|
Devojka u vezi
|
|
|
|
post # 1 | 06.07.2012 , 2:43 AM
|
Kako pridobiti devojku koja je u vezi? <_<
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 2 | 06.07.2012 , 2:45 AM
|
nikako, ako ona voli svog dečka, ti nemaš tu šta da radiš... a ako ga ne voli, e onda ti i ne treba neka tehnika
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 3 | 06.07.2012 , 2:46 AM
|
pa mislim na to kad su blizu raskida 
|
|
| |
|
|
post # 4 | 06.07.2012 , 2:50 AM
|
Pravis se prijatelj,priblizis jos se saznas neke tajne bla bla bla,izjasnis se i ona ti olupi samarcinu (salim se) i to je to 

|
|
| |
|
|
post # 5 | 06.07.2012 , 2:51 AM
|
pa nadam se da konacan ishod nece biti takav 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 06.07.2012 , 2:52 AM
|
Izmedju pridobijanja Devojke koja je u vezi i Batina tu ti je linija jako jako jako tanka... Ne bih ja to radio da sam na tvom mestu lol
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 7 | 06.07.2012 , 2:55 AM
|
ma kakve batine, u ostalom ko jos mene moze da istuce xDD zezam se al stvarno bih voleo da idem dalje sa tom devojkom a tako sam se skenjao kad sam skontao da je sa drugim al hvala bogu ta veza je u fazi raspadanja :p.tako da samo cekam 
|
|
| |
|
|
post # 8 | 06.07.2012 , 2:58 AM
|
Pa ako je u fazi raspadanja...onda lepo pocni udvaranje...stavi do znanja da ti se svidja i da bi volio nesto ozbiljnije...taman dok to obavis ona ce raskinut ali ne zaboravi da pred raskid raspolozenje kod decka je onako "Nervoza Bes" pa pripazi dok stavljas do znanja lol (ne salim se)
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 9 | 06.07.2012 , 3:01 AM
|
ma ako se bojim tog lika (necu da ga imenujem) e onda sve u pi-ku materinu 
|
|
| |
|
|
post # 10 | 06.07.2012 , 3:10 AM
|
Ovako prijatelju da ti pojasnim malo neki moj stav...Po meni ti tu malo gresis...mislim da meni neko pocne da muva curu s kojom izlazim pa tesko njemu...i po nekom "KODU" ti ne bi trebao ama bas nista tu da preduzimas nego da lepo sacekas da oni zavrse pa onda u akciju...Nije problem tuca ako si u pravu...ali malo je lose licno za tebe da prvo pokusas da mu maznes curu a posle jos i da ga prebijes lol... A nisam proveravao tvoje godiste...sto se tice tih svadja oko cura i slicno...nekad se to lepo resavalo u nekom parku ili iza neke skole 1v1...ove nove generacije ne praktikuju takve stvari...vec svi izlaze u grad naoruzani do zuba...nije vise ni sve u snazi vec ko je veca budala i koliko mu je velika "Ekipa" a ljubav moze da zaboli...zato ti kazem da pripazis
Poruku je menjao/la Hectore - Petak, 06.07.2012, 3:15 AM
|
|
| |
|
|
post # 11 | 06.07.2012 , 9:27 AM
|
potrudis se da u svemu budes bolji od njenog decka tu je problem vidjanja posto je zauzeta ne preporucujem ti da se pravis prijatelj i tako je pridobijes jer to je kvarno a samim tim ces takav odraz imati i u njenim ocima kasnije pa i ako stupite u neku vezu to ti moze biti samo minus i mislim da zbog takvog tvog ponasanja nece hteti zalaziti u neku dublju vezu sa tobom jer ce kontati da ako si vec igrao na tako kvarnu kartu pre da ces i opet i da ces je time u buduce povrediti
!!!
|
|
| |
|
|
post # 12 | 06.07.2012 , 9:58 AM
|
zasto niko ne pokrene temu kako pridobiti momka koji je u vezi potrebnomi je 
ljubav je moj zivot bez nje ne zivim
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 13 | 06.07.2012 , 10:12 AM
|
ako ga voli nikako ako je voli a ona raskinula,slede ti batine od momka...mozda ih neces dobiti odma al kasnije pocece frku negdje bez razloga ili sitnice al u stvari je to zbog nje ako se ne vole i raskid obostran,oke al ako ti je lik prijatelj promjenice se prema tebi ako ti lik nije frend onda sve oke,navali i kako mislis pridobiti,nema tu abraka tebra vec jednostavno radis sta znas i kako znas al ako joj se ne svidjas dzaba ti sve
Be my love?
|
|
| |
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
|
post # 14 | 06.07.2012 , 11:23 AM
|
ma samo ti rokni njenog decka i ona dok bude tugovala ti samo uletis i to je too 

|
|
| |
|
|
post # 15 | 06.07.2012 , 12:58 PM
|
nije mi on prijatelj nikakav jedino sto znam da njemu nije toliko stalo do nje jer nije neki emotivac da ce on kad prekine sa njom da ide da tuce nekoga 
|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
|
post # 16 | 06.07.2012 , 1:44 PM
|
vako vidim tvoj problem veoma interesantno i meni se desavala taka situacija uglavnom ja msm da nemas tu sta radis sacekaj neko vreme mozda ti se ukaze sansa kod mene je sada sto mi se svidja jedna devojka i sve je ok ali jbg zeznutno se izjasniti naglas :DDD 
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 17 | 06.07.2012 , 2:56 PM
|
Quote (SRBINbp) nije mi on prijatelj nikakav jedino sto znam da njemu nije toliko stalo do nje jer nije neki emotivac da ce on kad prekine sa njom da ide da tuce nekoga
gotiva ti onda,ozez 
Be my love?
|
|
| |
145 poruka na forumu
| |
8
| |
60
|
|
|
post # 18 | 06.07.2012 , 3:46 PM
|
Hm škakljivo
Za početak ako si iole prijatelj sa tom djevojkom moj savjet ti je da joj pružiš saosjećanje, razgovor, druženje, trudi se da je nasmiješ i oraspoložiš jer iako nema ljubavi u vezi i dođe do raskida osoba se osjeća loše, prvestveno jer je tu navika koja veže, a ako je još veza dugo trajala ...hm
Meni je sad već moj suprug 7 mjeseci poslije raskida bio podrška, prijatelj i mamio mi osmjeh na lice, dok ja nisam poželjele nešto više i svatila da mi je stalo do njega, a trebalo mi je vremena da nakon jednogodišnje veze se olako upustim u drugu....
Sada smo već 10 godina skupa i super nam je (kuc, kuc) :igrice:
Sretno !!
Poruku je menjao/la BlackRose - Petak, 06.07.2012, 3:47 PM
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu. Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti.
|
|
| |
|
|