Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Znakovi da se nekome sviđam

5
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 28.04.2012 , 8:39 PM

Da li neko zna kako prepoznati ako se nekom sviđam? Pošto imam kolegicu u razredu koja mi se sviđa, ali je neugodno reći u lice: "Sviđaš mi se". Mislim, već ste upoznati sigurno s tim "neugodno". Ona ima često običaj(dok odgovaram neku nastavnu jedinku-lekciju pred tablo i ako nas je više) da gleda neko vrijeme u mene. Pošto sjedi iza mene kad se ja okrenem ka drugu koji me zove primijetim da gleda u mene i tako to. Sad šta vi mislite o ovom?

Neaktivan.

68
poruka na forumu
9 283

post # 2 | 28.04.2012 , 9:08 PM

TheDeadviper, Pa ono, mora da te primjecuje, da prica s tobom, al opet vise od drugih, da se cesto zagleda u tebe, ali opet moras malo s njom .. ono, malo izvalis koji fazon i to :D

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 3 | 28.04.2012 , 9:18 PM

TheDeadviper, Ako gleda u tebe, jos se i smeska, svidjas joj se sigurno. Pridjes joj, pitas da ti objasni neki zadacic, te fore. Izadjes sa njom na pice, pa u kafanu, moze i diskoteka, i smuvas je. Nema tu mnogo da se misli. Ne moze sve ispasti savrseno.

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

5
poruka na forumu
0 0

post # 4 | 28.04.2012 , 9:40 PM

Marko, pa i ne smjeska se. ali duze gleda u mene bez treptanja.

Neaktivan.

408
poruka na forumu
12 196

post # 5 | 28.04.2012 , 9:52 PM

TheDeadviper, nzm sta da ti kazem to se i meni desavalo, ali pravim se da nevidim posle se malo salim i zezam da vidm kako ce da reaguje :)

http://www.youtube.com/watch?v=FGRgEEeuZhM

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 6 | 28.04.2012 , 10:19 PM

Ahhh... sve ti to moze biti samo puka slucajnost, a moze nesto i da znaci!

Ja mislim da svaka osoba osjeti povratne informacije, ako ih ima!

To je hemija, to mora da se osjeti!

Vjeruj svom sestom culu!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 7 | 28.04.2012 , 10:30 PM

TheDeadviper ako želiš da saznaš aktiviraj se malo. Pokušaj da s njom što više pričaš i pokazi joj nešto svoje. Daj joj do znanja šta ti se to kod nje sviđa i da ti se ona sviđa. Budi tu oko nje i vidjećeš sam.

Kada se ja nekome sviđam ja to baš i ne mogu da shvatim,ali uglavnom mi to sami priznaju tako da nemam baš velikih problema s tim. :D

5
poruka na forumu
0 0

post # 8 | 28.04.2012 , 11:17 PM

dejanjosikovic, MallenaBobbie, By_The_Way_, hvala na pomoci, ali ipak nisam bas siguran. Sacekat cu da vidim ostale.

Neaktivan.

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 9 | 28.04.2012 , 11:37 PM

TheDeadviper ako si nesiguran nemoj ni pokušavati. Nesigurnost je najveći neprijatelj. :)

5
poruka na forumu
0 0

post # 10 | 29.04.2012 , 7:59 PM

By_The_Way_, upravu si. bolje da ne pokusavam nista. Prvo da vidim kako se ce stvari odvijati....

Neaktivan.

87
poruka na forumu
3 58

post # 11 | 29.04.2012 , 10:10 PM

hej covece dok ti cekas ona ce baciti oko na drugoga, ako ti se svidja pridji joj, bar je u skoli to lako...
nadji neki zadatak koj vec znas al da ona nezna da ga znas i onda odes oko nje u fazonu ono kao mozes da mi objasnis i ono uneses se kao da neznas i pazljivo slusas njena objasnjenja pa onda a zasto ovo ovako pa je lagano zagrlis oko struka i onda obracas paznju, postajes joj sve blizi i ne dozvoljavas joj da baci oko na drugoga, ako vidis da pokusava da se izmigolji iz zagrljaja onda nemas tu sta da trazis, ako vidis da joj je prijatno onda je tvoja, e ali nemoj se zajebati ako se odjednom ono zbuni i skameni u tom zagrljaju moras joj dati do znanja sta imas na umu...
:)
mozda uspes mozda ne, ali bolje je pokusati i znati da si pokusao nego samo stajati i kasnije lupati glavom o zid sto nisi pokusao, moras uvek da znas na cemu si ali moras to i njoj da docaras...
:)

"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 12 | 29.04.2012 , 11:53 PM

TheDeadviper ne,ne,ne. :D Ulij sebi sigurnost i to je to.

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 13 | 29.04.2012 , 11:59 PM

Ako ti ne znas sta hoces, neces nikada imati nista ;)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

545
poruka na forumu
58 414

post # 14 | 29.04.2012 , 11:59 PM

Nemoj samo da ti bude k'o meni, dopao sam se jednoj djevojci, samo se motala oko mene, cak me ona i pitala na kraju da se "pokupimo", ja je odbijem jer mi se tad i nije bas nesto dopadala. A onda sljedece godine, bomba i po, ona mene odbije. :p

<3 Bancy <3

219
poruka na forumu
57 643

post # 15 | 30.04.2012 , 1:14 AM

ma da ti odmah kazem druze... prvo malo provjeri ponasa li se ona tako samo prema tebi ili prema svima... jer ako primjetis da je takva sa svima, jednostavno je takva osoba i pogresno si je shvatio, ali nemoj se predavati jer nikad se ne zna :D

Njega moze samo jedna zena u zivot da vrati :)

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 16 | 30.04.2012 , 8:52 AM

ma da...sto kazu kolege provaljuj gluposti,natjeraj je da se smije :D

Be my love?

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 17 | 11.05.2012 , 1:10 AM

pa,jednom me je jedna u ljubavnom zanosu njezno "pomilovala"saobracajnim znakom po emocijama u glavi(treniral aej dzudo,sad je gastrabajterka)valjd ad ami dokaze koliko me voli,sta li vec..a i sam sam gledajuci z ajednom udario u slican znak,pa mozda su znaci vjesnici prolec ai leptira u stomaku,cudni su putevi Titovi

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

82
poruka na forumu
8 87

post # 18 | 11.05.2012 , 2:07 AM

Recimo i ako te osoba češće kao drugarski grli, tj često ima potrebu da ostvaruje sa tobom takav fizički kontakt koji je čini super raspoloženom. To je jedan od znakova da te osoba simpatiše.

25
poruka na forumu
3 0

post # 19 | 11.05.2012 , 7:34 AM

Budi muško i saznaj , sigurno nećeš ovdje saznati takve stvari, jedino ako je registrovana na forum. :D

Niko s neugodnošću nije ništa dobro dobio. Opušteno, ima druga, a ako ti je stalo ići ćeš ti za njom, dok ne skupiš mu*a i ne ode ta neugodnost, pa dobiješ odgovor.

Iskreno, to ti je najbolji odgovor što si mogao dobiti ovdje :P

• Page 1 of 1
  • 1
Search: