PRVI YOUTUBE KANAL NA BALKANU baziran samo na FILM!
|
|
|
post # 1 | 04.04.2012 , 3:21 PM
|
Pozdrav od srca svim ljubiteljima filma i onima koji će to postati. Otvoren je novi, a ujedno i PRVI balkanski YOUTUBE KANAL baziran samo na FILM.
Ocjene filmova, preporuke, najnoviji traileri, mnoštvo online filmova u HD-u i DVDrip formatu. Sve to uz naravno mnoštvo dodataka za one koji se SUBSCRIBE na ovaj KANAL. Osjećajte se slobodno da komentarišete ovaj kanal, dajete svoje prijedloge, utiske, kritike. Dođite i posjetite nas, ne zovemo se džaba FilmskiAgent:
P.S ovaj kanal je tek počeo sa radom, tako da mu je potrebna vaša podrška da bi se nastavio razvijati, subscribe se, dijelite ovaj kanal, i tako donesite dobro svakom onom ko voli film a nije siguran šta da gleda ili ne zna za neke vrhunske filmove koji nisu tako poznati u širem dijapoziju svijeta. Ukoliko ovaj kanal ne doživi svoj procvat, mi nećemo da naš trud bude uzaludan, tako da će prestati sa radom. Svako dobro svima vama, ljudima dobre volje.
LINK YOUTUBE KANALA OFICIJALNI FILMSKI YOUTUBE KANAL FilmskiAgent LINK ZA SUBSCRIBE (MNOŠTVO DODATAKA)KLIKNI OVDJE DA SE SUBSCRIBE LINK NAŠEG PRVOG VIDEA10 Najboljih akcionih-borilačkih filmova za NE PROPUSTITI
Fajlovi:
1408001.png
(84.9 Kb)
|
|
| |
|
post # 2 | 04.04.2012 , 4:15 PM
|
ti si sine puko... ja kanda otisao da vidim o cemu se radi, i prvi film koji si postavio su vec srusili administratori youtube tima.... znaci, ovo ti, bez obzira koliko lajkova,komentara ili cega vec imao, ovo ti nece proci... ja sam pokusao nesto slicno, i svaki film su mi brisali... tako da, zelim ti srecu,ali sumnjam da ces ista postici ovim... 
:P
|
|
| |
|
post # 3 | 04.04.2012 , 4:35 PM
|
Quote (Deki87) ti si sine puko... ja kanda otisao da vidim o cemu se radi, i prvi film koji si postavio su vec srusili administratori youtube tima.... znaci, ovo ti, bez obzira koliko lajkova,komentara ili cega vec imao, ovo ti nece proci... ja sam pokusao nesto slicno, i svaki film su mi brisali... tako da, zelim ti srecu,ali sumnjam da ces ista postici ovim... Heh..:), interesantno je tvoje razmišljanje, ali prvo ja nisam tvoj sin, drugo ovo sam već radio dosta puta na drugom kanalu, samo što su mi eto ovaj film prošli izbrisali, vjeruj mi imam itekako iskustva sa you tube kanalima, tako da molim te ako nemaš šta pametno za reći nemoj me ni napadati. P.S hvala na lijepim željama, ali ti nije trebalo ono na početko da sam "puko" Usput evo upravo sam uploadovao novi film, i nadam se da mi ga neće izbrisati :
LINK NOVOG FILMAMerantau Warrior (2009)-Akciono-Borilački film
Poruku je menjao/la FFORI - Sreda, 04.04.2012, 5:05 PM
|
|
| |
|
post # 4 | 04.04.2012 , 7:13 PM
|
prvo je prvo, drugo je drugo, treće je treće a ovo ide u smeće.
|
|
| |