Koji vas tip vise privlaci?
|
|
|
post # 1 | 11.06.2012 , 10:24 PM
|
Mene koja ignorise uvjek bilo stacu takav sam....aj sad vi iskreno??
"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"
|
|
| |
|
post # 2 | 11.06.2012 , 10:26 PM
|
E u tome lezi koren kompleksa nize vrednosti. 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 3 | 11.06.2012 , 10:27 PM
|
Vise volim misticnu osobu, ali ne i onu koja me ignorise. Zapravo meni treba neko s kim cu pricati i komunicirati, a ne da pricam u prazno. To je kao da imam sex sa gluvonemim 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 4 | 11.06.2012 , 10:36 PM
|
OgnjenR23, neko poput mene ti je trebao da ga digne i da ga spusti Mislim raspolozenje.
Ja volim misticne momke. Nesto poput Dzoni Depa, svi znamo ko je, a ne znamo nista o njemu 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 5 | 11.06.2012 , 11:16 PM
|
Kada me neko ignoriše samo me odbija od sebe i gubim interes . Ne volim da se trudim u prazno. A ne bih ni voljela nekog ko bi trčao za mnom. Imam prijatelja koji za mnom praktički pati,ali mene ne privlači istražen teren.
Kao što je Leksi rekla,volim mistične momke. Nekoga ko će uvijek da me iznandi i koga ću uvijek morati proučavati i proučavati. 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 6 | 11.06.2012 , 11:23 PM
|
Quote (By_The_Way_) Kada me neko ignoriše samo me odbija od sebe i gubim interes . Ne volim da se trudim u prazno. A ne bih ni voljela nekog ko bi trčao za mnom. Imam prijatelja koji za mnom praktički pati,ali mene ne privlači istražen teren.
Kao što je Leksi rekla,volim mistične momke. Nekoga ko će uvijek da me iznandi i koga ću uvijek morati proučavati i proučavati. Eh, Mistika toliko toga krije i budi predstave o tim osobama. Ah volim svoju mistiku 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 7 | 17.06.2012 , 2:47 AM
|
Ne bas doslovno da me prati ali jednostavno da mi da znak...da se ja ne trudim u prazno, mozda u nekim slucajevima da me ignorise, cisto da bih ja vise zapela, ali ne da me iskulira....to mi je bzvz. Mistika....eh... 
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 8 | 17.06.2012 , 7:43 AM
|
Bilo ko da me ignorise samo jednom.Zavrsavam bilo kakav dalji kontakt.Prodjem pored te osobe kao pored groba.A ako mi se obrati bicu drzak i odsecan sa mogucnosti da tu osobu povredim recima,u sto kracoj mogucoj i povredljivijoj formi. Nedam na sebe i dostojanstvo mi je na prvom mestu.A AKO je neko fer i korektan dacu ruku za njega.
A sto se tice mentalnog sklopa osoba koje mi se dopadaju.Volim iskrene pazljive i osecajne devojke/zene.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 9 | 17.06.2012 , 11:00 AM
|
Quote (OgnjenR23) Eh, Mistika toliko toga krije i budi predstave o tim osobama. Ah volim svoju mistiku U tome je valjda i fazon. Iako su samo posebne osobe za mene mistične. 
|
|
| |
|
post # 10 | 24.11.2012 , 11:29 PM
|
Osoba koja me ignorise nece dugo imati moju paznju dok osoba koja to ne radi hoce 
|
|
| |
|
post # 11 | 25.11.2012 , 10:36 AM
|
privlace metipovi zena koji svim svojim pokretima i gestovima mi jasno daju do znanja da zele da im pridjem i osvoim ih - a sa druge strane svoim reakcijama i ponasanjem me stavljaju na vrlike muke i salju poruke tipa/// nene srce - nissam ja tako laka devojka-nemozes me osvoiti - a icak ako me i osvois snogu moras spadati kako bi me zadrzao kraj sebe....pritom svakako nemislim na pridobijanje i ocuvanje veze putem novca ispunjavanja kojekakvih raznihh hirova itd..
!!!
|
|
| |
|
post # 12 | 25.11.2012 , 3:45 PM
|
Kako kad... uglavnom sam i ja te srece da fatam koje me ignorisu... 
:P
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 13 | 05.01.2013 , 4:05 AM
|
Iskreno, onaj koji me na neki nacin ignorise (ne pretjerano) nego se ne trudi previse oko mene... Ne znam zasto me to takvi vise privlace .. mozda bi ova recenica sve objasnila:
" Što manje ženu volimo, to joj se više sviđamo." hmm ima istine u tome..
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |