Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Psychedelic Trance Jedina dozvoljena tema

389
poruka na forumu
50 717

post # 1 | 12.05.2012 , 11:15 PM

Psychedelic Trance , psytrance ili samo psy( potiče od starogrčke reči psychē " psihu " , um , dušu , duh daha; [ 1 ] ) je oblik elektronske muzike odlikuje hipnotičkim aranžmana sintetičkih ritmovima i melodijama kompleksnih slojevitom stvorene visoke tempo rifovi . Ona se pojavila u mejnstrimu 1995 , kao i izveštavanje o trendu Goa Trance . Žanr nudi raznovrsnost u pogledu raspoloženja, tempa i stila . Neki primeri su na Full On , Dark , Progresive , Suomi , psybreaks i psybient . Goa Trance nastavljaju da se razvijaju zajedno sa pod- žanrova .

Stilske poreklo EDM - Goa Trance - Psichedelic Trance - Space - Rock - Industrijski - Acid House
Kulturno poreklo sredine 1990-ih , Grčka , Indija ( Goa ) , Izrael , Južna Afrika , Velika Britanija
Tipični instrumenti drum machine - sekvencer - Sampler , Električna gitara , sintisajzer
Mejnstrim popularnost Izrael , Grčka, Japana, Evrope , Brazila, Meksika , Srbija
Izvedeni oblici Suomisaundi [ Citation needed] - Tamno psi trance muzikom [ citata potrebno ] - Progressive Trance [ citat potreban ]

Psychedelic Trance ima karakterističan zvuk , brza ( obično između 140 i 150 BPM ) koji teži da bude brži od drugih oblika transu ili tehno muzike . Psichedelic Trance koristivrlo prepoznatljiv odjeknula bas tukli funti da stalno kroz pesmu i prekrivačibas sa različitim ritmovima izvući iz fank muzike, techno , ples, Acid House i transa koristeći bubnjeve i ostale instrumente. [ citat potreban ] Različite vodi, ritmovi i otkucaja generalno promeniti na svakih 8 bara [ 3 ] Presvlačenje se koristi za veliki . efekat u psihodeličnog transa, sa novim muzičkim idejama se dodaju u redovnim intervalima , često svakih 4 do 8 bara . Novi slojevi će nastaviti da se doda doVrhunac je dostignut, a zatimpesma će razbiti i započeti novu ritmički obrazac nad stalnim bas linije . Psichedelic Trance staze imaju tendenciju da budu 6-10 minuta [ 4 ] Psichedelic Trance čini težak korišćenje kontrole cutoff frekvencije modulacije filtera na sintisajzeru . . Reverb i Delay se teško koristi , sa velikim otvorenim zvuči reverb danas na većini vodećih sintisajzera na stazi . Roland TB - 303 ( kiselina ) sekvencer , Juno 106. i Roland SH -101 se uveliko koriste i uzorkuje u psihodeličnog transa, obično obrađen kroz efekat distorzije .

Cak su uradjene i popularne pesme kao sto su:

I TAKO DALJE

ako se vama svidja psytrance okacite na forum video

Poruku je menjao/la thegamemaniac - Subota, 12.05.2012, 11:24 PM

334
poruka na forumu
69 766

post # 2 | 13.05.2012 , 0:16 AM

recimo brate da ti ocigledno nesnas sta je psy ali ima wremena naucices :D ako zelis da ti objasnim nesto jawi mi se :D dance

Added (13 Maj 2012, 0:16 AM)
---------------------------------------------
I RECIMO DA JA IMAM WEC NAPRAWLJENU TEMU :D O Psy Tance Muzici

389
poruka na forumu
50 717

post # 3 | 25.06.2012 , 3:15 PM

Quote (klipsy)
recimo brate da ti ocigledno nesnas sta je psy ali ima wremena naucices ako zelis da ti objasnim nesto jawi mi se

za tvoju informaciju
kao prvo
ja slusam psy jos od 2003
kao drugo
ja sam opis skinuo sa wikipedije
kao trece
ti sto si otvorio forum je dali ljudi slusaju psy a ne otvorena tema da moze na primer da ubacaju pesme i tako to.......

Added (13 Maj 2012, 10:49 PM)
i da zaboravio sam da ti kazem da pravim psy preko fl studio 10

Added (25 Jun 2012, 3:15 PM)

334
poruka na forumu
69 766

post # 4 | 25.06.2012 , 8:28 PM

Quote (thegamemaniac)
za tvoju informaciju
kao prvo
ja slusam psy jos od 2003
kao drugo
ja sam opis skinuo sa wikipedije
kao trece
ti sto si otvorio forum je dali ljudi slusaju psy a ne otvorena tema da moze na primer da ubacaju pesme i tako to.......
Added (13 Maj 2012, 10:49 PM)
i da zaboravio sam da ti kazem da pravim psy preko fl studio 10

Added (25 Jun 2012, 3:15 PM)

dobar si batice ja sam u Psy swetu zakoracao jako mlad sa 8 godina werowao to ili ne i bas ono nije fora skinuti opis sa Wikipedije nego ga sam otkucati ako si toliko wremena u Psychedelic swetu jer za to wreme waljada si nesto naucio o Psytrasnce Muzici inace ja sam prawio miskewe ali preko Mikseta i ostale opreme i to mexanickix a ne Softwerskix ipak ti je mexanika i dalje broj 1 za muziku ali ipak recimo owo nije lose obawezno da mi jawis kada izbacis Fuul Werziju Pesme ZzZzzzzZ PsYcXeDeLiC 4EwEr dance

• Page 1 of 1
  • 1
Search: