Potpis/Avatar
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 1 | 03.06.2012 , 2:33 PM
|
sta kazete na to da organizujemo izbor za naj..bolji,ljepsi,zanimljiviji,ludji,pametniji potpis i avatar ako se slazete,potpise i avatare ubacite ovdje a poslje cemo praviti anketu dok bude dovoljno ljudi kandidovano
ev ja cu prvi
potpis: You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there.” ― Bob Marley
Fajlovi:
3256719.jpg
(28.9 Kb)
Be my love?
|
|
| |
|
post # 2 | 03.06.2012 , 2:55 PM
|
Smor XD Ne mogu nikag da citiram i trazim po netu, nego cu reci iz glave.
"Neka ona, koja je bez greha, uzme prvu kost". Marko, 69. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 3 | 03.06.2012 , 2:59 PM
|
Quote (Marko) Smor XD Ne mogu nikag da citiram i trazim po netu, nego cu reci iz glave.
"Neka ona, koja je bez greha, uzme prvu kost". Marko, 69.
aman moras svoj potpis i svoj avatar 
Be my love?
|
|
| |
|
post # 4 | 03.06.2012 , 3:11 PM
|
Quote (JahRastafarI93) aman moras svoj potpis i svoj avatar Amaaaaaaaaaaaaaaaan.. Nije mi zanimljivo. Imam najlepsi avatar sigurno, ko kaze da nemam ljubomoran je, a za potpis necu ni da pricam. Ammmmmmaaaaaan. 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 03.06.2012 , 3:42 PM
|
Quote (JahRastafarI93) taaaaanjaaa ljubavii jel vidis ovo! Ne slihtaj se adminu Ne moze ni ona da ti pomogne ako te uzmem na zub 
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 7 | 03.06.2012 , 3:44 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 8 | 03.06.2012 , 3:46 PM
|
Quote (JahRastafarI93) napit se pa zapjevati nego ratovati Obrbi 3 ture, ja cu 2, to mu dodju 5 litra vina, i dogovorili smo se XD
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 9 | 03.06.2012 , 3:49 PM
|
Quote (Marko) Obrbi 3 ture, ja cu 2, to mu dodju 5 litra vina, i dogovorili smo se XD ma kolko oceess dok imam kesha placam 
Be my love?
|
|
| |
3 poruka na forumu
| |
21
| |
134
|
|
post # 10 | 07.08.2012 , 2:21 PM
|
zanimljivi su mi svi, ne izdvajam nikoga
Zivi zivot jer on je jedan. Budi nasmejan jer niko tvojih suza nije vredan.Igraj, pevaj, luduj. . .Nek te sreca vodi. Nedaj nikom svoje "JA", uzivaj u slobodi. Sve lose zaboravi, zgazi i otkaci. Dokazi da ne postoji od tebe jaci...
|
|
| |
|
post # 11 | 10.08.2012 , 6:20 PM
|
Ma zasta anketa da se pravi kad sam ja vec pobedila... Ajde da vidim je l` ima neko lepsi i sladji avatar i potpis od mene... 
|
|
| |
|
post # 12 | 10.08.2012 , 6:57 PM
|
Quote (Tanja91) Ajde da vidim je l` ima neko lepsi i sladji avatar i potpis od mene... Naravno ja 

|
|
| |
|
post # 13 | 10.08.2012 , 7:20 PM
|
ne ja mislim da bi Tanja91, ovde pobedila sigruno...zbog ove buce 
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti! 
|
|
| |