Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Moja ljubavna prica.

217
poruka na forumu
6 57

post # 1 | 30.04.2012 , 1:39 AM

Evo ovako..
Kraj 8-og razreda, Svidja mi se jedna devojka, ja je odbijem zato sto mi moj drug kaze da mu se svidja.. Ona je plakala zbog toga jer se zaljubila u mene i meni je bilo tesko ali morao sam da popustim, nakon toga ja izadjem jedne noci s nekim drugarima da pijemo na keju, gledam u imenik i pozovem jednu devojku s kojom sam se druzio onako na fejsu i bila mi je simpaticna i te stvari..
Pustim joj ja poruku te noci da navrati na pivo, ona je dosla, jurili smo se po keju i na kraju seli na klupi, tu sam je pitao dali mogu da poljubim njen madez inad usta ona mi je rekla nemoze i ja sam poljubio, nakon toga krenuo sam da je otpratim kuci sa mog najboljeg druga koji mi je kao brat i jos dvoje njih..
Ta devojka koju sam cisto onako iscimao i rekao da nece trajati to duze od 3 dana trajalo je 11 meseca i 2 dana..
Nakon 1 ili 2 nedelje nase veze ona je otisla u selu, ja sam tada izasao prvo u grad s drugovima i otisli u diskoteci tada sam se smv sa tom devojkom koja mi se svidjala, sutra dan sam izasao s drugaricom cisto onako drugarski sve je bilo lepo i na kraju smo se smuvali..
Moja devojka nije saznala za to i za to sam cutao, cutao i zaboravio prosto za te dve prevare..
Veza nam je bila kao iz snova, bili smo prosto savrseni, mnogi su ljubomorisali na nas, nakon nekoliko meseca pocele su svadje i hladnoca pa smo zbog neki glup razlog kojeg se i ne secam raskinuli, ona je odmah sutra dan nakon te noci kada smo raskinuli izasla s mojim najboljim i njenim najboljim drugom, a ja s drugaricom, i dok sam se setao s njom nesta mi jer pricalo da odem u halu neka sila me je vukla i ja sam otisao ali nisam usao da vidim ko je unutra, rekli su mi da je ona bila s njim, ja sam rekao samo okej i otisao..
Nakon 3 dana mi smo bili na zurci u diskoteci tada sam se napio i tih 3 dana bio sam mortus pijan, nisam znao za sebe, trazio sam je po diskoteci i nisam je nasao, izasao sam ispred ona se pojavila, poceli smo da se pricamo na neki nacin i reko sam joj za 2 prevare i reko sam joj da je VOLIM..
Sutra kad smo izasli bio sam hladan i sve to, pricali smo ali ona me je stegla i nije me pustila da odem, pomirili smo se..
Ali nije sve bilo tako lepo kao na pocetku, jer posle toga ja sam ljubomorisao bio hladan odvratan itd..
Poceli su mi po skoli pricaju da me ona vara, da je ona s mog najboljeg druga i te price.. ja im nisam verovao ali ipak sam imao neku sumnju u mene..
Doso je i taj 11.3.2012 kada sam procitao na jutjubu da je moj najbolji drug zaljubljen u moju devojku.. ja sam joj raskinuo ona me je molila i sve te stvari ali ja se nisam obazirao na to..
Posle toga poceo sam da razmisljam i da se kajem i osecao sam bes,razocaranje,bol neopisivu u sebi..
Ona mi je dala 2 nedelje da se malo smirimo ili nzm sta pa da se pomirimo, ali ja sam joj reko nisam ti ja pas da te jurim i tu sam zeznu stvar..
9.4.2012 nakon godinu dana otkad smo zajedno meni najbolji drug kaze da su oni bili zajedno.. Meni je srce puklo, plakao sam u sebi rusio sam se neopisivo grozno uzasno sam se osecao, te noci nisam joj ni napisao poruku kao sto joj svakog devetog napisem ponesta, bolelo me je i to mnogo !
Petak uvece.. Ona mi kaze da je ispunila obecanje i smuvala se s nekim drugim, ja sam puko ali puko sam, odmah sutra dan mi kazu s kim je..
Ja juce zamolim drugaricu, devojku s kojom sam prevario bivsu da stavimo da smo u vezi ona pristane, samo da bih video kako ce ona na to da odreaguje a ona.. nema reakcija..
Ja je jos uvek volim, ali jos uvek je mnogo volim..
I imao sam snove s njoj i jos puno toga..
Jeste da imam samo 15-godina ali mislim da znam sta je prava ljubav i znam da je ovo prava ljubav i iskrena ljubav jer ona mi je idalje u srcu i nepostoji nacin da je izbacim odatle, Volim je

Jelena.. 09.04.2011 <3 !

ToSke ;)

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 2 | 30.04.2012 , 2:00 AM

Sve ja to razumem, ali cu ipak morati da zakljucam temu, kao i svaku sledecu slicnog sadrzaja.

Quote (zoran009)
Jeste da imam samo 15-godina ali mislim da znam sta je prava ljubav i znam da je ovo prava ljubav i iskrena ljubav

Nisi svestan svog neznanja, toliko mogu da ti kazem.

lock

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

• Page 1 of 1
  • 1
Search: