Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Problemi Sa Ludim Bracom I Sestrama

334
poruka na forumu
69 766

post # 1 | 17.04.2012 , 4:13 PM

owako ja imam mladjeg brata decko je lud ko struja neslusa me uopste pa me zanima wi kako izlazite na kraju s tim problemom :D

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 2 | 17.04.2012 , 4:18 PM

Imam mlađeg brata koji je trenutno otkriva šta sve može raditi sa nekakvom curicom tako da nemam problema. lol

Ranije smo se svađali,tukli,plakali pa bi se pomirli kada padne mrak i pričali dugo i kasnili sutra u školu. Isto tako kada bi negdje otišao falio bi mi i kada bi ja negdje otišla falila bi mu. Uglavnom tučemo se i svađamo i volimo. :D

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 3 | 17.04.2012 , 4:24 PM

I ja imam buraza od 9 godina. Sveti Petar ga ne može smiriti. Gurema žešća.. angry2 lol

334
poruka na forumu
69 766

post # 4 | 17.04.2012 , 4:53 PM

Quote (dragan_93)
I ja imam buraza od 9 godina. Sveti Petar ga ne može smiriti. Gurema žešća..

Moj BURAZ IMA 11 GOD

BRATE AJ'MO JA I TI ZAJDNO POD MISKU I U SWET DA BEGAMO OD BRACU DRUGE NAM NEMA angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 5 | 19.04.2012 , 9:14 AM

hahahaha :D :D :D lol lol lol

Be my love?

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 6 | 19.04.2012 , 11:45 AM

ja imam brata mladjeg dve godine, i imam sestru od 5godina... sa bratom sa se kao manja stalno tukla, vecito sam nosila modrice, a on je vecito bio izgreban... sad kad nije tu samnom svaki dan, jedva docekamo da se ispricamo, a posto je lud ko struja, pored njega se samo smejem toliko da mi krenu suze i stomak me zaboli... evo bas sad kad bio za uskrs, uzeli mi da se nesto zezamo, on mene golica, i ja se tu kao pocela da ga udaram iz zezanja, i babi se smuci nase kikotanje, i posle treceg puta kad je rekla prekinite, dohvati casu sa vodom sa stola i po nama prospe... :D a sto se tice sestre ona je mala, a buduci da vise nema dece u kuci, prilicno je i razmazena, mada da mogu slobodno da se pohvalim da za razliku od roditelja, mene itekako slusa, pa cak i kad se izderem na nju, ona posle minut dodje sedne mi u krilo i krene da se mazi... :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

53
poruka na forumu
24 693

post # 7 | 19.04.2012 , 12:08 PM

Ufff ja imam dvojicu jedan stariji od mene 7 godina, a drugi mladji 4 godina, nezna se koja je veca budala :D

334
poruka na forumu
69 766

post # 8 | 20.04.2012 , 8:46 PM

Quote (MarijanaBK1)
ja imam brata mladjeg dve godine, i imam sestru od 5godina... sa bratom sa se kao manja stalno tukla, vecito sam nosila modrice, a on je vecito bio izgreban... sad kad nije tu samnom svaki dan, jedva docekamo da se ispricamo, a posto je lud ko struja, pored njega se samo smejem toliko da mi krenu suze i stomak me zaboli... evo bas sad kad bio za uskrs, uzeli mi da se nesto zezamo, on mene golica, i ja se tu kao pocela da ga udaram iz zezanja, i babi se smuci nase kikotanje, i posle treceg puta kad je rekla prekinite, dohvati casu sa vodom sa stola i po nama prospe... a sto se tice sestre ona je mala, a buduci da vise nema dece u kuci, prilicno je i razmazena, mada da mogu slobodno da se pohvalim da za razliku od roditelja, mene itekako slusa, pa cak i kad se izderem na nju, ona posle minut dodje sedne mi u krilo i krene da se mazi...

Swaka ti Cast Ja Sa Owom Mojom Budalom Od Brata Cu Da Skrenem S Phuta Ja Sam Gotov

Quote (B@NE1990)
Ufff ja imam dvojicu jedan stariji od mene 7 godina, a drugi mladji 4 godina, nezna se koja je veca budala

aaaaaaa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxax JBG stariji burazer mi je u BG Radi A owaj mladji je tu i sada je najace Ja Sam srednji isto ko ti stariji sam od mladjeg 7 a od starijeg sam mladji 9 godina i SLUSAJ SADA DOK STARIJI BURAZER NIJE TU OWOM MLADJEM JE ''''CITAT ZIWELA SLOBODA DOK NEDODJE CRNI PETAK (STARIJI BRAT) KO JEBE STEFANA TO JEST MENE''''' I JA LUDIM OD NJEGA STARIJEG BRATA SLUSA A MENE KO ME JEBE I KADA JE TU STARIJI BURAZER ON I MLADJI BURAZER SE UDRUZE PA PROTIW MENE JER MLADJI JE PRIWEZAK STARIJEM BURAZERU I TAKO DA MUCIM MUKE SA BRACOOOOM :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

------------------------------------ Brat Tesko Nama Jer Smo Mi U Sendvicu Mi Smo Srednji ---------------------------

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 9 | 20.04.2012 , 9:05 PM

Postoji slicna tema. http://www.extracafe.rs/forum/86-3646-1

lock

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

• Page 1 of 1
  • 1
Search: