Da vas vise vole...
|
|
|
|
post # 2 | 04.05.2012 , 5:01 PM
|
Lepo je ovo, ima i istine, ali kada psuje nema sanse da joj kazem da je volim.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 3 | 04.05.2012 , 5:08 PM
|
Oj pravopisa.
Ima istine i ja bi dodala da kada mu ja psujem više bi pomoglo kada bi me "odvukao" u krevet nego mi rekao kako me voli. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Petak, 04.05.2012, 5:10 PM
|
|
| |
|
post # 4 | 04.05.2012 , 5:10 PM
|
Quote (Marko) ali kada psuje nema sanse da joj kazem da je volim. Pa i ja se slazem sa tobom...ne ide bas da psuje  Added (04 Maj 2012, 5:10 PM) ---------------------------------------------
Quote (By_The_Way_) Oj pravopisa. Nije moj rukopis Quote (By_The_Way_) Ima istine i ja bi dodala da kada mu ja psujem više bi mi pomoglo kada bi me "odvukao" u krevet nego mi rekao kako me voli. 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 5 | 04.05.2012 , 5:40 PM
|
Quote (desert_rose) Nije moj rukopis I da hoćeš rukopis nikada ne može biti. 
|
|
| |
|
post # 6 | 04.05.2012 , 5:43 PM
|
Quote (desert_rose) Pa i ja se slazem sa tobom...ne ide bas da psuje Slažem se Ima dosta istine 

|
|
| |
|
post # 7 | 04.05.2012 , 10:10 PM
|
Lepo,lepo.... 
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 8 | 04.05.2012 , 10:54 PM
|
Djevojka koja mi opsuje sve, to znaci da me voli (iz iskustva govorim) 
<3 Bancy <3
|
|
| |
23 poruka na forumu
| |
15
| |
92
|
|
post # 9 | 04.05.2012 , 11:34 PM
|
ne ide da pisemo nesto cime bi isticali sebe kao savrsene muskarce,jer savrsenstvo ne postoji....svako od nas ima svoje vrline i mane...ali svakako uvek mozemo teziti ka boljem i pokazivati joj iz dana u dan mnoge stvari sa gore navedenog spiska 
http://www.youtube.com/watch?v=_r2OBF8h90U ........:( Prava ljubav, ljubav koja zaista prelazi okvire vremena i prostora jednostavno ne postaje i ne nestaje, ona je tu, zauvek utkana u naš život, terajući nas da pronađemo onoga ko nam je suđen bez obzira gde se on nalazi i koliko teško ga je pronaći. Jednom kada ga pronađemo, znamo da je traženju kraj, znamo da nikada više neće biti one želje da idemo dalje i tražimo više, i znamo da će ona trajati večno, i posle nas, i pošto se zvezde ugase i kada vreme prestane da postoji.............
|
|
| |
|
|
post # 11 | 05.05.2012 , 0:29 AM
|
Za svaku od ovih stavkI ja bi je odvukao u krevet.NE VOLIM PUNO DA PRICAM. 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 12 | 05.05.2012 , 0:54 AM
|
Aha! Tu mi je recept iz Ku®vara! 

|
|
| |
|
|
post # 14 | 05.05.2012 , 1:38 PM
|
Quote (lemedragon) Djevojka koja mi opsuje sve, to znaci da me voli (iz iskustva govorim) Quote (_DarkAngel_) ne ide da pisemo nesto cime bi isticali sebe kao savrsene muskarce,jer savrsenstvo ne postoji....svako od nas ima svoje vrline i mane...ali svakako uvek mozemo teziti ka boljem i pokazivati joj iz dana u dan mnoge stvari sa gore navedenog spiska E pa bravo... Quote (Vagabond83) Za svaku od ovih stavkI ja bi je odvukao u krevet.NE VOLIM PUNO DA PRICAM. Quote (luka83) Aha! Tu mi je recept iz Ku®vara! 
|
|
| |
23 poruka na forumu
| |
15
| |
92
|
|
post # 15 | 05.05.2012 , 8:31 PM
|
Quote (desert_rose) E pa bravo... hvala 
http://www.youtube.com/watch?v=_r2OBF8h90U ........:( Prava ljubav, ljubav koja zaista prelazi okvire vremena i prostora jednostavno ne postaje i ne nestaje, ona je tu, zauvek utkana u naš život, terajući nas da pronađemo onoga ko nam je suđen bez obzira gde se on nalazi i koliko teško ga je pronaći. Jednom kada ga pronađemo, znamo da je traženju kraj, znamo da nikada više neće biti one želje da idemo dalje i tražimo više, i znamo da će ona trajati večno, i posle nas, i pošto se zvezde ugase i kada vreme prestane da postoji.............
|
|
| |
|
post # 16 | 05.05.2012 , 10:46 PM
|
Ja problema da me cure vole nikad nisam imao...a malo sta iz toga gore navedenog ispunjavam...pogotovu to psovanje...ili udaranje... Kao prvo ne psujem i naravno NIKAD ni pod kojim uslovma NE udaram...uvek izkazujem ogromnu kolicinu postovanja,razumevanja i lojalnosti i pokusavam biti uvek tu u bilo kojoj situaciji da bih dao maximalnu podrsku...a kao drugo...isto to i trazim...tako da tu nema mesta "Udaranju...psovanju...ignorisanju"
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 17 | 06.05.2012 , 4:24 PM
|
Poruku je menjao/la desert_rose - Nedelja, 06.05.2012, 4:25 PM
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 18 | 17.05.2012 , 1:58 PM
|
Ima dosta istine, i znam da bi pomoglo da to sve moze tako da se izvede ali ja prosto ne bih mogao sve da ispostjem 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 19 | 17.05.2012 , 5:00 PM
|
Quote (nikdeni) ali ja prosto ne bih mogao sve da ispostjem Potrebno je samo da se uz tebe osjeca voljeno...ne moras bas sve da ucinis za nju..ucini samo dovoljno 
|
|
| |
|
post # 20 | 17.05.2012 , 10:00 PM
|
Kad te gurne i udari zagrli je !!!!!!! hmmmmmmmm bolje okreni se i idi Kad te psuje reci da ju volis!!! Nebudi budala nek voli svoju mamu ona Kad te ignorira pokloni joj paznju! Ma ignoriraj i ti nju nek vidi kako je Kad kaze da je gotovo jos te zeli za sebe!!!!! Nebi rekla
Najlepse je ono poljubi ju na kisi Budi tu kad je tuzna Kad te gleda u usne poljubi je
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |