|
Mala matura
|
|
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
|
post # 1 | 15.06.2012 , 6:01 PM
|
оdлучијо самда vише неморам да паzим на право пиs јел министарство просвете толерише све моgуће правописне грешке као и мешање 2. писма. дали ће iм се та одlука исплатити vидеће мо када gомила децама почне да пише овако попут ја. такође морам да иzrаzим поноs што сам први пrи писању овога sтатuса применијо најнове sтандарде миnистарстvа просвете сrбије. велики поздрав за сви моји пријатеljи који поdржавају моју идеу. образовање на првом месту, све остало на другом а право пис на најзадnjем месту. толико од ја. хvала ви свима на указано стrpљење и nа читање оvог текsта...
A i mатеmaтикуu ће prизнаju i погрesна реsenja... 2+2=17 Пunно сreће матурantima

Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 2 | 15.06.2012 , 6:48 PM
|
haos, nemam reči za to, mislim da treba zapaliti celo ministarstvo prosveta... danas kao i onako toliko njih greši u pravopisu, oni još to da odluče... ma nema sudjen nam je smak sveta... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 3 | 15.06.2012 , 8:19 PM
|
voja19, iмАs mojу Пodrшкu !!
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 15.06.2012 , 10:42 PM
|
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 5 | 15.06.2012 , 11:17 PM
|
inače danas je ministar prosvete - Žarko Obradović ovo demantovao 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
|
post # 6 | 16.06.2012 , 1:01 AM
|
Pa mislim stvarno nemam reci... Hocemo li da pocnemo da pisemo i Wuk Stefanowic Karadzic?? ALi ovo je bas smesno.. Ja sam vrlodobar djak a bio sam i odlican prosle godine, ali sa poteskocama, ali smatram da bi svako trebao da zna bar pravopis i svoje pismo.. To je nekako za mene licna kultura.. 
Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
73 poruka na forumu
| |
6
| |
140
|
|
|
post # 7 | 16.06.2012 , 11:15 AM
|
Ja polažem u ponedeljak 
People think I'm shy because I don't talk or participate too much in conversations... The true is I don't really give a fuck what they're talking about :D
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
|
post # 9 | 29.06.2012 , 10:11 PM
|
PRAVE DEBILE OD DECE!!! Ja ne mogu da verujem da dođe uopšte do razmatranja da li da prihvate odgovor koji nije po pravopisu, ili iz matematike da prihvate rešenja u određenom intervalu, iako rešenje nije precizno.
oskcd
|
|
| |
175 poruka na forumu
| |
4
| |
39
|
|
|
post # 10 | 04.08.2012 , 5:36 AM
|
Meni je za malu maturu bio najlepsi provod... znaci mogu da napisem celu knjigu sta mi se sve lepo dogodilo 
[size]Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja.[/size]
|
|
| |
|
|
post # 11 | 04.08.2012 , 10:29 PM
|
bilo je tu svasta... hihih.. 
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti! 
|
|
| |