! ! ! ATTENTION ATTENTION FOR ADMINS ! ! !
|
|
|
post # 1 | 29.06.2012 , 3:06 AM
|
E ovako nasao sam jedan film slucajno zove se Rock Star i bio sam odusevljen,medjutim kada sam poceo da gledam mogao sam primetiti je***u stvar da prevod jako brza...sto me uzasno iznerviralooo...i ovim putem vas molim (samo ovaj put molim ) da napravite je***i prevod da lepo svi uzivaju u je****m ROCK N ROLLU i spomenutom filmu...unapred zahvalan (mada od tog nema nista al' eto ) NAPRAVITE PREVOD...Pozdrav za admine and KEEP ROCKING ( ovaj put KEEP WORKING)
Fajlovi:
3849261.jpg
(7.7 Kb)
Dr.Anonimni
|
|
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 29.06.2012 , 3:28 AM
|
|
|
| |
|
post # 3 | 29.06.2012 , 3:39 AM
|
ne vidim sta tebi zu smeta
Dr.Anonimni
|
|
| |
|
post # 4 | 29.06.2012 , 4:11 AM
|
Obaveze članova ExtraCafe foruma
2.2. Poštovanje drugih članova Član je obavezan da poštuje druge članove i njihovo mišljenje bez obzira da li se sa njime slaže ili ne.
Zabranjeno je:
3.13. Vređanje i provociranje Tima ExtraCafe Foruma Najstrože je zabranjeno vređanje i provociranje Tima ExtraCafe foruma. Ako ste nezadovoljni nekim njihovim postupkom ili opštim ponašanjem, ili imate neku primedbu na rad članova tima, svoj problem iznesite nekom od administratora foruma/sajta.
:P
|
|
| |
|
post # 5 | 29.06.2012 , 4:17 AM
|
Koji ste vi likovi jbt ahahah jadno kao prvo nikog ne vredjam kao drugo pisao sam stalno za taj film ali niko ne ferma ni 2 posto...tako da............................................
Dr.Anonimni
|
|
| |
|
post # 6 | 29.06.2012 , 4:21 AM
|
AnonymouS2, Popravljam prevod. Imam problem zato sto nije celi snimak, isecen je na kraju a prevod je za celi film. Strpi se malo ! 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 7 | 29.06.2012 , 4:23 AM
|
Takooo brate reci...nije problem pricekacu ,samo da znam da ce se napraviti... 
Dr.Anonimni
|
|
| |
|
post # 8 | 29.06.2012 , 4:26 AM
|
AnonymouS2, Popravljen prevod. Uzivaj.
lock
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|