Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Zenska torbica

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 1 | 24.04.2012 , 6:12 PM

Ja vise jednostavno ne znam da hodam bez torbe!

Ne sjecam se kad sam zadnji put bila negdje van kuce bez nje...

Ne znam koliko oblika, boja i velicina imam.. samo se u njih zaljubljujem na prvi pogled i samo njima ne mogu da odolim..

Moje torbe moraju biti velike, jer sa malom ne mogu da funkcionisem zato sto uviijek imam tonu stvari u njima... TONU!!

Mogu ih podijeliti u neke tri grupe:

1.STVARCICE KOJE SU MI NEOPHODNE I KOJE KORISTIM UVIJEK KAD IDEM IZ KUCE-
kljucevi, telefon, novcanik, dioptrijske naocale, suncane naocale, MP4, zvake, cigare, upaljac, krema za ruke, labelo (sjaj za usne) i maramice,...

2.STVARCICE KOJE NOSIM ZA "NE DAJ BOZE" I PONEKAD SE TO NE DAJ BOZE I DESI (ali to ponekad je jaaako rijetko):
tamponi, ulosci (mada ih u najvecem broju podijelim prijateljicama, ali...), punjac, parfem, stik, ogledalo, flasteri, tablete protiv bolova, malo pakovanje vlaznih maramica, olovka, planer, USB,....

3.STVARCICE KOJE OBAVEZNO NOSIM SA SOBOM, A NE VADIM IH NIKAD IZ TORBE:
molitvenik, ikone, krstic, suzavac.

To je neki redovni enterijer. Ima onih dnevnih (sedmicnih) uletnih, ali da ih ne nabrajam sad...:D
To je pretezno misterija muskarcima, eto da im razjasnimo!!!

Ako je torba nenormalno velika pa je ni ove silne stvarcice ne mogu popuniti.... gurnem neki veliki sal (NA SVE OVO) da ne gubi oblik... et... lude smo, znam!!!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

310
poruka na forumu
34 246

post # 2 | 24.04.2012 , 7:20 PM

mobilni i parice meni dovoljno ...........mozda samo ponekad ponesem neseser

4750
poruka na forumu
495 2877

post # 3 | 24.04.2012 , 8:58 PM

MallenaBobbie, najbolje da vuces kucu za sobom nedaj boze moze ti zatrebati :D :p

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 4 | 24.04.2012 , 9:08 PM

Quote (MallenaBobbie)
1.STVARCICE KOJE SU MI NEOPHODNE I KOJE KORISTIM UVIJEK KAD IDEM IZ KUCE-
kljucevi, telefon, novcanik, dioptrijske naocale, suncane naocale, MP4, zvake, cigare, upaljac, krema za ruke, labelo (sjaj za usne) i maramice,...

2.STVARCICE KOJE NOSIM ZA "NE DAJ BOZE" I PONEKAD SE TO NE DAJ BOZE I DESI (ali to ponekad je jaaako rijetko):
tamponi, ulosci (mada ih u najvecem broju podijelim prijateljicama, ali...), punjac, parfem, stik, ogledalo, flasteri, tablete protiv bolova, malo pakovanje vlaznih maramica, olovka, planer, USB,....

hhhmm pa ja ovo sve nosim u torbi uvek :D ne treba mi bas velika torba, srednje velicine... :D i jos moram da dodam da imam u torbi, lak za nokte, turpiju, grickalicu, gumicu i snalu za kosu, cesalj, nozic... i svasta nesto, pa kome sta zatreba samo vadim... :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 5 | 24.04.2012 , 9:41 PM

Quote (Dejan)
MallenaBobbie, najbolje da vuces kucu za sobom nedaj boze moze ti zatrebati

Nemalo...
samoubistvo

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 6 | 19.05.2012 , 8:53 PM

Sve svoje sa sobom nosim. :D
Prvo bez šminke nigde ne idem.
I ja uglavnom nosim velike torbe ili srednje veličine.
A u njima uvek imam pored šminke: ključeve, telefon, novčanik, naočare za sunce, kremu za ruke, sjaj i karmin (to je u sklopu šminke :D ) maramice vlažne i obične, hanzaplast, dezodorans, parfem, četku za kosu, uloške, ogledalce, kišobran, lekove, set za nokte i još mali milion stvarčica. :D

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 7 | 19.05.2012 , 9:03 PM

hahahah, ovako izgleda nekako moja torba, pa kad kojim slucajem samo ubacim telefon u nju, aj nadji ga ovde :D

Fajlovi: 2661015.jpg (50.9 Kb)
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 8 | 19.05.2012 , 9:04 PM

Volim torbe. Inače nemam velike torbe jer volim malene torbice u koje stane sve šta mi je neophodono. To su telefon,slušalice,olovka,žvake,igla i konac,labelo,uložak,parfem i to je to. Inače ne volim trpati stvari u torbu,a da mi i ne trebaju. :)

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 9 | 19.05.2012 , 9:10 PM

Quote (By_The_Way_)
Inače ne volim trpati stvari u torbu,a da mi i ne trebaju.

ni ja... ali sve gore navedeno mi je potrebno... :D

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 10 | 19.05.2012 , 9:39 PM

I meni je stvarno sve potrebno. :)

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 11 | 21.05.2012 , 7:50 PM

MarijanaBK1, Naucena problemom nastalim u situaciji opisanoj na slici, ja telefon nosim pretezno u ruci... PORED TOLIKE TORBE?! Budaletine smo!

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 12 | 21.05.2012 , 10:32 PM

Quote (MallenaBobbie)
MarijanaBK1, Naucena problemom nastalim u situaciji opisanoj na slici, ja telefon nosim pretezno u ruci... PORED TOLIKE TORBE?! Budaletine smo!

i ja... uvek... a kad ga kojim slucajem ubacim u torbu, da bih nesto uzela ili tako to, a on se vec negde zavuce, odmah krenem da panicim da sam ga izgubila :D

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 13 | 21.05.2012 , 10:44 PM

Quote (MarijanaBK1)
odmah krenem da panicim da sam ga izgubila

Hahahahahahah! Pronadjoh se!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: