|
FPS MODELI ZA CS 1.6
|
|
|
|
post # 1 | 18.06.2012 , 12:57 PM
|
Pozdrav svima U ovom topiku cu vam pokazati kako znatno da poboljsate FPS u cs 1.6,siguran sam da ce vam pomoci jer je meni pomoglo
1. KORAK : Idite na dati link [ http://gamma.nic.fi/~amaki/models/ ]
2. KORAK : Zatim kliknite " Download high fps weapon models " Kada vam se skine,a skida se manje od 3 sec unrarujte sa WINRAROM. Kada ga unrar posle to kopirajte i prebacite u vas folder sa csom csstrike/models. Posle ovog koraka vidjecete da cak i posle ove promjene ce se FPS dosta poboljsati
3. KORAK : Na datom linku pritisnuti "Download high fps player models ("Blockhead")" Kada vam se skine tada UNRARUJTE o5 i prekopirajte u cstrike/models
TO JE TO! POSLE OVA 3 KORAKA BICETE SPREMNI ZA PUCACINU TUTORIAL BY STREF1
MONTENEGRO 4 LIFE
|
|
| |
|
|
post # 2 | 18.06.2012 , 1:10 PM
|
FPS znaci Fraps Per Second. Najbolje je da bude 100, a to se podesava preko graficke. Ja imam nvidia i lako mi je da podesim da mi FPS bude 100. 3D settings > Menagde 3D settings > Vertical sync > Force off, a ovo sto si ti napisao su skinovi za terore i policajce i skinovi za puske, a tako ce ti FPS biti losiji. Znam zato sto sam i ja to pre ubacivao i mislim da to nije potrebno. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
81 poruka na forumu
| |
22
| |
212
|
|
|
post # 3 | 18.06.2012 , 1:12 PM
|
Hvala ! 
Lošima nedaj da ti sude !
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 5 | 18.06.2012 , 1:32 PM
|
ovo sto si ti uradio nema veze s vezom Marko, ti je pojasnio 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 6 | 18.06.2012 , 1:35 PM
|
Sto nema veze? Ja sam stavio tut kako da stave FPS MODELE i da im igrica radi bolje :O
MONTENEGRO 4 LIFE
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 7 | 18.06.2012 , 1:46 PM
|
Quote (Stref1) Sto nema veze? Ja sam stavio tut kako da stave FPS MODELE i da im igrica radi bolje :O loz ovako ce ljudima samo stopati, znaam iz licnog iskustva 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
408 poruka na forumu
| |
12
| |
196
|
|
|
post # 8 | 18.06.2012 , 1:50 PM
|
brt meni je fps uvijek oko 70 i tako igram odkad znam za cs i slazem se sa markom ovo su samo skinovi i mislim da nemoze pomoci oko fps 
http://www.youtube.com/watch?v=FGRgEEeuZhM
|
|
| |
|
|
post # 9 | 18.06.2012 , 1:55 PM
|
Svako ima svoje misljenje ali ovi skinovi nisu kao svi drugi skinovi Puske su nevidljive a igraci su kao na ovaj sajt sto sam dao tako da su gun modeli i modeli igraca svedeni na MINIMUM pa igrica manje koci Ja koristim ove modele i znam iz svog iskustva da dosta pomazu ali kako sam vec reko svako ima svoje misljenje pa ko oce neka proba ko nece ne mogu nista Boga mi 
MONTENEGRO 4 LIFE
|
|
| |
|
|
post # 10 | 18.06.2012 , 2:01 PM
|
Quote (Stref1) Ja sam stavio tut kako da stave FPS MODELE To sto ti zoves model se zove skin. FPS i skinovi su potpuno razliciti pojmovi. 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 18.06.2012 , 2:02 PM
|
To sto ti zoves "FRAPS" per second se zove Frames per second kad oces vec da se ispravljamo e pa jbg pogrijesi covek
MONTENEGRO 4 LIFE
|
|
| |
|
|
post # 12 | 18.06.2012 , 2:04 PM
|
Quote (Stref1) za one koje nemaju NVIDIU i druga ta sranja
Nvidia nije sranje,Kakva je razilka izmedu GTX 680 i tvoje graficke..
I ovo cudo meni takode usporava i ovo nema veze sam FPS 
|
|
| |
|
|
post # 13 | 18.06.2012 , 2:07 PM
|
Quote (Stref1) Puske su nevidljive a igraci su kao na ovaj sajt sto sam dao tako da su gun modeli i modeli igraca svedeni na MINIMUM pa igrica manje koci Ne razumem, kako svedeni na minimum ? Ne mozes da kupis municiju za pusku ? Taj ko ti je to rekao te opasno slagao, a ti sto kazes da vidis razliku, cisto sumnjam. Jos nikog nisam cuo da kaze da mu cs sljaka bolje nego sa standardnim skinovima. Izgleda lepse, ali ne i bolje. I ja sam skidao smoke, HE, emicu, kalas, sve moguce puske pa mi redovno cs zabode. Da si igrao cs koliko i ja, znao bi o cemu ti pricam.
Added (18 Jun 2012, 2:07 PM) --------------------------------------------- Quote (Stref1) To sto ti zoves "FRAPS" per second se zove Frames per second kad oces vec da se ispravljamo Ne igram cs vise od pola godine, pa sam zaboravio. 
Poruku je menjao/la Marko - Ponedeljak, 18.06.2012, 2:08 PM
|
|
| |
|
|
post # 14 | 18.06.2012 , 2:16 PM
|
pa izgled je sveden ma minimum al nmvz posrali ste mi se na topik hahahahha mozda gresim a mozda i ne nije mi niko rekao za ovo nego sam ja sam trazio i nasao i drzim ove modele i ne zezaju me nikad al nbtn jbg treba da proba neko sa low pc-om a ne vi nabili graficke pa komentarisete ne znate kako je muciti se sa 64 mb jakom grafickom haha a cs igram 6 godina pa sam i dosta iskusan ako oces da igramo dodji na zajecar community tamo sam admin na alfu 
MONTENEGRO 4 LIFE
|
|
| |
|
|
post # 15 | 18.06.2012 , 2:21 PM
|
Quote (Stref1) mozda gresim a mozda i ne Gresis sigurno. Quote (Stref1) a cs igram 6 godina pa sam i dosta iskusan Da igras cs 6 godina, znao bi da skinovi lose uticu na cs i da ih ne treba ubacivati, znao bi zasto sluzi FPS.... A cs igras od 6 - te godine ? Necemo vise da lazemo.
Molim forum moderatore da zakljucaju temu i obrisu ime servera, jer nema veze sa vezom. 
Poruku je menjao/la Marko - Ponedeljak, 18.06.2012, 2:22 PM
|
|
| |
|
|
post # 16 | 18.06.2012 , 2:24 PM
|
Igram cs 6 godina :O Brisite topic onda vidim da je svako protiv 
MONTENEGRO 4 LIFE
|
|
| |
|
|
post # 17 | 18.06.2012 , 2:42 PM
|
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
|
post # 18 | 18.06.2012 , 2:58 PM
|
pa sto nmg da igram 6 god cs? :O
MONTENEGRO 4 LIFE
|
|
| |
|
|
post # 19 | 18.06.2012 , 3:03 PM
|
vidi decko ti da igras CS 6 godina ti nebi ovdje glumio frajera po forumu vec bi tamo negdje igrao sa Delpanom,forestom i ostalima na SteamOnly serverima....tako nebi da ulazim u dalju raspravu sa tobom jer se sam odajes neznas ni sta je FPS a igras 6 godina ....ja sam igrao cs 5 mj. i prestao al' ipak znam sve osnove 
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
|
post # 20 | 18.06.2012 , 3:04 PM
|
Nema veze sa vezom ... Decko dzabe pravis ova sranja i to ... 
|
|
| |