Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Treba mi pomoc oko dizanja sistema

72
poruka na forumu
15 194

post # 1 | 22.04.2012 , 2:50 PM

Zelim da naucim da sam dizem sistem na svom racunaru,ako neko zna ili neki sajt gde je detaljnije objasnjeno neka mi pokaze please

765
poruka na forumu
88 1029

post # 2 | 22.04.2012 , 3:04 PM

probaj sa ovim imas jos tutorijala na youtube a ovo ti je za instalaciju windows xp pozz

Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me

I like playing with BooBs :P
83
poruka na forumu
7 76

post # 3 | 22.04.2012 , 4:45 PM

belmo996 to je uredu ali treba doci do toga.....da se sistem butuje preko cd-a...

pise ti kad palis komp ''Press F? to boot from'' ili tako nekako pritisnes i izaberes cd-dvd

ili ako nema, otidji u bios i promjeni First boot device ( inace je hard disk-promjeni na cd-dvd) i onda prati ova upustva sa youtuba.....i kad ti restartuje komp, moras opet u bios i vratiti ''first boot device'' na hard disk...inace ce ti vrtjeti u krug ovo isto.............

na snimku nema kako se pravi particija
kad ti se pojavi ovo sa particijom....kod tebe ce najvjerovatnije biti C i D.....eee na kojoj ti je prije bio instaliran windows izaberi nju i pritisni taster D (da je obrises), zatim pritisni taster C na (nesto sa u... space ???MB) ENTER (mozda ces morati 2 puta enter), i izaberi NTFS

I kasnije samo next next next

i onda ti dolaze instalacija drivera.....cd-ovi sto si dobio uz komp, polako jedan po jedan i insaliraj...

jbg nadam se da sam ti pomogao bar malo ili sam te najvjerovatnije zbunio jos vise :o

183
poruka na forumu
157 1161

post # 4 | 22.04.2012 , 5:09 PM

Za koji Windows ti treba? Windows 7 ili Windows XP?

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 5 | 22.04.2012 , 5:45 PM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: