Koji fakultet upisati?
|
|
|
post # 1 | 12.04.2012 , 3:33 PM
|
Imam problem, zavrsavam 4. razr, a pojma nemam sta da upisem.. Ugl, svidja mi se web dizajn, ali koga god pitam svi govore kako nema posla za to.. Zanima me ako neko zna nesto vise o Kulturologiji i Studije religije. (ova dva fakulteta imaju u ponudi za studiranje u Rusiju).. Ako ko sta vise zna neka mi pomogne i ako neko ima dobar predlog za studiranje a da je vezano za umjetnost neka napise.. unaprijed hvala.. 
|
|
| |
74 poruka na forumu
| |
11
| |
70
|
|
post # 2 | 12.04.2012 , 5:00 PM
|
Volimo hašiš, oči nam se cakle! *__*
|
|
| |
|
post # 3 | 12.04.2012 , 5:19 PM
|
Hvala... :*
|
|
| |
|
post # 4 | 12.04.2012 , 9:43 PM
|
blackpearl, možda bi najbolje bilo da nastaviš ono što si išao u srednjoj, osim ako nije gimnazija.. a ako si već neodlučan porazgovaraj sa roditeljima, i sa svojim profesorima, jer je to ipak mnogo ozbiljnije opredjeljenje od srednje škole.. sretno ps. vezano za umjetnost imaš Akademije dramskih umjetnosti
|
|
| |
|
post # 5 | 12.04.2012 , 11:16 PM
|
Ako zelis web dizajn moras biti sam svoj gazda.
|
|
| |
|
post # 6 | 12.04.2012 , 11:29 PM
|
Ja iskreno ne znam šta da ti kažem, jer teško se odlučiti, i ja sam se jedva skontao za etf. Inače gledaj ono od čega ćeš imati koristi, ali u isto vreme gledaj i da ti je to išlo u srednjoj, i da voliš to da radiš. Nemoj da završiš nešto što će ti biti mrsko kasnije raditi. Inače slažem se sa Almir-om u vezi toga da nastaviš šta si i išao.
|
|
| |
|
post # 7 | 13.04.2012 , 0:59 AM
|
Vazhno je da upishesh ono shto volish i mislim da nikada necesh omanuti 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 8 | 17.04.2012 , 9:20 PM
|
Pa nzm, zavrsavam gimnaziju, a u gimn. mi je dobro isla istorija, srpski, geografija, informatika, filozofija... Ne ide mi i pojma nemam matis, fiziku, hemiju, njem, eng.. Ovo sto meni ide, koga god pitam svi kukaju kako ima previse ljudi na birou, itd itd... U stvari, jedino kazu da su matem. i fizika deficitarni, a sve ostalo je punooo... :"(
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 9 | 17.04.2012 , 9:49 PM
|
nemoj da slusas sta drugi pricaju, nego upisi sta volis... ja sam 4godine bila zagreja na kriminalistiku i bila sam resena da je upisem iako su svi bili protiv, ali nazalost zbog zdrastvenih problema ne mogu da je upisem i odlucila sam se za poljoprivredni, jer tamo ima dva smera: Tehnicar za vrenje i konzerviranje hrane, i tehnicar za bezbednost hrane... svima kojima sam rekla da cu to da upisem su me gledali belo, sa recima kako od toga nema 'leba, i svasta nesto sam se naslusala... a za ovo sam se odlucila bas iz razloga sto se radi o hrani, i takvi poslovi ne mogu da propadnu, a ispiti su svi predmeti sto ja radim u srednjoj... tako da iako ne nadjes posao kod nas, uvek ima opcija negde gde se neki posao trazi, zavrsavaj sta zelis, a ne da upises sta ti drugi kazu i da se mucis i odustanes zato sto ti je tesko...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 11 | 18.04.2012 , 2:19 PM
|
Upisi sta volis jer ces ga samo tako i zavrsiti!Added (18 Apr 2012, 2:19 PM) --------------------------------------------- Ako si otvorena za razne nauke, pogledaj koja su zvanja deficitarna! Nemoj da se namucis, zavrsis pa radis u butiku... Sa ovim ne zelim uvrijediti nikog ko radi u butiku!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 12 | 18.04.2012 , 4:11 PM
|
Sta meni predlazete- matematika ili saobracaj? Ili neki treci tehnicki?
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
Mallena
|
post # 13 | 18.04.2012 , 4:33 PM
|
U svakom slucaju matematika! Jer sa zavrsenom matematikom mozes da radis u saobracaju, a sa saobracajem ne mozes da radis u matematici! Matematika otvara sirok opus polova...  Added (18 Apr 2012, 4:33 PM) --------------------------------------------- BTW na dobrom si putu, samo naprijed! Added (18 Apr 2012, 4:33 PM) --------------------------------------------- *poslova
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 14 | 18.04.2012 , 4:58 PM
|
Da, hvala... Malo me brine jer je matem. jedan od tezih fakulteta, pa ne znam...
|
|
| |
Mallena
|
post # 15 | 18.04.2012 , 5:09 PM
|
Losa stvar je sto jeste tezak, ali dobra stvar je sto nema onog suhoparnog bubanja... Moja bivsa cimerka je studirala matematiku, ona upali muziku, tv, skuha kafu i sjedi i vjezba zadatke, a ja..... muk tisina, da nikon ne vidim niti cujem i bubajjjj... malo ispiranje mozga! Ako ti ide matematika, nemoj da se raymisljas... nece ti biti tesko!
|
|
| |
|
post # 16 | 18.04.2012 , 5:36 PM
|
MallenaBobbie, Ide mi dobro i volim matem. Ali kazu da ima tu svega, nisu samo zadaci...
|
|
| |
Mallena
|
post # 17 | 18.04.2012 , 5:39 PM
|
Imas nekoliko predmeta onih definicija, ali se pretezno svodi na zadatke.... Eto, ja ti imam informacije iz druge ruke... hehe
|
|
| |
|
post # 18 | 18.04.2012 , 5:46 PM
|
dajanaaaaa, ako ti već ide matematika, možeš i mašinstvo da upišeš, elektrotehnički isto, saobraćajni još više, blago tebi pa ti ide matka 
|
|
| |
|
post # 19 | 18.04.2012 , 7:50 PM
|
Almir, Ja bih nesto da nije puno tesko, da ima sto vise matisa, a sto manje fizike 
|
|
| |
|
post # 20 | 22.04.2012 , 11:36 PM
|
Quote (dajanaaaaa) Ide mi dobro i volim matem. Ali kazu da ima tu svega, nisu samo zadaci... Koliko sam se ja uspjela raspitati, 1. god. je kako kazu teska i ima manje - vise nekog bubanja napamet.. U svakom slucaju kome matis ide,a jos ga pri tom i voli, PMF i laganica.. ps: ako zavrsis 3god dobijas zvanje nastavnika matem. i mozes da radis u OS, a ako se odlucis i zavrsis i 4.god. dobijas zvanje porf. i mozes da radis u srednjim skolama.. 
|
|
| |