Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Beogradski Sindikat u Areni

4750
poruka na forumu
495 2877

post # 1 | 27.03.2012 , 3:21 PM

Da li cete ici na koncert ?

882
poruka na forumu
27 382

post # 2 | 27.03.2012 , 5:51 PM

Ja necu ici al slusam ali BS oni su mi najbolji a ne oni elitni odredi mutiraju glas u autotune i to je kao neki rep
I avatar ti je extra

Poruku je menjao/la CSpRo - Utorak, 27.03.2012, 5:58 PM

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 3 | 27.03.2012 , 5:54 PM

Pa ja bih volela jer obozavam BS ali od toga nema nista... A i ne sumnjam da ce atmosfera na koncetu biti vrhunska, kao i njihov scenski nastup. :)

4750
poruka na forumu
495 2877

post # 4 | 31.03.2012 , 10:33 PM

Intervju na Twiteru pred koncert sa Feđa Dimović

Jedan od članova hip-hop grupe "Beogradski sindikat" Feđa Dimović u Tviter intervjuu otkrio nam je da iako u BS nema žena, one su na drugačiji način deo grupe i veliki su im oslonac u svemu što rade. Trenutno, BS priprema veliki koncert u Beogradskoj areni i obećava dobru energiju i višečasovno "kidanje".

@PressOnline Koncert koji organizujete 28. aprila u Areni biće do sada najveći koncert BS. Kako se pripremate?
@FedjaDimovic Pošto zbog političke situacije i cenzure koja je prati nismo imali prilike da nastupamo po Srbiji, očekujemo da će se cela Srbija okupiti u Areni. Od nas se može očekivati dobra energija, višečasovno kidanje, ali i iznenađenja u skladu sa veličinom koncerta.

@PressOnline Poistovetio bi se sa Robinom Hudom, Don Kihotom ili Supermenom?
@FedjaDimovic Sa Don Kihotom, budući da ovo što "Sindikat" radi definitivno jeste borba sa vetrenjačama. Pokušavamo muzikom da promenimo svet i da povežemo ljude, što ima karakter utopije, ali mi u to čvrsto verujemo. Što bi rekao Dostojevski u Karamazovima: "Neizostavno će doći kraj toj strašnoj usamljenosti i razumeće svi najedared kako su se neprirodno odvajali jedan od drugog i ljudi će se čuditi što su tako sedeli u tami, a svetlost nisu videli. Ali dotle treba ipak zastavu čuvati." To "Beogradski sindikat" upravo radi - čuva zastavu! Jer mnogo je onih koji danas u Srbiji tu zastavu skrnave.

@PressOnline Kada ti dođu prijatelji iz inostranstva, šta im obavezno pokažeš u Beogradu?
@FedjaDimovic Pošto nemamo muzeje (jer godinama ne rade), onda ih posle neizostavnog Kalemegdana i Hrama Svetog Save, obavezno odvedem u neku dobru kafanu.

@PressOnline Zašto nema žena u grupi? Da li je hip-hop rezervisan pretežno za muškarce?
@FedjaDimovic Nema žena u samoj grupi, ali ima žena koje su suštinski deo grupe, u smislu da nam naše žene, ćerke, devojke i majke predstavljaju veliki oslonac u svemu što radimo.

@PressOnline Kakav je brojčani odnos "grobara" i "cigana" u grupi i da li posećuješ fudbalske utakmice?
@FedjaDimovic Otprilike ravnopravan, mada je kod "Sindikata" to potpuno nebitno budući da je naš ideal SVI ZAJEDNO. Mislim da niko od nas ne posećuje sportske događaje.

@PressOnline Najlepši stih tvog omiljenog pesnika je...
@FedjaDimovic Ima ih zaista mnogo, ali je za ovu priliku možda najprikladniji stih iz Šilerove "Pesme konjanika": "Nesta slobode; svet samo sad zna za sluge i gospodu. Dvoličnost vlada i podmuklost zla u strašljivom ljudskom rodu. Tek vojnik što smrti u lice zre, još slobodnim zvati se sme."

@PressOnline U jednom intervjuu izjavio si da je album "Diskretni heroji" možda poslednji album BS, ali da će BS nastaviti da postoji. Šta da očekujemo?
@FedjaDimovic Dosad smo objavljivali albume na svakih pet godina, pa je moja procena bila da se sa 40 godina možda više nećemo baviti hip-hopom. Iskreno se nadam da ćemo posle koncerta u Areni početi polako da radimo na sledećem albumu i da do njegovog izlaska neće proći toliko vremena kao ranije. Voleo bih da se pokaže da je moja pređašnja procena bila pogrešna.

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 5 | 10.05.2012 , 11:03 AM

koncert prošao, korpa

• Page 1 of 1
  • 1
Search: