Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Turbo Folk -.-

317
poruka na forumu
25 328

post # 1 | 11.04.2012 , 4:50 PM

E ovako ovde cete pisati sta mislite o turbo folku, Grandu (globalnoj reprodukciji apsolutno netalentovanih debila xD ) , i narodnoj muziciii .....
Ja mislim da je to samo zaraza koja se siri srbijom i nerazumem one koji to slusaju,sta vide u tome? jednostavno ima dosta netalentovanih i glupih.... skoro svako moze pevati tu vrstu muzike svaka pesma je ista...... a o pevacice koje pevaju tu vrstu muzike bolje da nespominjem.... jednostavno su .... u h nzm sta reci o njima... ali izvinjavam se svima koji slusaju to ali ova vrsta muzike je JADNA! -.- ....

madness.....

25
poruka na forumu
3 0

post # 2 | 11.04.2012 , 5:20 PM

To je stvar odabira. Svako odabere ono što želi da sluša, i što mu se sviđa. Ne možeš promijeniti na hiljade ljudi, jer svako voli različitu muziku, i ne možeš reći da je to glupa muzika jer je ti ne voliš, jer to bi bilo kao da svako drugi je glup, jer ne voli ono što ti voliš.

Grand snima ono što se prodaje, znači samo novac, i ono što trenutno ljudi vole, i nije bitno šta je to, da li je to kvalitetna muzika, ili ne. Stvar je u zaradi.

Koliko umjetnika onih pravih uistinu zarađuje u poređenju sa ovim novonastalim? Ne vjerujem da mnogo zarađuju. Tako da znaš kako se kaže "Pametan zarađuje, na osnovu budale". Ja ti pravim ono što drugi vole, iako to ja ne moram voljeti, zaradit ću, a to je bitno.

To nije zaraza koja se širi Srbijom nego čitavim svijetom, i ne može svako pjevati tu vrstu muzike i tačno je da baš svaka pjesma "dođe" na isto.

Jadno je to što ljudi koji slušaju tu vrstu muzike , kako da kažem "PROŽIVLJAVAJU" to, kao da im ta pjesma govori šta da rade, pa se opijaju, prave probleme itd.. a u stvari lakše je pokleknuti i predati se, nego riješiti problem. Da ne dužim, ono što hoću da kažem, ne možeš reći da je to jadna i glupa muzika jer je ti ne voliš, jer tako će reći "oni" da je muzika koju ti slušaš jadna i glupa, i tako on je za tebe glup, ti si za njega i čemu to vodi?

Niko te ne tjera da slušaš to, možeš odabrati ali moraš poštovati one koji to slušaju ukoliko hoćeš da i oni tebe i tvoju muziku, ono što ti slušaš.

"Zaraza" je uvijek zarađivala više, nego pravo umjetničko djelo.

Ja iskreno ne volim tu vrstu muzike, jer vodi k nasilju, opijanju i sukobu, ali gdje god izađem ta muzika me okružuje tako da moram se uklopiti i slušati to.

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 3 | 11.04.2012 , 5:22 PM

Vidim mnogo si se napricao a ja cu tebe samo jedo da pitam ako nisi ozenjen kazi mi koja ce muzika da bude na tvojoj svadbi da nece slucajno neki jadni narodnjak :p kao sto je svugde na balkanu kad je neka svadba festa i sta znam i svugde kod naseg naroda

Nevidim nista lose a pogotovo da je ta muzika jadna niti mogu sta lose reci za pevacice ili pevace ako kazem recicu za celokupni narod ima nas svakakvih

Da moze svako da peva slazem se s tobom ali nije pojenta u tome nego u onom koliko ce njegove pesme ili njene biti slusane
Narodna muzika se ne slusa samo na balkanu nego se slusam celim svetom i onaj ko zivi izvan balkana i drzi nasu diskoteku gde dolaze narodnjaci zna sta je zarada ma koliko svi da laju na tu muziku ali se ona ipak slusa ja sam odrasla uz nju i uvek cu ju slusati ne stidim se toga niti cu olajavati druge vrste muzike svako slusa sta mu godi i pase ;)

Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 11.04.2012, 5:24 PM

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 4 | 11.04.2012 , 5:31 PM

Ja mislim da je metal zaraza koja se siri Srbijom :D Dakle Katarina, to sto ti slusas metal, ne daje ti za pravo da kazes za narodnu muziku da je jadna ! Kakva god da je, ipak je nasa. Mrzim Grand, mada ima po neka pesma koja mi se svidja i rado uz nju pijem vino. Da kazes za jednog Tomu Zdravkovica, Miroslava Ilica, Jarasa Ahmedovskog, Halida Besica, Cecu, Harisa Dzinovica, Milanceta Radosavljevica, Serifa Kojevica, Sabana Saulica, Ipceta Ahmedovskog, Tozovca i ima ih tu jos, mrzi me da nabrajam, da su jadni, to ne mogu da razumem. Iako ne slusam metal, i smatram da je to bolest, ne omalovazavam ga. Postujem svaciji rad :) O ukusima ne treba raspravljati, ti ne volis narodnu muziku, ali ponavljam, ne bi trebalo da kazes da je jadna ! Grand je napravljen iz profita. Sasu Popovica boli uvo sto mrzimo njegovu muziku, vole je stariji ljudi, moja baba se ne odvaja od toga. Covek ima kintu, zivi kao kralj i bole ga brige za muziku. Ako razumes sta sam ti rekao, a prema starijim pevacima moras da ukazes neko postovanje, jer su oni napravili nesto o cemu ti mozes da sanjas. :) victory

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 5 | 11.04.2012 , 5:43 PM

Quote (Marko)
Dakle Katarina, to sto ti slusas metal, ne daje ti za pravo da kazes za narodnu muziku da je jadna !

Iako ne slusam metal, i smatram da je to bolest, ne omalovazavam ga. Postujem svaciji rad

Svakoga boli kada se udari na njegovo pa mjenja mišljenje. :p

Turbo folk ne slušam i ne volim takvu vrstu muzike. Takva muzika jeste živa i ljudi se znaju zabavljati uz nju,ali eto ja nisam takav tip. Meni turbo folk kao i narodna muzika ne paše. Nigdje nisam našla tekst koji bi meni odgovarao. Turbo folk i narodna muzika u meni ne otvaraju ono što ja volim da budem. A za Grand je sve već rekao eldarribic.

A i čemu da pričamo o ovome kada će uvijek svako da pljuje po onome što mu se ne sviđa ako ne zna šta je bonton i ako je primitivan.
Kako bi rekli voli svoje,poštuj tuđe. :D

Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Sreda, 11.04.2012, 5:49 PM

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 6 | 11.04.2012 , 5:50 PM

Quote (eldarribic)
Jadno je to što ljudi koji slušaju tu vrstu muzike , kako da kažem "PROŽIVLJAVAJU" to, kao da im ta pjesma govori šta da rade, pa se opijaju, prave probleme itd.. a u stvari lakše je pokleknuti i predati se, nego riješiti problem.

Klasicno razmisljanje rokera, metalca. Uvek su spremni da brane njihove ''pulene'', kako su najbolji, najlepsi. Dotakni malo zemlju. Nekom je Grand ispiranje mozga, nekom je pak ta vasa muzika. I sta onda?
Ne sekirajte se, ima mesta za sve. Tako da su komentari tipa: jadni, bedni, i sl. totalno nepotrebni. Bar kulture malo. . .

. . .

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 7 | 11.04.2012 , 5:54 PM

Quote (-Dzeri-)
Klasicno razmisljanje rokera, metalca. Uvek su spremni da brane njihove ''pulene'', kako su najbolji, najlepsi.

Čuj to. :D
Realno svaki metalac za nekoga ko sluša turbo folk je čudni narkoman koji vjeruje u Sotonu. Ja bi to i "klasičnog metalca" svrstala u primitivizam.

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 8 | 11.04.2012 , 6:02 PM

.
Quote (By_The_Way_)
Realno svaki metalac za nekoga ko sluša turbo folk je čudni narkoman koji vjeruje u Sotonu.

To se zove ogranicenje. Neka pogledaju jos malo sa strane.
Ja slusam od Lepe Lukic pa do Nightwish-a.
Opasna je stvar kad' se neko zavije u neki svoj svet. . .

Poruku je menjao/la -Dzeri- - Sreda, 11.04.2012, 6:23 PM

. . .

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 9 | 11.04.2012 , 6:05 PM

Quote (-Dzeri-)
To se zove ogranicenje.

Bolje rečeno da. :D

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 10 | 11.04.2012 , 6:12 PM

Mnogo narkomana na jednom mestu, to nece izaci na dobro.

lock.

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

• Page 1 of 1
  • 1
Search: