Kako da obradujem decka
|
|
|
post # 1 | 28.05.2012 , 3:48 PM
|
Zelim da obradujem decka nekim poklonom.. Pa muskarci cemu se vi najvise obradujete kada vam nesto devojka da? Ocekujem pomoc! 
I can change the world!
|
|
| |
58 poruka na forumu
| |
19
| |
328
|
|
post # 2 | 28.05.2012 , 4:15 PM
|
kupi mu plazmu za nadolazece EP :P
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 3 | 28.05.2012 , 4:16 PM
|
kutiji sibica
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 4 | 28.05.2012 , 4:42 PM
|
Muskarcima nema vece radosti u zadnje vreme od igrica i slicno tome. Pokusaj kupiti neku dobru videoigricu, mada ja bih iznenadila drugacije svog decka, skinula se gola, pa neka igra fudbalsko prvenstvo na meni hahahhahhaha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 5 | 28.05.2012 , 4:43 PM
|
Pa DAJ mu! To ce ga najvise obradovati. 
|
|
| |
I like playing with BooBs :P
|
post # 6 | 28.05.2012 , 5:29 PM
|
ne kupuj mu nista....pokloni mu pare!!
|
|
| |
188 poruka na forumu
| |
15
| |
170
|
|
post # 7 | 28.05.2012 , 5:37 PM
|
uf...najbolje malo eksperimentisanja u krevetu, nove poze, ludovanje, romantika... nema nista bolje od eksperimentisanja u krevetu, uvek puno zabave a i zadovoljstva ; a ako bas oces klasican poklon ja se nikad ne bi bunio da dobijem neki lep sat mada moze i punu gajbu jelena da mu kupis i da ga pustis da gleda sport 
|
|
| |
|
post # 8 | 28.05.2012 , 5:41 PM
|
Pokloni mu svoju paznju. Ako te voli, onda ce mu to biti najbolji poklon. A mogla bi da probas sa paketom Roze - a, to bi mene obradovalo. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 9 | 28.05.2012 , 5:48 PM
|
Pročitala sam obradim umjesto obradujem. Mogla sam svašta napisati.
Da sam ja muško i da imam nekakvu curu i da ona meni kupi parfem,narukvicu,sat ili slično ja bih je ostavila iste sekunde,ali pošto ja nisam muško i nemam curu ne mogu je ni ostaviti,ali mogu da ne obradujem tako momka. Ako voli čitati kupi mu knjigu. Odvedi ga na nekakvu vikendicu i zajedno provedite vikend. Kao što je WuTrang rekao,daj mu i obradovaćeš ga onako da valja.
Ja ovo govorim kako bi ja voljela kada bi bila muško,ali pošto ja nisam muško,a muškaraca na tone različitih onda ne znam. 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 29.05.2012 , 7:02 AM
|
_Nazgul_, hvala. 
|
|
| |
126 poruka na forumu
| |
4
| |
36
|
|
post # 12 | 29.05.2012 , 7:20 AM
|
Quote (_Nazgul_) uf...najbolje malo eksperimentisanja u krevetu, nove poze, ludovanje, romantika... nema nista bolje od eksperimentisanja u krevetu, uvek puno zabave a i zadovoljstva ; a ako bas oces klasican poklon ja se nikad ne bi bunio da dobijem neki lep sat mada moze i punu gajbu jelena da mu kupis i da ga pustis da gleda sport I Quote (By_The_Way_) Da sam ja muško i da imam nekakvu curu i da ona meni kupi parfem,narukvicu,sat ili slično ja bih je ostavila iste sekunde,ali pošto ja nisam muško i nemam curu ne mogu je ni ostaviti,ali mogu da ne obradujem tako momka. Ako voli čitati kupi mu knjigu. Odvedi ga na nekakvu vikendicu i zajedno provedite vikend.
eto srece nikad vece, a ja nemam sta da dodamAdded (29 Maj 2012, 7:20 AM) ---------------------------------------------
Quote (Andrea1233) Zelim da obradujem decka nekim poklonom.. Pa muskarci cemu se vi najvise obradujete kada vam nesto devojka da? Ocekujem pomoc! ili .... ma jednostavno mu pokloni nezaboravnu noc sa tobom i tvojom drugaricom, vikend apsolutno poklon koji nece zaboraviti dok je ziv, satove, majce, pice, ..... to se zaboravlja brzo
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 13 | 29.05.2012 , 8:42 AM
|
Quote (Leksi) mada ja bih iznenadila drugacije svog decka, skinula se gola, pa neka igra fudbalsko prvenstvo na meni hahahhahhaha
to to 
Be my love?
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 15 | 29.05.2012 , 2:29 PM
|
Andrea1233, Da poznajes svog decka sigurno ne bi otvorila ovakvu temu i jos pustila da te svi ismjevaju... Muskraci su ti odrasli a u dusi vjecita djeca, razmisljaj na taj nacin.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 17 | 29.05.2012 , 6:54 PM
|
gojko198,ja se i ne čudim. Poznajem ja svoju prljavu maštu vrlo dobro. 
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 18 | 29.05.2012 , 10:10 PM
|