REINKARNACIJA
|
|
|
post # 1 | 19.04.2012 , 4:16 AM
|
Da li verujete u reinkarnaciju i sta biste voleli da budete u "sledecem zivotu"?
|
|
| |
219 poruka na forumu
| |
57
| |
643
|
|
post # 2 | 26.04.2012 , 11:17 PM
|
volio bih da budem pored nje u sljedecem zivotu kad u ovom ne mogu 
Njega moze samo jedna zena u zivot da vrati :)
|
|
| |
|
post # 3 | 25.05.2012 , 9:23 PM
|
Ako bi i postojala, tako definisana da se niko ne seća predhodnog života, je besmislena. Glupost naravno!
|
|
| |
|
post # 4 | 25.05.2012 , 11:03 PM
|
Quote (pulisav) Ako bi i postojala, tako definisana da se niko ne seća predhodnog života, je besmislena. Glupost naravno! Zamisli da si u prethodnom zivotu bio serijski ubica pa da sada moras da zivis ceo zivot sa tim slikama u glavi?
Moguce je da postoji.Meni je to mnogo logicnije nego prica iz biblije u kojoj ako si pogresio u zivotu nemas sansu da se iskupis.Bog je ''Ljubav'' on nas voli a gorecemo vecno u paklu.Uh al' nas voli.Pa ako nas toliko voli neka da sansu,zar ne.
Sada ce ovde neki pojedini ljudi da skoce i da me bombarduju nekim argumentima rekla /kazala a rekla kazala me ne zanima,ama ni najmanje.Pa taman nek su napisane reci i u bibliji koja je pisana 100 godina nakon smrti isusa.I ono sto je 100 godina prenoseno sa kolena na koleno,je skupljeno u bibliju.I to od strane koga???
-sledece: Biblija kaze,svi se radjamo pred bogom isti...aham. Tamo neki milioner koji se rodio sa tih milion eura je isto rodjen kao i onaj rom na kartonima,kome roditelji ne mogu da priuste litru mleka.To je jos jedan od razloga zasto verujem da se u sadasnjem zivotu radjamo tu i tu,kao posledica prethodnog zivota. Takodje mislim da nasa ''dusa'' mora da prodje sve kroz mnogo zivota od cara do duvara,kako mi realizovali da sve ovo materijalno na svetu nije nase i nenosimo ga sa sobom u grob,nego samo koristimo dok smo tu.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
post # 5 | 26.05.2012 , 0:15 AM
|
Ja verujem u reinkarnaciju... Mislim sto ne bi??? Najvise bih voleo da budem ptica.. i to sokol... Letis, iznad svih si, zivis gde hoces, za tebe granice izmedju drzava ne postoje, brzi si nego covek...

Fajlovi:
9595974.jpg
(87.6 Kb)
Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
|
|
post # 7 | 26.05.2012 , 3:32 AM
|
Voleo bih da budem diretkor srednje skole. U svakoj ucionici bi se nalazila po 1 nargila i po 2 bonga, da ucenici mogu da biraju. Profesor koji da ocenu manju od 4, dobija otkaz. Oni mene siluju 7 godina, mogao bih i ja malo njih. Steta sto ne verujem u reinkarnaciju.
Poruku je menjao/la Marko - Subota, 26.05.2012, 3:34 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 8 | 30.05.2012 , 1:21 PM
|
Quote (voja19) Ja verujem u reinkarnaciju... Mislim sto ne bi??? Najvise bih voleo da budem ptica.. i to sokol... Letis, iznad svih si, zivis gde hoces, za tebe granice izmedju drzava ne postoje, brzi si nego covek... respect za ovo...
U reinkarnaciju se verovalo,davno pre hriscanstva... Kao ,dusa treba da predje 7 nivoa,7 zivota da bi dostigla vrhunac...
Voleo bih da sam lav...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
145 poruka na forumu
| |
8
| |
60
|
|
post # 10 | 30.05.2012 , 2:19 PM
|
Da,vjerujem u reinkarnaciju.......Zašto? Pojma nemam,jednostavno mi tako godi 
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu. Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti.
|
|
| |
|
post # 11 | 30.05.2012 , 6:41 PM
|
Mislim da ljudi sami sebe tese time da ce opet negde da "niknu". Ono sto ne bih voleo da budem to je neka biljka. Ne drzi me mesto. 
|
|
| |
|
post # 12 | 30.05.2012 , 7:06 PM
|
U ovo upućena nisam i smatram da ovo baš i ne postoji. Ali opet moć našeg uma ide preko svih granica tako da je nemoguće tačno reći da li ovo postoji ili ne. Ako bi ovo postojala u drugom životu bi voljela biti muško. Baš onakvo muško koje me privlači. Visoki,crni,mršavi,perverzni sadista sa visokim nivoom inteligencije na koga se lijepe samo posebne cure i koji bira samo posebne cure na kojima će da pokaže svoje "kvalitete". 
|
|
| |
317 poruka na forumu
| |
25
| |
328
|
|
post # 13 | 30.05.2012 , 7:42 PM
|
Nikad cula za to xD mislim jesam al neznam bas mnogo o tome 
madness.....
|
|
| |
|
post # 14 | 30.05.2012 , 8:26 PM
|
Kada bi pitanje bilo da se covek moze reinkarnirati koji bi razlozi bili ja bih navela: Sex! Kada bi pitanje bilo, sta bi volela da budem ''mozda'' u sledecem zivotu to i bilo: seksualni terapeut! Kada bi bilo ali nije. 
Poruku je menjao/la Leksi - Sreda, 30.05.2012, 8:28 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 16 | 04.08.2012 , 9:28 AM
|
Ne verujem u REINKARNACIJU 
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti! 
|
|
| |