Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Problem sa novim telefonom

164
poruka na forumu
11 174

post # 1 | 02.06.2012 , 10:29 AM

Prije par dana sam u Media Markt kupio nov novcat telefon HTC Desire HD A9191 i sad imam problem jer mi baterija drzii jedva dan
Citao sam po forumima za formiranje baterije, ali li-on bateriju nije potrebno formirati
Dali je neko imao slican problem, svaka pomoc i savjet su dobro dosli
Unaprijed hvala

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

978
poruka na forumu
107 1318

post # 2 | 02.06.2012 , 11:20 AM

Quote (V_Wie_Vendetta)
Prije par dana sam u Media Markt kupio nov novcat telefon HTC Desire HD A9191 i sad imam problem jer mi baterija drzii jedva dan Citao sam po forumima za formiranje baterije, ali li-on bateriju nije potrebno formirati Dali je neko imao slican problem, svaka pomoc i savjet su dobro dosli Unaprijed hvala

Ne, ne treba je formatirat, cak je ne treba pustat ni da se stalno prazini do kraja!
Nisi naveo sta radis s telefonom, recimo na HTC sensation meni baterija drzi oko 2 dana (pozivi uglavnom) a na HTC HD7 nekad ni 1 dan a kad ga ne teretim mnogo onda oko 3-4 dana. Znaci citav dan je teloefon na netu :) vuce bateriju, navukao sam se na Age of Sorcery pa sam svakih 10 min u igri (igra se online)
Tako da ako korsits mob kao i ja, to je normalno da baterija ne drzi ni citav dan kako treba :)
Koristi ga malo umjerenije, stavi automatsko svjetlo, a i neko ce se vec javit da ti preporuci neku verziju androida koja ce ti mnogo bolje koristit bateriju. :D

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

164
poruka na forumu
11 174

post # 3 | 03.06.2012 , 0:35 AM

Pa jeste da stalno visim na fb i po netu cackam, a kazi mi jel znas ri neki. Android koji ce mi bolje drzati bateriji???

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

• Page 1 of 1
  • 1
Search: