu svoju mračnu stranu. U svijetu postoje i oni kojima je ubijanje hobi i koji uživaju u tome. Kada pomislite na njih kako zamišljate da oni izgledaju fizički ? Da li ih uvijek pronađete u "čudacima" koji su tihi,mirni i drugačiji ili ih ipak vidite u komšijama i poznanicima ?
Opišite izgled jednoga od vaših zamišljenih ubica i koje vrste bi on bio ubica.
Btw,ako sam pogrešno stavila temu ja se izvinjavam.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Cetvrtak, 15.03.2012, 4:26 PM
Opišite izgled jednoga od vaših zamišljenih ubica i koje vrste bi on bio ubica.
Nikada o ovome nisam razmišljala. Moj idealni ubica... Kako to simpatično zvuči. Ne mislim da baš svako može da bude ubica ali desi se da sretneš nekoga ili kad gledam krimi emisije, pa kad prikažu ubicu, ja pomislim ''Vidi ga na šta liči, vidi mu pogled, pravi ubica''. Mada neki uopšte tako ne izgledaju.
By_The_Way_, , dobra tema! Odlicna! Nekako mislim da savrsenog ubicu mozes dobiti sticajem okolnosti. Postavis coveka u odredjenu situaciju i to mu bude okidac. U tom smislu, vidim ubicu i ispred ogledalo svako jutro. A ukoliko se misli na ljude koji su bolesni i ne odgovaraju za svoje postupke (tipa masovne ubice i slicno), mislim da se to nekako oseti intuitivno, ne mora da se "vidi" u smislu fizicke karaktersitike Bravo mala, super si se setila !
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''