Facebook Problem x'(
|
|
|
post # 1 | 28.05.2012 , 6:14 PM
|
Ovako ... Problem je u tome sto nmg uci na FB profil ( imam ih 2 ) "Ni najedan nmg uci" , kad se ulogujem trazi mi "Use a phone to verifly your account" i idem dalje i trazi mi broj mob-a upisem tacan(ispravvan) i pise : "Poslali smo vam kod na taj i taj broj ,molimo provjerite svoje poruke te unesite kod ... a meni nista nije doslo -.-' Kucao sam 100 puta svoj broj ali nece.. pokusavao sam na druge nacine ali nista... uzalud ... (I sada nmg nikkako uci na FB) x( PLZ ako moze pomoc .. u komm.. Ukucavao sam mamim,tatin,i od prijatelja broj , i o5 nista , ni njima nece da dodje poruka " KOD" Evo moj video sto sam ja snimao i postavio na YouTube kako bi mi netko pomogao .. jer ovo stvarno vise nema smisla... na fb nmg uci odkadd.. cc Evo link ili samo kucajte na Google "MGEdin707" i naci cete tu .. http://www.youtube.com/watch?v=PR-Mu6wKbFw&feature=plcp

|
|
| |
188 poruka na forumu
| |
12
| |
187
|
|
post # 2 | 28.05.2012 , 8:39 PM
|
Provjeri da ti nije ukljucen Caps Lock A onaj kod dobijes kada povecas neki nivo zastite fb-a , al' to neka glupost -.-' I provjeri dobro da li si tacno ukucao br. telefona. Ja sam imao slican problem i na kraju sam nesto cackao i uspio se ulogovati. na fb. Ali prvih mjesec dana sam morao da ukucavam ona neka sigurnosna slova -.-"

|
|
| |
|
|
post # 4 | 28.05.2012 , 9:57 PM
|
A da probas .Otic na opciju "Zaboravili ste svoju šifru?" i tamo lagano upises poslace ti na mail aktiviraj i trebalo bi rijesit taj tvoj problem pa ti sebi kada opet udjes na svoj fb napravi svoj pass . A ako ne dobijes mail vjerovatno ima neki problem s tvojim acc javi se suportu !
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
|
post # 6 | 28.05.2012 , 10:22 PM
|
Ma nema veze sto on to prihvati ti opet idi da ti kod posalje na mail adresu .A to u vezi telefona probaj sa pozivnim .od drzave u kojoj zivish ...Za dalje se obrati njima 
Volim te Lejla <3
|
|
| |
AFK
|
post # 7 | 28.05.2012 , 11:43 PM
|
kucaj 3816pa tvoj broj,jer je to pozivni za srbiju------npr 38164116734Added (28 Maj 2012, 11:43 PM) ---------------------------------------------
Quote (klik_klik) kucaj 3816pa tvoj broj,jer je to pozivni za srbiju------npr 38164116734 ups vidoh sad na klipu da si iz bosne onda kucas pozivni za bosnu 
Poruku je menjao/la klik_klik - Ponedeljak, 28.05.2012, 11:33 PM

|
|
| |
|
post # 8 | 29.05.2012 , 0:02 AM
|
Idi na svoj mail i verifikuj registraciju za FB.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 9 | 29.05.2012 , 6:00 PM
|
Vagabond83 .. na kojem mjestu je to da verifikujem .. Znam da je na mailu ali gdje ?
Objasni opširnije plz ?;)

|
|
| |
|
post # 10 | 29.05.2012 , 6:14 PM
|
Frozone, Pa treba da nadjes onaj mail koji si dobio kada si se registrovao na FB-u.Pa treba da bude nesto tipa. click here on this link to activate your acc. 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 11 | 29.05.2012 , 7:41 PM
|
Frozone, ajd uslikaj to sto ti dodje kad se ulogujes imao sam slican problem postavi sliku pa da vidimo :D
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
I like playing with BooBs :P
|
post # 12 | 29.05.2012 , 9:41 PM
|
fejs sada trazi za sve nove registracije broj mob. da se verifikuje...jer ima dosta ljudi koji imaju vise racuna...
pokusaj sa klik_klik -ovim savjetom....dodaj pozivni broj...ako si iz bosne nulu sa pocetka broja zamjeni sa 00387 ako ne probaj +387
|
|
| |
|
|
|
post # 15 | 30.05.2012 , 12:48 PM
|
Vidi, jesi cuo ikad za opciju, preskoci ovaj korak, mogla bi ti pomoc To je fejsbuk, gdje nista nisi obavezan...
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 16 | 30.05.2012 , 7:16 PM
|

|
|
| |
|
|
post # 18 | 30.05.2012 , 10:06 PM
|
Vidi tamo pise, da s jednim borjem mozes verifikovat 1 nalog, da nisi vec to radio s istim brojem? Klikni gore na facebook u cosku i preskocit ce ti to!? Poz
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 19 | 30.05.2012 , 11:26 PM
|
pokusaj ici gore na facebook kod odjavi sedesno skroz stisni facebook
Pivo, vino, sljiva, loza, to je moja dijagnoza.
|
|
| |