|
Da li se bojite da vas djevojka/decko nece prevariti?
| |
|
|
post # 1 | 15.03.2012 , 5:47 PM
|
Pozz raja ja sam na ovoj stranici online skoro svaki dan i citam sve vase Postove i naravno redovno gledam filmove i skidam neke igre... Ali me sad zanima da li se vi bojite da necete izgubiti voljenu osobu,navedite barem jedan dva razloga cega se najvise bojite...
Npr,evo ja cu prvi .. Imam djevojku,zajedno smo vec sad ce 9godina i u vezi nam je u zadnje vrijeme super,naravno bilo je tu svega i svacega,ja sam je prevario 3puta i svaki put sam joj to rekao,jer sam osoba koja voli iskrenost i cijeni kad je neko drugi iskren...Tako da su moji strahovi sad da mozda ona meni nece vratiti istom mjerom mada,mi je hiljadu puta rekla da nije takva,al eto desilo se sto se desilo i imam pravo na brigu...
Jah zaboravih napisati zenim je cim nadjem kakav dobar i stalni poso Tako da sam ja otvorio temu pa bi volio da cujem oba pola sta misle o ovome 
Poruku je menjao/la Thoughtless - Cetvrtak, 15.03.2012, 5:49 PM
http://www.mylivesignature.com/uploads/2853/f404324a4e41f3d66e2720dfd27f86c0.gif
|
|
| |
|
|
post # 2 | 15.03.2012 , 5:57 PM
|
Ako sumnjam na laž sumnjam i na prevaru i to je to. Ako je iskreno,iskreno je i nema dalje.Ne plašim se prevare. Ako me prevari prevario je i ćao. Svako sebi i gotovo.
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 15.03.2012 , 6:13 PM
|
hm ...vidis ja sam se uvek trudio da budem dobar prema devojkama,nisam se bojao da ce me prevariti ..i nisu,ali su me ostavljale ...i ako ti je oprostila 3 puta svaka ti cast...iz mog iskustva i iskustva mojih prijatelja,tvoja devojka ili te je vec prevarila ili te mnogo voli ... 
|
|
| |
|
|
post # 5 | 15.03.2012 , 6:14 PM
|
Quote (Thoughtless) Ali me sad zanima da li se vi bojite da necete izgubiti voljenu osobu Ne bojim se, ni ne razmišljam o tome. Raskinula bih odmah, u to nema sumnje, ali sam mu rekla da ako već ima potrebu da me prevari (i ako ja ne vidim razlog zašto bi to uradio, ali valjda muškarcima ne treba razlog ) da to uradi sa nekom devojkom koja je bolja od mene, lepša, zgodnija, pametnija. A ne sa nekom odvratnom rugobom koja mi nije ni do kolena. Više bih se razočarala ako bi bio sa nekim akrepom nego što me prevario. 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 15.03.2012 , 6:24 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) hm ...vidis ja sam se uvek trudio da budem dobar prema devojkama,nisam se bojao da ce me prevariti ..i nisu,ali su me ostavljale ...i ako ti je oprostila 3 puta svaka ti cast...iz mog iskustva i iskustva mojih prijatelja,tvoja devojka ili te je vec prevarila ili te mnogo voli
Pa iskreno se nadam da me puno voli :),a da me je prevarila ne vjerujem mislim da je dovoljno dobro poznajemAdded (15 Mar 2012, 5:24 PM) ---------------------------------------------
Quote (Marija_Nikola) Ne bojim se, ni ne razmišljam o tome. Raskinula bih odmah, u to nema sumnje, ali sam mu rekla da ako već ima potrebu da me prevari (i ako ja ne vidim razlog zašto bi to uradio, ali valjda muškarcima ne treba razlog ) da to uradi sa nekom devojkom koja je bolja od mene, lepša, zgodnija, pametnija. A ne sa nekom odvratnom rugobom koja mi nije ni do kolena. Više bih se razočarala ako bi bio sa nekim akrepom nego što me prevario.
Pa dobro Marija vidis ona to nije uradila,i sad nam je sve okey iskreni smo jedno prema drugom pazimo se,naravno tu i tamo bude svadjica al sve prodje,bitno je da ima razumijevanja,ponekad treba i oprostiti da bi na kraju dostigli savrsenstvo,ne treba odma baciti sve pod vodu i ja sam joj zahvalan sto je to sve oprostila,danas je jako tesko naci osobu koja ti odg,a uz to da je razumna i da nije vec [Pokvarenog ugleda],al ipak hvala sto si podijelila svoje misljenje sa nama
http://www.mylivesignature.com/uploads/2853/f404324a4e41f3d66e2720dfd27f86c0.gif
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
|
post # 7 | 18.03.2012 , 6:58 PM
|
Ne bojim se toga da li cu biti prevarena,jer prevara nikada nije mogla biti sprecena.Naucila sam da razmisljam 'sta bude-bice'.I uvek bude onako kako je najispravnije,iako mi se u prvom momentu ne cini tako.Sve ima svoje zato,pa se i ne opterecujem.Pokusavam da uzivam u svakom momentu...Ranije sam umela da preopteretim sebe pitanjima 'gde je,sta je,sa kim je,sta li radi,sto ga nema'itd.Pa onda sledi proveravanje,ljubomorisanje,histerisanje...sve vuce jedno drugo,da sam na kraju popustila sa zivcima.Toga hvala Bogu vise nema,silila sam sebe,naucila kako da pojacam samokontrolu i danas imam odnos sa deckom kao da smo najbolji prijatelji. Quote (Thoughtless) Tako da su moji strahovi sad da mozda ona meni nece vratiti istom mjerom Sto se ovoga tice...Ukoliko vec predjem preko necega-presla sam.Da li je to prevara ili nesto drugo,nije vazno...nema vracanja.Nabijacu mu to na nos povremeno,ali ne vidim poentu toga 'ti meni-ja tebi'.
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
|
post # 8 | 03.04.2012 , 5:28 PM
|
Nebojim se iskreno se nadam da nije a i ako bi me prevarila sta ja mogu desilo se nemora da znaci da me i dalje ne voli ako joj se to desilo 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
|
post # 9 | 03.04.2012 , 9:09 PM
|
Ma kakve prevare vise ljudi? "Pocnite da svingujete, istrazujete u sexu i ona ta tema "prevara" vise ne postoji jer sex vise nije vrhunac, veze vec ljubav i poverenje, dok on ostaje kao stvar za zabavu. " hahaha... to kazu danasnji psiholozi, nije njima lako.
Get rich or die tryin'!!!
|
|
| |
|
|
post # 10 | 03.04.2012 , 9:16 PM
|
Ne, ne razmisljam o tome. Sta sad, ja bi trebalo da pratim sta ona radi ? Ako je toj osobi stalo do tebe, nece te prevariti sigurno. Trudim se da ne razmisljam o tome, to su gluposti. Prevare se desavaju, sad ne znam zasto, ni jednu devojku nisam prevario, jer nisam takva osoba. Ako postoji neko ko ti se vise svidja, najbolje je u 4 oka, jer je rec zlatna, rastanite se mirnim putem i aj u pm, a ako ti stalno varas osobe sa kojima si u vezi, onda su ti ljudi budale sto ti veruju i treba te zaklati, jer se igras sa tudjim osecanjima  Added (03 Apr 2012, 9:16 PM) ---------------------------------------------
Quote (PartyMaker) to kazu danasnji psiholozi A sta ti kazes ? Oni su per*i sa zaposlenjem. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 11 | 03.04.2012 , 9:28 PM
|
Ne bojim se prevare, nicega. jer znam da ce me kad tad prevarati, moze svako da prica sta hoce ali cure varaju 1000x spretnije od muskaraca i veci su lazovi ljudi provereno. Radio sam na takvom mestu u hot. 5meseci i svega se nagledao 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
|
post # 12 | 20.04.2012 , 9:16 AM
|
Definitivno NE Iz vise razloga  Added (20 Apr 2012, 9:16 AM) ---------------------------------------------
Quote (Thoughtless) Npr,evo ja cu prvi .. Imam djevojku,zajedno smo vec sad ce 9godina i u vezi nam je u zadnje vrijeme super,naravno bilo je tu svega i svacega,ja sam je prevario 3puta i svaki put sam joj to rekao,jer sam osoba koja voli iskrenost i cijeni kad je neko drugi iskren...Tako da su moji strahovi sad da mozda ona meni nece vratiti istom mjerom mada,mi je hiljadu puta rekla da nije takva,al eto desilo se sto se desilo i imam pravo na brigu...
Jah zaboravih napisati zenim je cim nadjem kakav dobar i stalni poso Tako da sam ja otvorio temu pa bi volio da cujem oba pola sta misle o ovome
3 Puta ti oprostila e pa svaka joj cast A ti i treba da se plasis ali budi spreman da oprostis pa ces videti kako je to lepo kad znas da je bila sa drugim u krevetu ufffffffffffff Nju zeni odmah dok ti nije zbrisala ili mucnila glavom inace da ne pricam dalje 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 13 | 20.04.2012 , 9:24 AM
|
Nemam devojku i ne plasim se toga i kada je imam.
Quote (Thoughtless) Imam djevojku,zajedno smo vec sad ce 9godina i u vezi nam je u zadnje vrijeme super,naravno bilo je tu svega i svacega,ja sam je prevario 3puta i svaki put sam joj to rekao,
Bas me interesuje, koja je to srecnica. . . Izvini prijatelju, nemoj da se ljutis.
. . .
|
|
| |
|
|
post # 14 | 20.04.2012 , 10:08 AM
|
Pa 3 puta si je prevario a kazes da volis iskrenost...hehe bas to i ne ide zajedno prijatelju...i bas neznam jel pametno da je ozenis posle tvog varanja...to ne kazem zbog nje...jer ako nije do sad nece te ni posle varati ali kazem to zbog tebe...sta ako ti ponovo dodje da je prevaris a ozenio si je mislim onda tu mozda bude i dece i slicno neznam da li je to pametno ipak ti najbolje znas ali ja se vodim logikom da se ljudi ne menjaju a osobu koju iskreno volis nemozes prevariti Sto se mene tice ja se ne bojim...kao sto neko vec rece...dok sam u vezi sigurno nikad nisam varao jer to mi je nekako bezveze...nije mi zena pa da moram da prevarim...ako mi nije stalo vise jednostavno cu prekinut...ne bojim se da bi me prevarila iz jednog prostog razloga "Ako ima negde bolje slobodno neka ide" jer na prvi znak prevare to bi bilo ono kraj... Ko te prevari jednom on bi te prevario i drugi put tako da ... nevidim neku poentu za nastavak takve veze jer ja obicnom kad pocnem vezu s'nekim onda uzimam u obzir "Ovo je mozda neko s kime bih proveo ostatak zivota" a u takvim vezama po mojem misljenju nema mesta za prevare
Poruku je menjao/la Hectore - Petak, 20.04.2012, 10:15 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
|
post # 15 | 22.04.2012 , 4:20 AM
|
NAcita se ja svega ovde... jes da sam mlad ,al me zivot bije od rodjenja... mada opet i koliko mislio da sam prosao ,uvek ce biti neko ko je mnogo iznad,
Nego evo samo onako najiskreniji savet i komentar: Nikad ne budi siguran 100% u nekog, samo u sebe, pa ni u svoje roditelje.... eto toliko ti samo mogu reci.....
a smaraju svi sto kao,kada decko ili devojka prevari i kao nema tome dalje ovo ono ko jednom sjebe sjebace opet, aaaaa dajte ljudi,svi su ljudi razliciti,svi zivimo drugacije,svi zivimo u drugom okruzenju, svi drugacije razmisljamo...ovo je samo okvirno sto svi pisemo i komentarisemo..... tesko da mozemo u neciju kozu da se postavimo i situaciju...
|
|
| |
|
|
post # 16 | 30.04.2012 , 6:34 PM
|
Quote (Davor) sto se teme tice svako ko predje preko prevare zasluzuje da bude varan opet i opet i opet i tako stalno, bilo to musko il zensko... Decko sve lijepo objasnio..nemam vise sta dodati 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
|
post # 18 | 30.04.2012 , 9:43 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) hm ...vidis ja sam se uvek trudio da budem dobar prema devojkama,nisam se bojao da ce me prevariti ..i nisu,ali su me ostavljale ...i ako ti je oprostila 3 puta svaka ti cast...iz mog iskustva i iskustva mojih prijatelja,tvoja devojka ili te je vec prevarila ili te mnogo voli ... cenim covekovo misljenje tesku si temu otvorijo MOJESRCE ti je baaass onako seljacki spustila(sa dobrom namerom svakako) a ti ako jesi ono sto kazes da jesi pa budi frajer pa neka ti cura AKO te prevari i kaze ostani jak i zivi u vezi i dalje sa istim osecanjima kao i pre kada saznas da je bila sa nekim a tebi to da u budce ne zasmeta-TESKO JE TO POJMLJIVO A KAMOLI IZVODLJIVO - TESKA TESKA TEMA ZA DISKUSIJU - NEGO SAM TEK SADA BACIJO POGLED I PUSTIJO PAR RECI A KOMENTARISACEMO NA OVU TEMU JOS SVI PA MOZDA TI NEKA OVDE REC I POMOGNE ZA DALJE 
!!!
|
|
| |
|
|
|
post # 20 | 01.05.2012 , 6:45 PM
|
Thoughtless, Kao sto rece ljuta zmija ili poskok, devojka ili te vec prevarila, ili te mnogo voli, ili pravi osvetu da ti to sve naplati. Te tri opcije imas. Da sam na njenom mestu ne bih ti oprostila ni prvi put, taman da si mi na oko rodjen.
Licno nikad nisam i necu nikome biti druga, necu da kupim mrvice s tudjeg stola, sto znaci u prevodu da ne bih bila ljubavnica.
Ja se ne bojim da ce me decko prevariti, iz prostog razloga, sto decka nemam. A muz je trenutno u takvom stanju da me ne moze prevariti Ali ko zna mozda i jeste, a da ja to ne znam. Ali koliko se secam, nikad nije bio cudan. Verovatno me voli ili dobro krije
Ja sa ne bojim prevare, nego posledica koje ona nosi. Da li su tvoje tri prevare bile vredne njenih suza??? Da li su tvoje tri prevare bile ispunjenje tvojih snova?? Da li si radi svoje tri prevare postao bolji covek?
A sad da kazem sta moj otac kaze tj. sta je mom bratu rekao i kako ga je odgojio: Sine, svaka rupa je ista rupa, svaki alat je isti alat, i niti jedan alat nije vredan probanja neke rupe, ukoliko ce stalna rupa da ispasta za ekskurziju alata. Jer niti u jednom poslu pa ni u seksu ne treba stalni klijent da se zanemaruje. Propade posao. Sto u prevodu znaci, prevara je podcenjivanje sebe i svog alata.
E sada, pojavljuje se stalno ona recenica: Nisam se nazivio, nisam probao. Pa zar su ljudi toliko maloumni da nemaju dovoljno maste, da s jednim partnerom ili s onim partnerom kojeg vole proba sve ono sto ih zanima? Zar se ljudi toliko stide sebe i svojih htenja?
Nikada ne bih varala, a mozda i bih, jer Nikada je krupna rec, ali kad bih varala, varala bih na njegove oci, jer nista vise ne boli nego kad je prevara vidjena.
Ali imam muza dobrog. KAKO SAM SE NADALA DOBRO SAM SE I UDALA Hhahahhhaha malo sale za kraj.
P.S. Svojoj curi treba stope da ljubis, ja bih te verovatno vec otrovala.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|