Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Oriflame kozmetika- lepo i korisno

3
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 05.04.2012 , 4:35 PM

Oriflame vam nudi tri načina na koje možete promeniti svoj život:

Naš slogan, ‘Prirodna švedska kozmetika,’ predstavlja suštinu asortimana svih naših jedinstvenih, inovativnih proizvoda inspirisanih prirodom. Proizvodi sadrže prirodne sastojke i razvijeni su uz pomoć najnovije tehnologije kako biste vi izgledali odlično.

U Oriflame-u imate priliku da postanete Konsultant i da istog dana pokažete katalog prijateljima, susedima i kolegama, napraviti porudžbinu i odmah zaradite novac. Već sutra možete pozvati druge da postanu konsultanti i tako započeti izgradnju svog tima i uživati u mogućnosti neograničene zarade. Kod nas uvek imate slobodu izbora; - zaraditi dodatni prihod ili ostvariti karijeru. Nema ograničenja, nema rizika, izbor je vaš!

Zahvaljujući Oriflame-u, možete upoznati nove ljude, steći nove prijatelje i dobiti priliku da putujete na mnoge uzbudljive destinacije.

zainteresovani mogu da se jave radi daljih informacija.....

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 2 | 05.04.2012 , 4:51 PM

Meni je bolji Avon!

3
poruka na forumu
0 0

post # 3 | 05.04.2012 , 6:28 PM

ali je Oriflame mnogo kvalitetniji i posteniji i sto se tice prpizvoda i sto se tice posla.. proizvodi su kvalitetni, ispitani na ljudima-dobrovoljcima, za razliku od avona koji svoje proizove testiraju na zivotinjama... :o

i za razliku od avona, kada radis za Oriflame, imas mnogo vecu zaradu, mnogo poklona i vecu priliku za uspeh..... igrice

samo ako se dovoljno potrudis,ima veoma dobre zarade ..... u prva tri mjeseca ako skupis po 100 bodova( svaki proizvod zavisno od cjene ima bodove) dobijas poklone koji su jako vredni a koje ako ti ne trebaju mozes prodati.... takodje ako skupis 150 bodova, dobijas od njih da u sledecem katalogu izaberes besplatno bilo koji proizvod iz kataloga u odredjenoj vrednosti... a onda ako i ti uclanis jos nekog onda imas jos vise pogodnosti jer se svi njegovi (njeni) bodovi broje tebi... na svaki proizvod imas popust 15-30 posto, bez obzora da li narucis 1 ili 101 proizvod... dalje, ako ti imas 200 bodova (svojih i tudjih) na sve to dobijas jos 3 posto od ukupne zarade... pa ako imas 450 bodova dobijas 6 posto... i tako dalje.... yes

Added (05 Apr 2012, 6:28 PM)
---------------------------------------------
ko zeli da se uclani, tu sam... cao

Poruku je menjao/la Draganabl989 - Cetvrtak, 05.04.2012, 5:49 PM

1795
poruka na forumu
403 2824

post # 4 | 05.04.2012 , 6:40 PM

Ja kupujem u oriflamu, avon ne koristim. Orif. ima bolju kozmetiku, barem sto se mene tice. ;)

Da ti budem drazi,
tebi pricao sam lazi,
obecao ti svemir,
a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato
bacio u blato. ♥

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 5 | 05.04.2012 , 6:49 PM

pa sad sve zavisi od proizvoda do proizvoda... neke ima oriflame ok, neke avon... kupujem iz oba stalno... za cene koje su u katalogu, i vise nego dobri su proizvodi...

Quote (Draganabl989)
i za razliku od avona, kada radis za Oriflame, imas mnogo vecu zaradu, mnogo poklona i vecu priliku za uspeh.....

sve ovo ima i u avonu, moja drugarica ima 25% zarade...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

2
poruka na forumu
1 4

post # 6 | 05.04.2012 , 7:00 PM

Htela bih da odg na ovu temu, ja sam clan Oriflame kompanije i trenutno sam na poziciji 15% i to za samo 3 meseca, posao je predivaaaaaan, dobila sam punooo poklona, i zarada je odlicna. :)
Svako ko ima priliku da se uclani neka to uradi nece zazaliti, jer je ovo posao 21 veka, ovo je pravi posao za dame, i one koje ne zele da provode na poslu 8 i vise sati svaki dan imaju dosadnog sefa ili tako nesto. Drage moje, u ovoj kompaniji vi imate najbolje mogucnosti da izgradite svoju karijeru. Svaka cast Dragana,ja se ovog sajta nisam ni setila :D zelela bih da cujem misljenje i drugih devojaka sa sajta, jer dosta kruze price o ovom poslu kao laznim. Nije to verujte mi, samo malo truda i vremena i sve ce vam se isplatiti.
Sto se tice Avon kompanije, imaju dosta losiju kampanju od nase, koliko sam cula, morate da imate dobru prodaju da biste postigli odredjeni procenat, ne znam da li je najvise 25%, sto meni nikako ne odgovara, jer sam student. Oriflame vam nudi mogucnost da zaradjujete odmah 60%! Sto je savrseno! A poklone necu ni da spominjem, kampanja je sada, povodom proslave rodjendana, pogotovo u ovom katalogu, predivna. Iskreno se nadam da ce devojke shvatiti ovo na pravi nacin, i pridruziti nam se svakako. Nije tesko pokusati :)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 7 | 05.04.2012 , 7:27 PM

Kupovala sam i iz jednog i iz drugog.
Ja sam rekla da je meni bolji Avon mada ni jedan ni drugi nisu ništa posebno.
Bolje mi je da odem i dam 2 000 dinara za Vichy kremu za lice nego da uzmem onu njihovu (mislim i na Avon i na Oriflame) od 200 din. koja mi ništa ne pomaže.
Uzela sam mali milion njihovih proizvoda, ničemu ne valjaju, nisam ih ni potrošila, eno stoje mi i ne koristim ih.
Ja sam za to da svako može da skupi neki dinar, ode lepo u parfimeriju i kupi kvalitet.

Moja komšinica radi sa Avonom 15 godina, treća je po prodaji u Srbiji.
Mesečno ima narudžbine da padneš na teme koja je cifra.
Sad je počela i Oriflame.
Nema ni 2000 mesečno naručeno.

3
poruka na forumu
0 0

post # 8 | 05.04.2012 , 7:40 PM

i ja sam bila i u Avonu, koji, sto se mene tice ne nudi nikakve mogucnosti.... a u parfimeriji ti uz taj isti proizvod naplate jos ko zna koliko poreza, reklama, usluga i ne znam cega sve ne... i nije tacno da su kreme 200 dinara, jer ako hoces kvalitet, moras i da platis i to je svugdje tako.... a po meni je bolje ustedjeti bilo koliko, a njihovi proizvodi se mogu meriti i sa onim najboljim koje ces uzeti u parfimeriji... jer, istini na volju, cak i od vodecih brendova, kao sto su Nivea, Garnier, Vishie i ostali, u Srb stizu samo trecerazredni proizvodi, koji se nigde u Evropi ne bi smeli prodavati... koji god njihov proizvod da uzmete, uputstva su ispisana samo na nasem, par lokalnih jezika, te na arapskom, turskom i ostalim takvim jezicima... Jedan Oriflameov na svojoj poledjini ima uputrstva na svim jezicima, sto znaci da se jedan te isti proizvod izvozi u sve evropske zemlje, sto je po meni prednost i garancija kvaliteta. njam

Added (05 Apr 2012, 7:40 PM)
a to sto ona nema ni 2 000 hiljade, kako ti kazes, to je samo piitanje angazovanosti....

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 9 | 05.04.2012 , 7:45 PM

Ranije sam kupovala nešto sada više ne. Ne zanima me to baš mnogo. :)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 10 | 05.04.2012 , 7:48 PM

Svako ima svoje mišljenje.
Kao što neko voli Zvezdu ili Partizan tako neko voli Oriflame ili Avon.
Svako ima nekoga u blizini koji radi sa tim proizvodima pa može da naruči slobodno, niko mu ne brani, ako hoće.
Ja ću možda za leto naručiti neke kreme za sunčanje i to je to. :D

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 11 | 05.04.2012 , 7:50 PM

Devojko tebi ne treba decko, tebi treba moler da ti skine tu glet masu sa lica :) Batalite avon i oriflame i bacajte se na..... knjigu :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 12 | 05.04.2012 , 8:33 PM

Quote (Marko)
Batalite avon i oriflame i bacajte se na..... knjigu

Drago mi je ja sam KNJIGA lol

4750
poruka na forumu
495 2877

post # 13 | 05.04.2012 , 8:42 PM

Quote (Marko)
Batalite avon i oriflame i bacajte se na..... knjigu

nepratis modu knjiga se ganja 2 sedmice prije kraja :p

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 14 | 05.04.2012 , 9:06 PM

Quote (susheTZ)
Drago mi je ja sam KNJIGA

Procitao bih te za 10 minuta brows xD

Quote (Dejan)
nepratis modu knjiga se ganja 2 sedmice prije kraja

Ja sam bre staromodan decko, ne mogu da cekam 2 nedelje :p

Added (05 Apr 2012, 9:06 PM)
Draganabl989, To sto ti radis je reklamiranje sebe, a to ovde nije dozvoljeno, ako me razumes :)

61
poruka na forumu
21 254

post # 15 | 05.04.2012 , 9:35 PM

Draganabl989,ne zeleci da polemisem, kontriram ili, ne daj Boze, pljujem po pomenutim kozmetickim firmama, ali odgovorno tvrdim da nisi u pravu u svojoj tvrdnji da se u Srbiji prodaje samo trecerazredna kozmetika. Zivim, radim na Zapadu i to dobro znam. Licno se potrebnom kozmetikom snabdevam iskljucivo u SRBIJI, a vrlo cesto donosim i poznanicima ovde gde zivim.
Inace,podrzavam i Markov komentar na ovu temu.

Dete,reka i kisa najlepse mirisu...

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 16 | 05.04.2012 , 9:43 PM

Quote (Marko)
To sto ti radis je reklamiranje sebe, a to ovde nije dozvoljeno, ako me razumes

i celu firmu, mislim ako hocete reklamu nema problema, platite i bice reklama na sajtu :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 17 | 05.04.2012 , 9:51 PM

Pa onda ce ovo da ide u zaborav. Plati, kao sto kaze Marijana. Nema dzabe ni za babe :)

lock

• Page 1 of 1
  • 1
Search: