Tipovi ljudi na facebook-u
|
|
39 poruka na forumu
| |
2
| |
131
|
|
post # 1 | 19.04.2012 , 11:45 PM
|
http://nemanjaradovic.blogspot.com/2012....ku.html
Ovde možete pročitati opise 20 tipova ljudi na fejsbuku. Naravno ovo je samo moje mišljenje i nadam se da se niko neće ovde pronaći, kao i da će se osećati uvređenim. Ali svi smo mi njih primetili. Pročitajte ovo i pošaljite prijateljima koji se po vama uklapaju u neku od kategorija. Ili bolje nemojte.
Hvala i pozdrav.
Ljudi kažu da ne znaš šta imaš, dok to ne izgubiš. Ustvari, istina je da si znao šta si imao, samo ti nije ni palo na pamet da ga možeš izgubiti.
|
|
| |
|
post # 2 | 20.04.2012 , 0:30 AM
|
Moram da kazem da ti je dobro ovo 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 3 | 20.04.2012 , 7:42 AM
|
Ima logike, ae lajk ako moze evo @!@ lajk pa se jebi 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 4 | 20.04.2012 , 8:09 PM
|
Kad uđem na fejs i pođem gledat objave,tačno me bude sramota što poznajem te osobe...tamo su cure te koje su zaljubljene koje daju sve zaljubav,pokazujući to tako što citiraju neke velike umove,a sve treba da izgleda da su one to smislile...a muškarci su uglavnom huligani sa navijačkim parolama...JEDVA ČEKA DA DOĐE DISLIKE!!!
|
|
| |
|
post # 5 | 23.04.2012 , 6:08 PM
|
Nemam fejs, pa se ne razumem bas kakvih sve tamo ima, ali mogu da zamislim. Ovaj tekst ti je super, najjace su mi one dve ''drugarice'' i njihovo prepucavanje, valjala sam se od smeha. 
|
|
| |
39 poruka na forumu
| |
2
| |
131
|
|
post # 6 | 24.04.2012 , 11:55 PM
|
Hvala svima.. 
Ljudi kažu da ne znaš šta imaš, dok to ne izgubiš. Ustvari, istina je da si znao šta si imao, samo ti nije ni palo na pamet da ga možeš izgubiti.
|
|
| |