Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Sifils

22
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 07.04.2012 , 9:58 PM

Pozdrav svima! Naime, cuo sam nedavno za bolest sifilis. Njen prvi stadij je on oteklina/krasta/nesto crno-smede na nekom dijelu tijela. Naime, moj poznanik je imao neku oteklinu proije 4-5 godina/nesto slicno(kod usana), pa sam vas htio pitati da li recimo nakon sto se pojavi ta oteklina i nakon sto nestane, da li se simptomi sifilisa povuku(nakon sto nestane ta oteklina)? Mislim da kad oteklina nestane da li se svi simptomi povuku? Jer, on nije(poslije nestanka otekline) imao ni osip, nit mu je spadala kosa niti su se slicne stvari pojavljivale kao sto sam vidio za osobine bolesti... Sad me zanima da li vi znate odgovoriti na moje pitanje posto se oteklina pojavila kod usana i nakon sedmicu-dvije nestala i nista se poslije nije pojavljivalo(nije mu opadala kosa, nije imao osip, nije mu se povecavala temperature, niti mu je tijelo oslabilo).

INACTIVE

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 2 | 07.04.2012 , 10:59 PM

Pa cisto sumnjam da bi se ti eto setio da pitas za poznanika posle 5-6 godina zato lepo idi kod doktora da ti to pregleda od foruma nema pomoci i da se leci ukoliko je nesto ozbiljnije :)

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

22
poruka na forumu
0 0

post # 3 | 07.04.2012 , 11:06 PM

Davor, Pa nemam ja sifils. Ja pitam za jednog kao sto rekoh poznanika. Al et' recu mu da ide doktoru, ipak nema druge.

INACTIVE

126
poruka na forumu
4 36

post # 4 | 08.04.2012 , 6:25 AM

ArmanOssiLoko,
u potpunosti se slazem sa davorovim misljenjem, pa ..... bio ti ili bilo ko drugi mislim da je trebalo odavno pravac kod lekara, ma koliko delovalo kao neprijatno pozaliti se nekome na sifilis, sasvim sam siguran da ni blizu nije neprijatno kao kad saznas da si sopstvenom neodgovornoscu upropastio zivot nekome do koga ti je stalo ili ..... a ima i ruznijih stvari.

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 5 | 08.04.2012 , 11:44 AM

Dečko ima Sifilis i sedi kući? Pa šta čeka? Nek' ide kod doktora, zato i postoji! Nije to za zezanje.
E šta sve neću čuti!

22
poruka na forumu
0 0

post # 6 | 08.04.2012 , 6:28 PM

Marija_Nikola, gutabgd, covjek nema sifilis(vjerovatno) zato sam se i obratio ovdje. Bojim se da ne bi na mene preslo ako on vec ima sifilis. Posto nije imo ni jedan simptom osim onog prvog(oteklina koja nije bila glatka niti je licila na onu od sifilisa)

Added (08 Apr 2012, 6:28 PM)
---------------------------------------------
Moze lock. Ipak nije preslo na mene(od njega). Barem tako kaze doktor. Moze lock za to.

INACTIVE

• Page 1 of 1
  • 1
Search: