|
Šta mislite da li bi EC bio isti bez naše naj kulerke Bancy
|
|
|
|
|
63 poruka na forumu
| |
21
| |
117
|
|
|
post # 1 | 24.06.2012 , 10:07 PM
|
Ja msm da ne ,ne bi imao ko da nas zabavlja 
|
|
| |
|
|
|
post # 3 | 24.06.2012 , 11:56 PM
|
nebi 100%
|
|
| |
|
|
post # 4 | 25.06.2012 , 0:30 AM
|
ma bancu je naj kulekra bilo bi dosadno bez nje definitivno 
STAVIM MOJ KURAC U ZENINO DUPE PA JOJ GA PUSIM ZA 10 DIN SAT HAHAH.
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 6 | 25.06.2012 , 3:16 AM
|
hmm...ja sam se probudio,nisam se jos konsultovo sa...sa...kad popijem kafu razmislim :P
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Ponedeljak, 25.06.2012, 3:17 AM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 7 | 25.06.2012 , 11:41 AM
|
ma ne bi sigurno 
|
|
| |
|
|
post # 8 | 25.06.2012 , 2:57 PM
|
Ja glasala za "Da"... 
|
|
| |
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 11 | 25.06.2012 , 5:55 PM
|
Bez Bancy ovaj chat bi bio anti fancy... Brankice,unela si novu snagu na ovaj sajt punu osmeha i zajebancyje Moze se race da si dolila ulje na vatru... Sekice,obozavam te ,a pogotovo cevap avatar 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 12 | 25.06.2012 , 6:03 PM
|
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 13 | 25.06.2012 , 9:42 PM
|
24H na ec neda nikom mira 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 14 | 25.06.2012 , 10:11 PM
|
Ne bi Bio 
Life is Like a Box of Ammo... 
|
|
| |
|
|
post # 15 | 26.06.2012 , 5:05 AM
|
Ako polozim ispit, zahvalicu njoj..prva mi je pozelela srecu! 
Ako se blejanje u klubu zove klabing da li se blejanje u parku zove parking?
|
|
| |
|
Dete debil... xD
|
|
post # 17 | 26.06.2012 , 10:46 PM
|
Quote (ognjendj) Ja msm da ne ,ne bi imao ko da nas zabavlja hihihihih... hvala pingvince... znam da me volis... Quote (hahahahahaha) nebi 100% ja se zahvaljujem... Quote (hahahahahaha) ma bancu je naj kulekra bilo bi dosadno bez nje definitivno ahahahha... hladi sve zive... a i sa njom jos vise dosadi?? hvala... Quote (luka83) Bio bi siromašniji sigurno. Osmijeh joj je zaštitni znak i EC komuna treba da zadrži i održi takav osmijeh Predlažem neku titulu tipa: Queen of Chat, Chat Princess ili Chat-kica, Chat-eresnica hihihihihi... svidja mi se QUEEN OF CHAT... nekako mi stoji... niko ne dodje do reci od mene... hvaja ti... evo milke za tebe... Quote (intimenfrizuren) hmm...ja sam se probudio,nisam se jos konsultovo sa...sa...kad popijem kafu razmislim :P ajde ajde razmisljaj ti tu... Quote (antonija12) ma ne bi sigurno hvala... Quote (Tanja91) Ja glasala za "Da"... pa kad si mukalooo.. Quote (_Ervinn_) Nebi sigurno bio isti !! tako a?? Quote (badule) Bez Bancy ovaj chat bi bio anti fancy... Brankice,unela si novu snagu na ovaj sajt punu osmeha i zajebancyje Moze se race da si dolila ulje na vatru... Sekice,obozavam te ,a pogotovo cevap avatar ahahhaha... jaooooooooooooooo hvala tiiiiiiiiiii batice... sad cu se smejem non stop... Quote (Tanja91) Znam. Evo sad odma. Jer ne mozes bez mene. Ajde, ajde, cekam Milku, imas 2 min da mi je das. Pa seti se samo onoga - od 2 do 5 ujutru i to... Pa cik sad da vidim da mi neces poslati cokoladu. ajde ajde... znas me... morala sam da ti posaljem milku... treba da mi presvisnes tamo?? ko ce da te rani milkama ako ne ja?? Quote (AMMIR95) 24H na ec neda nikom mira a ne da mira?? a kome treba da da?? hihihih... hihihihih... hvala... Quote (ivan29ti) Ako polozim ispit, zahvalicu njoj..prva mi je pozelela srecu! ajde ajde... zahvali... Quote (klik_klik) ma bancy treba postaviti za urednika ona najjj aktivnija na EC ohohohohohoh... ja urednik?? moze moze... ima da vas smaram jos vise... smrtnu presudu si prepisao drustvu... 
Poruku je menjao/la Bancy - Utorak, 26.06.2012, 11:03 PM
JA ██████ 100% 
|
|
| |
|
|
post # 18 | 28.06.2012 , 0:55 AM
|
hahahahahahahahahaha Kraljina Sta znam Bancy ce nas mozda napustiti uskoro ako nastavimo da se ubedjujemo ko je ludji buhahaha
u srcu te furam <3 
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....! 
|
|
| |
|
|
|
post # 20 | 01.07.2012 , 5:53 AM
|
Naravno da nebi bio 
|
|
| |