|
post # 1 | 23.03.2012 , 1:27 PM
|
Cao ljudi, zovem se Bosko 95 sam god. Iz Zrenjanina, u vezi sam sa jednom devojkom, oko 2 godine.. Znaci ozb veza, i stvarno nije bezveze ili ko zna bilo sta slicno.. Slazemo se, volimo.. Zelimo.. I jos svasta nesto Jednog dana se desila neka stvar.. Kad sam izgubio poverenje u nju, i dan danas nmg da povratim.. I pre 3 meseca sam dosao ovde u Francuskoj, zivim ovde, ona je u Srbiji.. Daljina je velika, hteo bi da mi neko pomogne.. Savet da mi da.. Ko je iskusan u ovome, nzm sta da radim vise.. Svadjam se ceto, nervira me, odvratna mi je.. Volim je, ludo jako izgleda I juce sam rekao da nmg vise.. I necemo se cuti, nzm kako cu to uspeti.. Ima razloga za sve to naravno.. Molim za pomoc, ili neki savet.. Ili ako neko ima isti problem, bice lakse malo pricati, pisati bar.. Hvala, pozdrav 
Bicu tu.. I kad ne treba
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 23.03.2012 , 4:01 PM
|
Ja sam sa mojim deckom raskinula zato sto se on selio u inostranstvo... moj savet je da pokusas da zavrsis sa tim, jer smatram da veza na daljinu ne moze da uspe, i dzabe sve to, kad ako ti zatreba da bude pored tebe ne moze, a tu su i druge stvari, da li me vara tamo, te ovo te ono...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 02.04.2012 , 8:57 PM
|
Lock i Korpa.
|
|
| |