Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Akademija debelih

896
poruka na forumu
89 981

post # 1 | 27.06.2012 , 6:10 PM

Rijaliti šou “Akademija debelih” konačno je počeo sa prikazivanjem u nedelju uveče na RTV Pink. Dvanaest muškaraca i dvanaest žena pokušaće na sve načine da smršaju, a svake nedelje iz kuće biće izbačen onaj učesnik koji je te nedelje najmanje smršao.

U kući u Šimanovcima boraviće 90 dana, a pobednik će osvojiti milion dinara, a i telo iz snova. Uživo uključenje u kuću “Akademija debelih” gledaoci će moći da prate svakog dana od 16 časova, a od 20 časova mogu gledati pregled dana.

6
poruka na forumu
1 0

post # 2 | 27.06.2012 , 6:32 PM

Quote (RoobieVamps)
a svake nedelje iz kuće biće izbačen onaj učesnik koji je te nedelje najmanje smršao.

Aman gde za 3 meseca da covek smrsa......jos da ima telo iz snova.....A u kuci su svi do 150 kg.....dajte molim vas........
Za rijaliti su super smislili samo mi je nekako kao nemoguce.......

m.p

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 3 | 27.06.2012 , 7:12 PM

Pink i rijaliti sta tu moze da bude dobro....

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

896
poruka na forumu
89 981

post # 4 | 27.06.2012 , 7:28 PM

A i treba dosta zivaca.....gledati nesto fake.........

Added (27 Jun 2012, 7:28 PM)
---------------------------------------------
I da dodam............Najbolji rijaliti je bio "Operacija Trijumf" vidis neki talenat.....naucis nesto novo.......

211
poruka na forumu
175 866

post # 5 | 27.06.2012 , 7:34 PM

Quote (Davor)

Slazem se ;) Mene nervira sto gotovo sve na onom pinku ljudi uzimaju sa TLC-a, 3 vencanja-4 weddings, Akademija debelih Biggest loser...Sve od ovih rijalitija ja sam vec videla u engleskom izdanju...nznm da bar hoce smisliti nesto novo.
Operacija trijumf je bio najbolji...definitivno, i jedini sa kojim se ponosim sto sam ga gledala, samo sam ja navijala za Vukasina...Nikad necu prezaliti sto nije pobedio :(

Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 6 | 27.06.2012 , 8:21 PM

mogu oni da smršaju i po 40kg, jer gledala sam u američkom rialitiju, samo što ovaj naš nije ni do kolena njihovom... za početak u američkom nisu spavali svi u jednoj sobi, nego je svako imao svoju sobu (tj bilo ih je po dvoje u sobi) svaka grupa je svoj imala zajednički dnevni boravak, i bili su na nekoj planini, a ne ko ovde u Šimanovcima, na ravnom, u onim ostacima od Farme i Dvora... Ne svidja mi se ova naša kopija, i slabo ću je gledati jer mi nije ni zanimljivo...

Tema je Akademija Debelih nemojte odlaziti sa teme s pričom koji vam je omiljeni rialiti

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

896
poruka na forumu
89 981

post # 7 | 27.06.2012 , 8:42 PM

Slazem se........mada sam gledao razna istrazivanja sa poznatim Nutricionistima......i neka pravila o mrsavljenju....
Meni je nekako cudno,ipak je 3 meseca malo vremena......najzdravije je smrsati za nedelju dana od 2-3 kg......Ostalo je izgladnjivanje.........
Ali da opet kazem i ja.......ovo nase izdanje je promasaj.....

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 8 | 27.06.2012 , 8:51 PM

Prebaceno u Film & TV » Televizija.

Sto se tice ovog novog rijalitija, gledala sam nesto ali mi se uopste ne svidja. A i iskreno malo mi muka kad gledam one ljude. Sta su jeli i u kojim kolicinama kad se onoliko ugojili. Neki cak imaju i preko 150kg... Sto je mnogo, mnogo je. Svi mi volimo da jedemo i veliki smo gurmani ali ono... :o I bas me zanima ko ce od njih doci do zeljene tezine. Ali dzabe mu sve to ako se posle toga ponovo vrati starom nacinu ishrane. Jedino sto mi se svidja u toj emisiji jesu saveti nutricionista, volim da slusam sta pricaju vezano za hranu i to mi je ujedno i jedino korisno sto mogu da vidim iz te emisije.

4
poruka na forumu
0 0

post # 9 | 27.06.2012 , 10:32 PM

BUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SMEDEREVO SMEDEREVO DO POBEDEEEEEEEEE NAPRED MOJ BRATEEEEE PODRSKA OD SVIH NASSSSS SAMO GRUVAJJJJJJJJJJJJ>>>>GOKSY SD

Ljubomorne duse mogu da ga puSEE!!!!!

896
poruka na forumu
89 981

post # 10 | 27.06.2012 , 11:15 PM

Pa krenulo je topljenje sala.........videcemo ko ce ga najvise istopiti....xexexexe butkice

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 11 | 28.06.2012 , 11:56 AM

Quote (RoobieVamps)
Meni je nekako cudno,ipak je 3 meseca malo vremena......najzdravije je smrsati za nedelju dana od 2-3 kg......Ostalo je izgladnjivanje.........

pa i nije toliko cudno, ako pogledaš sta su sve pre jeli, tipa po jedno pile celo za ručak i slično, pa kad sa celog pileta spadnu na povrće, i to u mnogo manjim količinama, sve se može... e sad ne znam u ovom našem, ali u američnom znam da su po ceo dan vežbali, a kad neko ceo dan vežba brze dolazi do željenih rezultata... imaš u temi riality show ja sam postavljala slike iz ovog američkog, kakvi su bili pre a kakvi su sad... ;)

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

896
poruka na forumu
89 981

post # 12 | 30.06.2012 , 10:32 PM

Kaze on njima...lav kada ustane on pronjuska da nesto ulovi za dorucak,a oni svi smrknutih faca..............
Pa da slazem ako im je volja jaka,ma sve je moguce........ali nece puno njih izdrzati........

Added (30 Jun 2012, 10:32 PM)
---------------------------------------------

Quote (Tanja91)
Ali dzabe mu sve to ako se posle toga ponovo vrati starom nacinu ishrane. Jedino sto mi se svidja u toj emisiji jesu saveti nutricionista, volim da slusam sta pricaju vezano za hranu i to mi je ujedno i jedino korisno sto mogu da vidim iz te emisije.

Da ipak strast prema hranom...je velika````jos puno vremena treba organizmu da se navikne..........toliko truda tu treba.......odreci se necega sto najvise volite.....
I dobro je to sto im pomazu nutricionisti cao cao cao

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 13 | 30.06.2012 , 10:46 PM

Ma kakvo mrsavljenje njihovo, ne vidim nikakvu svrhu da ih drze 3 meseca da vezbaju kad ce opet da zaborave na zdrav nacin zivota i vratiti se starim navikama. I za 3 meseca oni ne mogu toliko da smrsaju svi skoro imaju preko 150 kg, njima je to vise mucenje, i mislim da je projekat Akademija Debelih ukraden isto od jedne Americke rijaliti show emisije koja je bila na MTV-ju. I tu je bila fora da smrsaju za 3 meseca samo sto su u toj emisiji bili parovi. :)

Poruku je menjao/la lukacar95bre - Subota, 30.06.2012, 10:47 PM

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 14 | 30.06.2012 , 10:46 PM

Nisam još čula za ovo,a i iskreno ne sviđa mi se. Prvo naziv je malo smiješan. Mogu reći i da vrijeđa. Umjesto riječi debelih mogli su staviti nekakvu prikladniju riječ.

Uglavnom,nisam gledala i ne planiram. Ne volim ovakve stvari. :)

81
poruka na forumu
22 212

post # 15 | 30.06.2012 , 11:53 PM

Quote (Misy)
ovaj naš nije ni do kolena njihovom

Gledao sam i ja to :)
Upravu si za ovaj komentar :)

Lošima nedaj da ti sude !

317
poruka na forumu
25 328

post # 16 | 01.07.2012 , 0:11 AM

Quote (Davor)

ahhaha bas tako
inace mogu da se kladim da ce ovi biti gori od farme...
taman prodje farma kad eto opet nes ccc -.-

madness.....

87
poruka na forumu
24 343

post # 17 | 01.07.2012 , 1:18 AM

Meni je ovo skroz bzv...

Dzodrz

188
poruka na forumu
15 170

post # 18 | 01.07.2012 , 6:14 AM

Misy, I meni je krivo sto Vukasin nije pobedio. Stvarno uzas. Onaj Adnan pobedio, klasicna seljacina koji cak ni za grand nije. Sta on moze da peva sem domacih pesama koje je pevao na grandovski(seljacki) nacin. Vukasin je najvise mogao da se proslavi da je pobedio. Ustvari kad bolje razmislim svi bi bolje prosli nego ovaj seljak Adnan. Nego takav je ovaj balkan...uvek pobedi neko za koga nikad ne bih rekao.

Inace ovo je bilo malo offtopic Sto se tice ovih debeljana znaci uzas. Onako debeli sede pa jos masni znaci uzas. Jos kao debili odmah prvog dana su se svadjali oko hrane. 50% njih SIGURNO nece smrsati ni 20kg. Jednostavno odmah se vidi da nemaju volju i karakter da smrsaju. Jer da su imali karakter nikad ne bi ni dogurali do 160 kg. Naravno postoje i oni koji imaju medicinske probleme. Ali uglavnom svi oni pricaju da ce smrsati a svi gledaju da nekako zabusavaju. Ne znam, ja sam gledao samo prvi dan kad su ulazili i nikad vise.

Dete debil... xD
271
poruka na forumu
2415 6192

post # 19 | 01.07.2012 , 6:43 AM

kao prvo mislim da je to cista budalastina, zato sto ce pola njih pomreti ako nastave tako da mrsave... propasce im organizam, a njima je bitno samo do izgleda i novca koji ce dobiti nakon zavrsetka... ti ljudi se po meni brukaju samo...

JA ██████ 100%

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 20 | 01.07.2012 , 8:22 AM

Hvala bogu da ne gledam televiziju...

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: