|
Da li verujete u Boga?
|
|
74 poruka na forumu
| |
11
| |
70
|
|
|
post # 1 | 14.04.2012 , 2:43 PM
|
Koliko ima vas koji verujete? Ja verujem. 
Volimo hašiš, oči nam se cakle! *__*
|
|
| |
|
|
post # 2 | 14.04.2012 , 3:02 PM
|
Ja bas i ne vjerujem. 1.Nema nikakvih dokaza..2.Sva ta prica da nas je on stvorio mi ne drzi vodu. 3. Ne vjerujem u ono sto ne vidim 

|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 14.04.2012 , 3:33 PM
|
Ponosni ateista.
Ne bi dalje da objašnjavam jer bi moglo doći do velike rasprave jer ja lično ne razumijem vjernike. Ali svako ima pravo da bira.
Uglavnom postoji slična tema.
Added (14 Apr 2012, 3:33 PM) --------------------------------------------- Quote (milica333) Dobro, ali ako bi videli Boga, mi onda ne bismo verovali, vec bismo znali da on postoji. Šta ne bi trebali biti uvjereni u njegovo postojanje ? Crkva i vjernici se mnogo trude da nam ukažu njegovo postojanje. Neka ih olakša posao. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Subota, 14.04.2012, 3:45 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 14.04.2012 , 3:51 PM
|
Quote (milica333) ali nisi dovoljno informisana. Onda čitaš tuđe postove.
Rekla sam ti već prvo budi svjesna sebe pa tek onda uveličavaj Boga.
|
|
| |
|
|
|
post # 8 | 14.04.2012 , 4:02 PM
|
Quote (milica333) Svesna sam ja koliko sam svesna.A ti mnogo pricas, a nista ne kazes... aj zdravo Ili me jednostavno pojedinci ne razumiju ? Vidiš i to je moguće. Ne moraš sa mnom tako drsko. Samo pričamo i iznosimo mišljenja.
|
|
| |
|
|
|
|
post # 11 | 14.04.2012 , 4:16 PM
|
Quote (milica333) Ma dobro, ok.Samo sam htela da mi obrazlozis tvoje misljenje.Ali verovatno ne mozemo da se razumemo. Evo fino. Ja ateista,ti vjernik i to je to. Vidjećemo kada umremo ko je bio u pravu.
|
|
| |
74 poruka na forumu
| |
11
| |
70
|
|
|
post # 12 | 14.04.2012 , 4:18 PM
|
By_The_Way_, Videcemo. 
|
|
| |
|
|
post # 13 | 14.04.2012 , 4:35 PM
|
Mislim da ima nest vishe veca sila od nas , ali u boga ne vjerujem jer niti jedna knjiga ili zapis ne daju tacne informacije ..I ima mnogo stvarno mnogo stvari koje se ne poklapaju u svakoj religiji - knjizi
Volim te Lejla <3
|
|
| |
126 poruka na forumu
| |
4
| |
36
|
|
|
post # 14 | 14.04.2012 , 4:43 PM
|
Quote (milica333) Pa kad kazes nekome da mu verujes, znaci da nisi uverena ali mu verujes.Tako isto i ovo.Zato si i zove vera.Na kraju krajevasvi cemo biti uvereni jednom.Ok, ako ne verujes-ne verujes, ali nisi dovoljno informisana. milice, sta je ono sto TEBE nagovara da verujes? ja znam sta mene tera da verujem ali sta to tebe toliko jako gura da ces cak i u boj sa nevernicima poci? da li mislis da su ispravnu stvar cinili krstasi koji su isli da pobiju sto vise time terajuci nekoga da poveruje u krst casni? meni licno to lici na teranje ljudi da mrze krst, ne da mu se klanjaju, a ti kreces u jedan slican boj! razmisli.Added (14 Apr 2012, 4:43 PM) ---------------------------------------------
Quote (DamirSuljic) Mislim da ima nest vishe veca sila od nas , ali u boga ne vjerujem jer niti jedna knjiga ili zapis ne daju tacne informacije ..I ima mnogo stvarno mnogo stvari koje se ne poklapaju u svakoj religiji - knjizi a to su na primer? ali se zato poklapaju: razliciti nazivi se ne racunaju u razlicitosti
|
|
| |
|
|
post # 15 | 14.04.2012 , 4:51 PM
|
Quote (gutabgd) a to su na primer? ali se zato poklapaju: razliciti nazivi se ne racunaju u razlicitosti
Nemam primjera Kao vjerujem u Isusa Budu Allaha ili sta ti ga ja znam u svim tim stvarima kao da nedostaju kockice pa da se to moze sve da slozije i da covjek kaze da to je to.danas je vishe vjersko opredjeljenje spalo na to roditeljis u npr. to pa to predje i na dijete pa sad i to ostaje kao neka tradicija veze se sa generacije na generaciju i tako ukrug hehe :))
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 14.04.2012 , 5:06 PM
|
ima veca sila od nas ..i vjerujem u pravoslavnog boga sam sam se uvjerio u to
SRBIN
|
|
| |
74 poruka na forumu
| |
11
| |
70
|
|
|
post # 18 | 14.04.2012 , 5:23 PM
|
Quote (gutabgd) sta je ono sto TEBE nagovara da verujes? ja znam sta mene tera da verujem ali sta to tebe toliko jako gura da ces cak i u boj sa nevernicima poci? da li mislis da su ispravnu stvar cinili krstasi koji su isli da pobiju sto vise time terajuci nekoga da poveruje u krst casni? meni licno to lici na teranje ljudi da mrze krst, ne da mu se klanjaju, a ti kreces u jedan slican boj! razmisli. Ja nikoga ne teram da veruje, samo kazem sta mislim.Sta me tera da verujem?Pa jednostavno, logicnije mi je da Bog postoji, jer nista ne moze tek tako se pokrene ili nastane.I ne treba da se veruje u nikakav krst(jer tako ispada da je to idol), vec u Boga.Added (14 Apr 2012, 5:23 PM) --------------------------------------------- Ko ne veruje, ne mora da veruje.Ja samo zelim da vidim druga misljenja... 
|
|
| |
|
|