Ima mnogo osoba koje bi na PES-u voljele da prebace neke igrače iz jednog tima u drugi tim.... Naprimjer ( da prerbacite Robben-a u Real Madrid ) Sve što trebate učiniti je da uđete u PES i odete na EDIT.... Tamo vam piše TRANSFER.... Stisnite to i nađite sebi klub u koji želite dodati nekog' igrača... Kada nađete klub koji ste željeli naći stisnite na njega..... Tamo će vam se pokazati lista igrača koji igraju u tom odabranom klubu.... Iznad svih igrača piše ADD.... To stisnete i nađete klub iz kog želite nekog' igrača prebaciti u svoj klub..... Kada nađete klub iz kog želite dodati nekog' igrača stisnite na taj klub i nađite igrača kog ste željeli prebaciti u svoj odabrani tim i stisnite na igrača kog želite..... Tako možete izbacivati i ubacivati neke igrače iz vašek tima.... Mislim da je ovo bilo dovoljno dobro i detaljno objašnjeno..... Ako nešto niste razumjeli dodajte me na FB i pitajte !
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.