Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Akademija debelih

547
poruka na forumu
46 1072

post # 21 | 01.07.2012 , 8:55 AM

Ne gledam takve vrste Emisija...iz ovog sto sam procitao od Autora teme da je fora da ce ti veliki da smrsaju ubrzo...
Zelim im uspeh u tome...mada gojaznost je resultat preterane zelje za hranom i jako je slicna ostalim porocima...i sve sto treba je jaka volja i velika zelja da bi se odklonila...eto mozda posto se prenosi na TV ljudi dobiju neki podsticaj mada sam malo skeptican

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

792
poruka na forumu
183 1143

post # 22 | 31.07.2012 , 12:57 PM

Gladam samo izbacivanja...nije losa...kao The Biggest Loser samo bolje :p

U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 23 | 31.07.2012 , 1:23 PM

Ne znam zasto svi misle da je gojaznost rezultat zderanja?
Totalno pogresna pretpostavka, i smatranje.

Ja sam dokaz da se za tri meseca moze smrsati 30kg. Sto zbog stresa sto zbog odluke neke licne da necu da jedem.

Lako je govoriti joj oni debeli, a i mi sami u familiji mozda imamo iste. Pa to vam dodje kao da se i njima rugate.

Do gojaznosti moze da dodje i ako proradi stitna zlezda, sve sto unesete u sebe ugojice vas, taman to bila i casa vode.
I to ce vam svaki doktor potvrditi.

Takodje moze biti do hormona, da je neko vise skloniji debljanju, poznajem devojku, koja je bila kod doktora, i koja jednostavno ne moze da skine kilograme, ima 100kg, i ni gore ni dole, ma sta da radi.
Sa mnom je setala, vezbala, trcala, ali dzaba. Cak i zivela, jer nisam verovala da ne moze da skine kilograme.

Niko od nas se nije rodio debeo, ali je nasledio odredjene gene i hormone,kao i metabolizam.

Gledala sam Akademiju, i drago mi je sto su hrabri, odlucni, i cak su neki i do 10kg skinuli a to je pohvalno.

Mada, ako necemo sami sebi pomoci nece niko. Stoga, cim su tamo, i cim se trude, verovatno im je dosta takvog nacina zivota.

Ja debljanje smatram nekulturom prema vlastitom telu. Znam da ne valja biti opterecen brojanjem kalorija, ali mora se biti aktivan. Sedenje pred kompjuterom, moze vam samo nabaciti hemoroide, salo, slabu komunikaciju sa vanjskim svetom, opadanje kose, nervozu, depresiju.

Ako postoje rijalitiji koji su morbidniji kao npr. Farma, Big Brother, onda je ova Akademija mala maca. A uz to ima efekta i ucinkovita je.
Inace sam protiv prikazivanja na tv, ali darago mi je to sto ce mozda da vide i oni koji nisu na Akademiji da im to bude podsticaj da i one promene svoje zivote.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

239
poruka na forumu
37 796

post # 24 | 02.08.2012 , 2:42 PM

Po meni je to ismejavaje :(

My Facebook

91
poruka na forumu
2 92

post # 25 | 05.08.2012 , 2:14 AM

Ma ovi nasi na pink(akademija debelih) i oni na TLC (najjveci gubitnik) su kao nebo i zemlja,ljudi ko ima TLC obavezno neka pogleda.

No pain!!!!
No gain!!!

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: